Mali veliki koraci

Na kraju sve zvijezde ostanu bez goriva.

Naše će Sunce umrijeti, baš kao i milijuni njegove braće i sestara prije.
Bez obzira na naše postupke i uvjerenja, VRIJEME će na kraju imati posljednju riječ.

Pa u čemu je poanta?
Zašto pokušavati ako na kraju svi i sve nestanu?
NADA!

Ponuditi ugodno okruženje za sadašnje i buduće generacije koje će omogućiti svim vrstama da se razmnožavaju i dijele znanje u miru.

Da bismo to učinili, naš je cilj civilizacije težiti ka napretku tako da omogucimo pristup obrazovanju svim ljudima – što će rezultirati ekološkom sviješću koja će osigurati Planetu Zemlju kao pogodno stanište za marljivu i inteligentnu nekolicinu koja će nas sve voditi prema pionirskim destinacijama.

Održavanjem odgovornog načina života proširujemo ugodno stanište planete Zemlje koja će doći do svog kraja, prije ili kasnije.
Nudimo više vremena onim generacijama koje tek dolaze.

No, na nama je hoće li se to dogoditi za 40 tisuća ili 40 milijardi godina.
Ne isključujemo ono malo sreće u izbjegavanju zemaljskih i vanzemaljskih iznenađenja, ali uistinu sićušnu dozu ako uzmete u obzir veličinu univerzalnog igrališta.

Koliko god da smo pokušali podijeliti znanost od duhovnosti u nekom trenutku to postaje nemoguće, jer NADA postaje jedina stvar koja se može boriti protiv VREMENA.
Ta velika, ali sigurna nepoznanica… VRIJEME.

Dakle, prije nego što sljedeći put doprinesemo minimalnom onečišćenju uzrokovanom našim ugodnim životnim stilom, pomislite da to pridonosi odgađanju napretka u šansi čovječanstva za kolonizaciju svemira.”

Napisao : Vicenco  ‘Enzo’ Matijaca 

www.theflow.hr

https://www.instagram.com/theflow.hr/

https://www.facebook.com/theflow.hr/

Možda će te zanimati

Green cakes
Fit Flow Gastro Health Flow

Green cakes

GREEN CAKES se bavi razvojem, proizvodnjom i prodajom zdravih slastica. Naš je cilj podržati zdrav način prehrane i dokazati da zdravo može biti slatko i ukusno i to bez grižnje savjesti. GREEN CAKES slastice prilagođene su i osobama s dijabetesom, osobama s intolerancijom na gluten, osobama s intolerancijom na laktozu i drugim intolerancijama te svim […]

Read More
Zepter
Health Flow

Zepter Hrvatska donirala pročišćivač zraka Therapy air KBC Sestre Milosrdnice u Zagrebu

Tvrtka Zepter Hrvatska danas je donirala pročišćivač zraka hitnoj ambulanti Klinike za pedijatriju, KBC Sestre Milosrdnice, a koji će svakako biti od pomoći u svakodnevnom radu sa najmlađim pacijentima Tvrtka Zepter Hrvatska danas je donirala KBC Sestre Milosrdnice u Zagrebu vrijedan uređaj Therapy Air ION, koji će biti od pomoći u svakodnevnom radu sa najmlađim […]

Read More
URED NOVOG DOBA DOMUS DECORUM
Health Flow Home Design

PRVI HRVATSKI BREND KOJI BRINE ZA VAŠE ZDRAVLJE, SREĆU I PRODUKTIVNOST DOK RADITE

URED NOVOG DOBA nova je inovativna usluga tvrtke Domus Decorum u kojoj dvije nadahnute dizajnerice Lana Anderson i Mejra Mitrovich već dugi niz godina rade na projektima eko dizajna interijera, zdravog stanovanja i feng shuia. Usluga se temelji na dizajnu prostora kroz 5 osjetila a cilj je dobrobit ljudi, zdravlje, produktivnost, motivacija, održivost ali u […]

Read More