Trening za one koji nemaju vremena? Može!

Pitanje naslovnice je jedno od najčešćih za sve one koji se ohrabre i odluče učiniti dobro sebi vježbanjem . Naslovnice obično pune bombastični naslovi obećavajućih dijeta i programa za vježbanje, međutim, aspekt početnika u vježbanju često je sasvim drugačiji.


Vrijeme u kojem živimo traži multitasking i angažiranost u širokoj lepezi aktivnosti kako bismo bili u skladu s vremenom i društvom. U ovakvim okolnostima mnogi ne uspijevaju balansirati i naći vrijeme za sebe ili ga nalaze vrlo malo.


Kako bismo postigli željene rezultate svakako moramo biti predani cilju i činiti sve što je potrebno za uspjeh. Ovaj članak donosi recept za uspjeh i korake koji čine put prema cilju!


Dakle, za početnike i one koji žele održavati liniju i fit tijelo, donosimo početni plan vježbanja koji se odvija bez rekvizita prvih mjesec dana vježbanja i traje manje od 10 minuta.


Važno je odmah napomenuti – držite se reda vježbanja i ne tražite izlike niti mijenjajte režim rada, pripazite na prehranu i uskladite ju s općim razvojnim tempom.


Trening 1 mjesec:

PON – SRI – PET
ZAGRIJAVANJE
20-SKLEKOVA( ŠIROKIH )- 20 ČUČNJEVA -20 ISKORAKA OBJE NOGE- 20 SKLEKOVA ( USKIH )- SKIJAŠKI ČUČANJ (DO OTKAZA)
ODMOR IZMEĐU VJEŽBI – MINIMALAN ILI BEZ ODMORA


Trening ovakve vrste je jednostavan i ne sadrži širinu vježbi kao napredni treninzi, no čini velike promjene i svakako mijenja osnovu. Odličan je uvod u sustavno ozbiljnije vježbanje, ali svakako može ostati kao takav za održavanje postignutog cilja.


Za kraj najvažnije – budite pozitivni, jačajte duh i budite uporni u ostvarivanju cilja, vizualizirajte sebe kakvi želite biti i uspjeh je zagarantiran.

Napisao : Stjepan Kosić

www.theflow.hr

https://www.instagram.com/theflow.hr/

https://www.facebook.com/theflow.hr/

Možda će te zanimati

Donatroska vecera
Health Flow

Udruga Marra Altrui okupila brojne poznate na donatorskoj večeri povodom ružičastog listopada

Udruga Marra Altrui okupila je velik broj uzvanika na svom posebnom događanju pod nazivom “Zajedno brišemo ožiljke” u Smaragdnoj dvorani hotela Esplanade. Cilj Udruge, ali i večere je da se skrene pozornost na dostignuća rekonstruktivnih zahvata u procesima liječenja karcinoma dojke i da se svakoj ženi omogući izbor repigmentacije kompleksa areole i bradavice nakon kirurške […]

Read More
Teuta Boutique Salon Nova Ves 17, 10000, Zagreb 01 4667 195 teuta-salon.hr @teutasalon
Fashion & Beauty Life & Style Moj Zagreb

Otvorenje Teuta Boutique Salona u Zagrebu

Na ekskluzivnom partyju u centru grada okupile su se brojne poznate dame U Centru Kaptol obilježeno je svečano otvorenje Teuta Boutique Salona čija je vlasnica Teuta Mesaroš, jedna od najpoznatijih hrvatskih stilistica i koloristica za kosu. Novi salon smjestio se na adresi Nova Ves 17, prostire se na 300 metara kvadratnih. Iza ovog luksuznog i nesvakidašnjeg uređenja koji ostavlja […]

Read More
Femme station tvornica kulture
Fit Flow Life & Style Moj Zagreb

FEMME STATION – plesni event godine koji ne želite propustiti

Femme Station je event koji za cilj ima pružanje podrške ženama u području kulture i sporta – a što to dvoje bolje objedinjuje od plesa? Femme već 5. put okuplja ponajbolje plesače sa područja Balkana! Event se sastoji od plesnog natjecanja na kojem se dvadesetak koreografkinja iz raznih plesnih stilova bore za nagradu od 1500 […]

Read More