Trening za one koji nemaju vremena? Može!

Pitanje naslovnice je jedno od najčešćih za sve one koji se ohrabre i odluče učiniti dobro sebi vježbanjem . Naslovnice obično pune bombastični naslovi obećavajućih dijeta i programa za vježbanje, međutim, aspekt početnika u vježbanju često je sasvim drugačiji.


Vrijeme u kojem živimo traži multitasking i angažiranost u širokoj lepezi aktivnosti kako bismo bili u skladu s vremenom i društvom. U ovakvim okolnostima mnogi ne uspijevaju balansirati i naći vrijeme za sebe ili ga nalaze vrlo malo.


Kako bismo postigli željene rezultate svakako moramo biti predani cilju i činiti sve što je potrebno za uspjeh. Ovaj članak donosi recept za uspjeh i korake koji čine put prema cilju!


Dakle, za početnike i one koji žele održavati liniju i fit tijelo, donosimo početni plan vježbanja koji se odvija bez rekvizita prvih mjesec dana vježbanja i traje manje od 10 minuta.


Važno je odmah napomenuti – držite se reda vježbanja i ne tražite izlike niti mijenjajte režim rada, pripazite na prehranu i uskladite ju s općim razvojnim tempom.


Trening 1 mjesec:

PON – SRI – PET
ZAGRIJAVANJE
20-SKLEKOVA( ŠIROKIH )- 20 ČUČNJEVA -20 ISKORAKA OBJE NOGE- 20 SKLEKOVA ( USKIH )- SKIJAŠKI ČUČANJ (DO OTKAZA)
ODMOR IZMEĐU VJEŽBI – MINIMALAN ILI BEZ ODMORA


Trening ovakve vrste je jednostavan i ne sadrži širinu vježbi kao napredni treninzi, no čini velike promjene i svakako mijenja osnovu. Odličan je uvod u sustavno ozbiljnije vježbanje, ali svakako može ostati kao takav za održavanje postignutog cilja.


Za kraj najvažnije – budite pozitivni, jačajte duh i budite uporni u ostvarivanju cilja, vizualizirajte sebe kakvi želite biti i uspjeh je zagarantiran.

Napisao : Stjepan Kosić

www.theflow.hr

https://www.instagram.com/theflow.hr/

https://www.facebook.com/theflow.hr/

Možda će te zanimati

Green cakes
Fit Flow Gastro Health Flow

Green cakes

GREEN CAKES se bavi razvojem, proizvodnjom i prodajom zdravih slastica. Naš je cilj podržati zdrav način prehrane i dokazati da zdravo može biti slatko i ukusno i to bez grižnje savjesti. GREEN CAKES slastice prilagođene su i osobama s dijabetesom, osobama s intolerancijom na gluten, osobama s intolerancijom na laktozu i drugim intolerancijama te svim […]

Read More
Life & Style Movie Flow

Johnny Depp – novi život nakon pobjede

John Christopher “Johnny” Depp II, rodio se 09.06.1963, u Kentuckyju SAD. Mladog Johnny Deppa kolega Nicolas Cage usmjerio je prema glumi, a neosporna karizma i talent donosi mu brojne filmske prilike. Iako “bezobrazno” zgodan Johnny je htio glumiti nekonvencionalne likove, što mu je kroz karijeru postala specijalnost. Ovaj zgodni glumac i miljenik žena bio je […]

Read More
INFOBIP WORLDWIDE HOODIE
Fashion & Beauty Life & Style Tech Flow

PREDSTAVLJENI PRVI MODNI KOMAD IZ STREET STYLE KOLEKCIJE – INFOBIP WORLDWIDE HOODIE

Mate Rimac, Marko Bucić – Vanillaz, Nevena Rendeli među prvima istražili o čemu je riječ Infobip, vodeća regionalna IT kompanija u suradnji s mladim kanadskim dizajnerom hrvatskih korijena, Joshuom Čirjakom, osnivačem IUTD Studiosa, napravila je iskorak u street fashion segment te predstavila prvu Infobip Worldwide hoodicu. Limitirana serija inovativnih NFT hoodica proizvedena je u svega […]

Read More