Trening za one koji nemaju vremena? Može!

Pitanje naslovnice je jedno od najčešćih za sve one koji se ohrabre i odluče učiniti dobro sebi vježbanjem . Naslovnice obično pune bombastični naslovi obećavajućih dijeta i programa za vježbanje, međutim, aspekt početnika u vježbanju često je sasvim drugačiji.


Vrijeme u kojem živimo traži multitasking i angažiranost u širokoj lepezi aktivnosti kako bismo bili u skladu s vremenom i društvom. U ovakvim okolnostima mnogi ne uspijevaju balansirati i naći vrijeme za sebe ili ga nalaze vrlo malo.


Kako bismo postigli željene rezultate svakako moramo biti predani cilju i činiti sve što je potrebno za uspjeh. Ovaj članak donosi recept za uspjeh i korake koji čine put prema cilju!


Dakle, za početnike i one koji žele održavati liniju i fit tijelo, donosimo početni plan vježbanja koji se odvija bez rekvizita prvih mjesec dana vježbanja i traje manje od 10 minuta.


Važno je odmah napomenuti – držite se reda vježbanja i ne tražite izlike niti mijenjajte režim rada, pripazite na prehranu i uskladite ju s općim razvojnim tempom.


Trening 1 mjesec:

PON – SRI – PET
ZAGRIJAVANJE
20-SKLEKOVA( ŠIROKIH )- 20 ČUČNJEVA -20 ISKORAKA OBJE NOGE- 20 SKLEKOVA ( USKIH )- SKIJAŠKI ČUČANJ (DO OTKAZA)
ODMOR IZMEĐU VJEŽBI – MINIMALAN ILI BEZ ODMORA


Trening ovakve vrste je jednostavan i ne sadrži širinu vježbi kao napredni treninzi, no čini velike promjene i svakako mijenja osnovu. Odličan je uvod u sustavno ozbiljnije vježbanje, ali svakako može ostati kao takav za održavanje postignutog cilja.


Za kraj najvažnije – budite pozitivni, jačajte duh i budite uporni u ostvarivanju cilja, vizualizirajte sebe kakvi želite biti i uspjeh je zagarantiran.

Napisao : Stjepan Kosić

www.theflow.hr

https://www.instagram.com/theflow.hr/

https://www.facebook.com/theflow.hr/

Možda će te zanimati

Milla jovovich
Fashion & Beauty Life & Style

Milla Jovovich na dobrotvornom eventu Amfar Gali u Cannesu

Milla Jovovich (46) Glumica i model ukrainskog porijekla pojavila se na dobrotvornom eventu Amfar Gali u Cannesu sa kćerkom Enver Gabo Anderson (14). Plava haljina predstavljala je simboličnu poruku podrške rodnoj zemlji što je i sama glumica izjavila medijima. U modnom smislu haljina modne kuće Lever Couture (također iz Ukraine) je na Milli izgledala božanstveno, […]

Read More
Polleo sport kraš čokolada
Fit Flow Gastro

Stigla je najjača čokolada na tržištu

Lideri u svojim industrijama, Kraš i Polleo Sport kreirali su recepturu za prvu proteinsku čokoladu u Europskoj uniji – Kraš Polleo Protein Iz jedinstvene kombinacije – čokoladne tradicije Kraša te fitness suvremenosti Polleo Sporta, proizašla je čokolada Kraš Polleo Protein– inovativna poslastica za sve čokoljupce! Razvoj nove čokolade nije nimalo lak posao. A ako je […]

Read More
Marilyn
Life & Style Movie Flow

MARILYN

Marilyn Monroe bila je američka filmska glumica, pjevačica, model i ikona pop kulture. Jedna od najpoznatijih lica Hollywooda i danas 60 godina nakon tragične smrti poznata je diljem svijeta. Iako je bila prepoznatljiva po svojoj ljepoti i nenametljivom sexipilu, te komičarskom talentu, Marilyn se trudila ostvariti i kao “ozbiljna” glumica. U prerano prekinutoj karijeri osvojila […]

Read More