Mali veliki koraci

Na kraju sve zvijezde ostanu bez goriva.

Naše će Sunce umrijeti, baš kao i milijuni njegove braće i sestara prije.
Bez obzira na naše postupke i uvjerenja, VRIJEME će na kraju imati posljednju riječ.

Pa u čemu je poanta?
Zašto pokušavati ako na kraju svi i sve nestanu?
NADA!

Ponuditi ugodno okruženje za sadašnje i buduće generacije koje će omogućiti svim vrstama da se razmnožavaju i dijele znanje u miru.

Da bismo to učinili, naš je cilj civilizacije težiti ka napretku tako da omogucimo pristup obrazovanju svim ljudima – što će rezultirati ekološkom sviješću koja će osigurati Planetu Zemlju kao pogodno stanište za marljivu i inteligentnu nekolicinu koja će nas sve voditi prema pionirskim destinacijama.

Održavanjem odgovornog načina života proširujemo ugodno stanište planete Zemlje koja će doći do svog kraja, prije ili kasnije.
Nudimo više vremena onim generacijama koje tek dolaze.

No, na nama je hoće li se to dogoditi za 40 tisuća ili 40 milijardi godina.
Ne isključujemo ono malo sreće u izbjegavanju zemaljskih i vanzemaljskih iznenađenja, ali uistinu sićušnu dozu ako uzmete u obzir veličinu univerzalnog igrališta.

Koliko god da smo pokušali podijeliti znanost od duhovnosti u nekom trenutku to postaje nemoguće, jer NADA postaje jedina stvar koja se može boriti protiv VREMENA.
Ta velika, ali sigurna nepoznanica… VRIJEME.

Dakle, prije nego što sljedeći put doprinesemo minimalnom onečišćenju uzrokovanom našim ugodnim životnim stilom, pomislite da to pridonosi odgađanju napretka u šansi čovječanstva za kolonizaciju svemira.”

Napisao : Vicenco  ‘Enzo’ Matijaca 

www.theflow.hr

https://www.instagram.com/theflow.hr/

https://www.facebook.com/theflow.hr/

Možda će te zanimati

Studenac projekt „Čiste ručice za zdravlje dječice”
Health Flow

Studenac projektom „Čiste ručice za zdravlje dječice” donira godišnju zalihu sapuna za 63 škole u Hrvatskoj

Hvalevrijedan projekt završio na najljepši mogući način Male pozitivno usmjerene aktivnosti najbolji su način da svatko od nas doprinese očuvanju okoliša i prirode, pogotovo kad o tim istim aktivnostima i promjenama učimo one najmlađe. Studenac d.o.o. u suradnji s hrvatskom ekološkom Udrugom Lijepa Naša tako je raspisao natječaj za osnovne škole diljem Hrvatske. Pod krovnim […]

Read More
Dm ženska utrka
Fit Flow Health Flow Moj Zagreb

Više od 6.600 sudionika na jedanaestoj dm ženskoj utrci

Osigurano 20.956,50 eura za nabavu uređaja za KBC Sestre milosrdnice dm ženska utrka okupila je više od 6.600 trkača koji su promicali zdrav način života U subotu 10. lipnja 6.623 trkačica i malih trkača okupilo se na dm ženskoj utrci u Zagrebu kako bi promicali zdrav način života. Na jednom od najvećih sportskih druženja u […]

Read More
Jysk dani spavanja škola
Health Flow Home Design

Predstavljeni rezultati istraživanja o navikama spavanja Hrvata

Prosječan Hrvat ne spava dovoljno, poslijepodne voli „ubiti oko“, a evo u čemu najčešće ide u krevet Više od trećine građana u prosjeku ne spava poželjnih sedam do osam sati, a njih gotovo 60 posto ocjenjuje kvalitetu svog spavanja osrednjom ili lošom, pokazalo je najnovije istraživanje koje je u Hrvatskoj za kompaniju JYSK provela istraživačka […]

Read More