Najbolja podloga za vježbanje u skladu s bioritmom

Nova B.YOU prostirka za jogu optimalno podupire tijelo, savršeno je udobna i ekološki održiva. Idealno se nadopunjuje s Bellabeatovim wellness trackerima koji ženama pomažu da bolje razumiju vlastiti organizam i budu zdravije, sretnije i uspješnije

B.You Yoga Mat_1 2

Među najvećim je izazovima današnjice – osjećati se dobro u vlastitoj koži. Zbog gomile obaveza, žurbe i stresa često nismo svjesni da trebamo pozornije slušati što nam tijelo govori i živjeti u skladu s bioritmom. Rješenje je nadohvat ruke – zahvaljujući Bellabeat pametnom nakitu posebno osmišljenom za žene. Vrhunski dizajnirani wellness trackeri 24 sata na dan prate vaše aktivnosti i tjelesne reakcije dajući cjelovit uvid u to kako funkcionirate. Pametni nakit povezan je s mobilnom aplikacijom Bellabeat Coach pomoću koje ćete zdrav životni stil lako uklopiti u svoju svakodnevicu.

B.You Yoga Mat_1 2

U kolekciji Bellabeat pametnog nakita novi je hit Ivy – narukvica na bazi umjetne inteligencije koja detaljno prati kretanje, otkucaje srca, ritam disanja, tjelesnu temperaturu, hidrataciju, spavanje, menstrualni ciklus i brojne druge značajke. Prema zabilježenim podacima, mobilna aplikacija Bellabeat Coach kreira wellness program u potpunosti prilagođen vama, s personaliziranim planovima prehrane, tjelovježbe, relaksacije… Među ostalim, u aplikaciji vam je na raspolaganju “digitalni trener“ s više od 200 vježbi (uključujući jogu, pilates, kardio trening i vježbe istezanja, oblikovanja i snage) te više od 30 tehnika meditacije i disanja.

B.You Yoga Mat_1 2

Bellabeat je pomogao milijunima žena širom svijeta da bolje upoznaju sebe, probude svoju snagu i žive zdravije, sretnije i uspješnije. Pažljivo prateći komentare i želje korisnica, Bellabeat je razvio novu liniju wellness proizvoda B.YOU koji se optimalno nadopunjuju s wellness trackerima i aplikacijom Bellabeat Coach.

U liniji B.YOU istoimena je prostirka za jogu, koja može poslužiti i za razne druge vježbe. Načinjena je od vrlo izdržljivog i ekološki prihvatljivog materijala PER (polymer environmental resin) s hipoalergenskom formulom bez toksina. Materijal je dobiven recikliranjem, te pogodan za daljnju reciklažu. Za izradu jedne B.YOU prostirke reciklira se deset plastičnih boca te se na taj način smanjuje onečišćenje okoliša plastikom.

Neklizajuća prostirka B.YOU pruža optimalnu potporu tijelu te pomaže održati ravnotežu i pri izvođenju najzahtjevnijih vježbi. Prostirka dolazi u kompletu s trakama za brzo slaganje i praktično nošenje, pa ju lako možete “zarolati“ i prebaciti preko ramena poput torbe.

U odabiru podloge za vježbanje više nikada ne morate žrtvovati udobnost radi stila, jer s B.YOU možete imati sve – vrhunsku kvalitetu, ekološku održivost, supermoderan izgled i savršenu izvedbu. Štoviše, dobivate i 3-mjesečni pristup sadržajima Bellabeat Premium s obiljem zanimljivih vježbi i savjeta.

Budite u top formi sa stilom – B.YOU!

Možda će te zanimati

Fit Flow

Virtualna dm ženska utrka

Trčimo zajedno za Opću bolnicu “dr. Ivo Pedišić” u Sisku dm ženska utrka održat će se od 14. do 20. lipnja, a za sudjelovanje u utrci možete se prijaviti do 6. lipnja putem internetske stranice www.ticketing.com.hr. Po prvi puta utrka će se održati u virtualnom obliku te je sudjelovanje moguće na području cijele Hrvatske. dm […]

Read More
Fit Flow Tech Flow

Predstavljamo Vam novu seriju slušalica namijenjenu svim sportskim entuzijastima

Philips Sound proširuje svoju seriju premium audio proizvoda s četiri nova modela sportskih slušalica. Ova serija slušalica savršena je za svakog profesionalnog sportaša, ali i osobe koje su u potrazi za zadnjim korakom pomoću kojega će svoju novogodišnju odluku o zdravoj tjelesnoj formi pretvoriti u stvarnost! Za svaku vrstu aktivnog stila života osmišljen je odgovarajući […]

Read More
bellabeat
Fashion & Beauty Fit Flow Health Flow Tech Flow

Ovaj poklon želim za Valentinovo!

Želim biti sretna, zdrava, uspješna i puna energije. Želim biti najbolja verzija sebe. Kako to postići? Odgovor je Bellabeat. Vodeća svjetska tvrtka na području pametnog nakita Bellabeat osmislila je aplikaciju i pametni nakit koji će vam u tome pomoći. Bellabeat Wellness Coach aplikacija će za vas stvoriti Wellness program sastavljen i prilagođen samo vama na […]

Read More