Nashi Argan profesionalan talijanski brend prirodnih proizvoda za njegu kose

Nashi – Jednostavnost i kvaliteta kroz samo pet proizvoda za prekrasnu i zdravu kosu


Kosa je obično prva stvar koju netko primijeti na ženi, osobito ako je lijepa i njegovana. Kosa i frizura su važan način na koji izražavate svoju osobnost, ona otkriva vaše zdravlje, snagu, vitalnost i dob. Radeći promjene na svojoj kosi, današnja žena pokazuje promjene u svojoj nutrini.

nashi argan

Danas, kada svi živimo ubrzano, teško pronalazimo prave proizvode za njegu svih tipova kose koji zaista njeguju kosu čineći je prekrasnom i podatnom. Učestalo feniranje, ravnanje kose, ispucali vrhovi, suha kosa bez volumena, tanka kosa ili ona neukrotiva, sve te mane padaju u zaborav uz 5 jednostavnih proizvoda za njegu kose Nashi Argan. Njihova posebnost je ta da su rađeni na prirodnoj bazi, bez sulfata i parabena, a osim toga dolaze s UV zaštitom, koja kosu štiti od štetnih UVA i UVB zračenja.

Esencijalni sastojak svakog Nashi Argan proizvoda dragocjeno je arganovo ulje, dobiveno iz endemskog drva argana, koje raste i uspijeva isključivo na području južnog Maroka. Arganovo ulje također je dragocjeno i rijetko radi dugotrajnog i intenzivnog ručnog procesa dobivanja, naime, čak 40 kg voća potrebno je jednu litru ulja.


Već nakon prve primjene Nashi Argan proizvoda kosa doživljava potpunu transformaciju, postajući tako punija, snažnija, podatnija, iznimno meka, svilenkasta, sjajna i mirisna bez dodatne težine ili gubitka teksture te se s lakoćom raščešljava.

nashi argan


Svi proizvodi su na prirodnoj bazi te dolaze u ekološki prijateljskoj ambalaži s garancijom vrhunskog iskustva njege kose, svakom upotrebom, a pogodni su za sve tipove kose te ju čine nahranjenom i vitalnom.

Nashi Argan ekskluzivna je kolekcija proizvoda za njegu kose namijenjenih ženama kojima su jednostavnost, njega i profesionalni rezultati na prvome mjestu. Asortiman brenda dostupan je u odabranim NASHI frizerskim salonima – partnerima u Hrvatskoj, a više o njemu doznati možete na Facebook stranici i Instagram profilu.

O Nashiju:
Prestižan talijanski brend Nashi Argan je profesionalan brand prirodnih proizvoda za njegu kose 100% proizveden u Italiji – Milano. Odgovornim, socijalno i ekološki osviještenim izborom proizvoda visoke kvalitete pruža najbolje našoj kosi. Osluškujući zahtjeve i potrebe žena, proizvodi Nashi učinkovito zadovoljavaju sve njihove potrebe ostavljajući poseban trag Nashi priče na kosi. U proizvodnji Nashi kozmetike korištena je energija iz obnovljivih izvora, a svi proizvodi pakirani su ekološki prihvatljivo iz reciklirane ambalaže, s minimalnih štetnim učinkom na okoliš.


ETIČKA I SOCIJALNA OBVEZA Korporacija koja proizvodi arganovo ulje za Nashi Argan proizvode smještena je u pokrajini Essaouira na jugu Maroka te razvija etičku i socijalnu dimenziju poslovanja zapošljavajući žene s raznim poteškoćama kojima je nerijetko to jedini izvor prihoda za njih i njihove obitelji.


EKOODRŽIVI RAZVOJ Argania spinosa vrsta je endemskog drveta iz južnog Maroka. Bezbroj studija tijekom deset godina dokazalo je i podržalo socijalno-ekonomsku važnost toga drveta te njegovu važnu ulogu na području bioraznolikosti. U toj regiji, koja ima strateški položaj između Sahare i središnjih nizina Maroka, drvo argan postalo je simbolom borbe protiv pustošenja.


BRIGA ZA OKOLIŠ Arganovo ulje linije Nashi proizvedeno je s najmanjim mogućim štetnim učinkom na okoliš: bočice su od 100% recikliranog materijala ili reciklirani materijal pakiranja su i promotivni materijal (kada je to moguće) od 100% recikliranog papira koristimo odabrane (kada je moguće) biorazgradive sirovine, bez petroleja Nashi Argan u svojoj proizvodnji koristi energiju iz 100% obnovljivih izvora

www.theflow.hr

https://www.instagram.com/theflow.hr/

https://www.facebook.com/theflow.hr/

Možda će te zanimati

Milla jovovich
Fashion & Beauty Life & Style

Milla Jovovich na dobrotvornom eventu Amfar Gali u Cannesu

Milla Jovovich (46) Glumica i model ukrainskog porijekla pojavila se na dobrotvornom eventu Amfar Gali u Cannesu sa kćerkom Enver Gabo Anderson (14). Plava haljina predstavljala je simboličnu poruku podrške rodnoj zemlji što je i sama glumica izjavila medijima. U modnom smislu haljina modne kuće Lever Couture (također iz Ukraine) je na Milli izgledala božanstveno, […]

Read More
Deichmann
Fashion & Beauty

Hrvatska influencerica u kampanji za regiju

Fashion influenceri već duže vrijeme postavljaju modne trendove diljem svijeta, a zahvaljujući društvenim mrežama svatko od nas može pronaći inspiraciju za modne kombinacije u bilo kojem trenutku. Influencerica i blogerica Matea Miljan Rafaj poznata je po tome da voli boje i da je upravo ljeto njezino omiljeno godišnje doba. Uz šarene kombinacije nikad joj nije […]

Read More
Fashion & Beauty Life & Style

Ideje za Majčin dan – darovi koje ona definitivno zaslužuje

  Majčin dan u prošlosti je imao veliko značenje za poboljšanje položaja žena u društvu, a u novije je vrijeme taj praznik dan kad se dobrim djelima i darovima ugađa majkama i bakama. Obilježava se drugu nedjelju u svibnju a ove godine je to datum 8.5.2022. Pokažite mamama i bakama koliko ih volite i učinite […]

Read More