Najbolja podloga za vježbanje u skladu s bioritmom

Nova B.YOU prostirka za jogu optimalno podupire tijelo, savršeno je udobna i ekološki održiva. Idealno se nadopunjuje s Bellabeatovim wellness trackerima koji ženama pomažu da bolje razumiju vlastiti organizam i budu zdravije, sretnije i uspješnije

B.You Yoga Mat_1 2

Među najvećim je izazovima današnjice – osjećati se dobro u vlastitoj koži. Zbog gomile obaveza, žurbe i stresa često nismo svjesni da trebamo pozornije slušati što nam tijelo govori i živjeti u skladu s bioritmom. Rješenje je nadohvat ruke – zahvaljujući Bellabeat pametnom nakitu posebno osmišljenom za žene. Vrhunski dizajnirani wellness trackeri 24 sata na dan prate vaše aktivnosti i tjelesne reakcije dajući cjelovit uvid u to kako funkcionirate. Pametni nakit povezan je s mobilnom aplikacijom Bellabeat Coach pomoću koje ćete zdrav životni stil lako uklopiti u svoju svakodnevicu.

B.You Yoga Mat_1 2

U kolekciji Bellabeat pametnog nakita novi je hit Ivy – narukvica na bazi umjetne inteligencije koja detaljno prati kretanje, otkucaje srca, ritam disanja, tjelesnu temperaturu, hidrataciju, spavanje, menstrualni ciklus i brojne druge značajke. Prema zabilježenim podacima, mobilna aplikacija Bellabeat Coach kreira wellness program u potpunosti prilagođen vama, s personaliziranim planovima prehrane, tjelovježbe, relaksacije… Među ostalim, u aplikaciji vam je na raspolaganju “digitalni trener“ s više od 200 vježbi (uključujući jogu, pilates, kardio trening i vježbe istezanja, oblikovanja i snage) te više od 30 tehnika meditacije i disanja.

B.You Yoga Mat_1 2

Bellabeat je pomogao milijunima žena širom svijeta da bolje upoznaju sebe, probude svoju snagu i žive zdravije, sretnije i uspješnije. Pažljivo prateći komentare i želje korisnica, Bellabeat je razvio novu liniju wellness proizvoda B.YOU koji se optimalno nadopunjuju s wellness trackerima i aplikacijom Bellabeat Coach.

U liniji B.YOU istoimena je prostirka za jogu, koja može poslužiti i za razne druge vježbe. Načinjena je od vrlo izdržljivog i ekološki prihvatljivog materijala PER (polymer environmental resin) s hipoalergenskom formulom bez toksina. Materijal je dobiven recikliranjem, te pogodan za daljnju reciklažu. Za izradu jedne B.YOU prostirke reciklira se deset plastičnih boca te se na taj način smanjuje onečišćenje okoliša plastikom.

Neklizajuća prostirka B.YOU pruža optimalnu potporu tijelu te pomaže održati ravnotežu i pri izvođenju najzahtjevnijih vježbi. Prostirka dolazi u kompletu s trakama za brzo slaganje i praktično nošenje, pa ju lako možete “zarolati“ i prebaciti preko ramena poput torbe.

U odabiru podloge za vježbanje više nikada ne morate žrtvovati udobnost radi stila, jer s B.YOU možete imati sve – vrhunsku kvalitetu, ekološku održivost, supermoderan izgled i savršenu izvedbu. Štoviše, dobivate i 3-mjesečni pristup sadržajima Bellabeat Premium s obiljem zanimljivih vježbi i savjeta.

Budite u top formi sa stilom – B.YOU!

Možda će te zanimati

Green cakes
Fit Flow Gastro Health Flow

Green cakes

GREEN CAKES se bavi razvojem, proizvodnjom i prodajom zdravih slastica. Naš je cilj podržati zdrav način prehrane i dokazati da zdravo može biti slatko i ukusno i to bez grižnje savjesti. GREEN CAKES slastice prilagođene su i osobama s dijabetesom, osobama s intolerancijom na gluten, osobama s intolerancijom na laktozu i drugim intolerancijama te svim […]

Read More
Polleo sport kraš čokolada
Fit Flow Gastro

Stigla je najjača čokolada na tržištu

Lideri u svojim industrijama, Kraš i Polleo Sport kreirali su recepturu za prvu proteinsku čokoladu u Europskoj uniji – Kraš Polleo Protein Iz jedinstvene kombinacije – čokoladne tradicije Kraša te fitness suvremenosti Polleo Sporta, proizašla je čokolada Kraš Polleo Protein– inovativna poslastica za sve čokoljupce! Razvoj nove čokolade nije nimalo lak posao. A ako je […]

Read More
Softball klub Princ kombi
Fit Flow

Softball klub Princ skuplja novac za kombi kroz kampanju #sigurnodopobjeda

Donirajte za vozilo koje će omogućiti sigurnija putovanja Softball klub Princ ovogodišnji je trostruki prvak te prvak Hrvatske 27 puta od ukupno 30 godina koliko postoji. Koliko je klub uspješan govori i činjenica da su svake godine članice kluba izabrane da budu dio Hrvatske reprezentacije i to u svim kategorijama (seniorskoj, juniorskoj i kadetskoj). Osim […]

Read More