ZABAVA SE NASTAVLJA U DALMALANDU-PRIDRUŽI SE ZABAVI ZA KRAJ SEZONE!

Dalmaland Fun Park

Dalmaland Fun Park

Zabava se nastavlja – i dalje uživamo u ljetnoj čaroliji, ali s novim twistom!  Novo radno vrijeme, postsezonske cijene i novi vikend događaji!  Spremni za još adrenalina, osvježenja i dodatnih prilika za stvaranje nezaboravnih uspomena?
Dalmaland Fun Park
Ovog vikenda Dalmaland je spreman za naj-FUN verziju tebe!  Jer, znate što?! Sve je u znaku ZABAVE ZABAVE ZABAVE i najveselijih pozdrava Dalma-totalno-ludoj-sezoni!
Dalmaland Fun Park
Ispratimo ju zajedno, uz adrenalin i smijeh, stvarajući uspomene koje će se prepričavati!
Čista ludnica, ispunjena smijehom, uzbuđenjem i nezaboravnim trenucima!
Dalmaland Fun Park
U Dalmalandu svatko pronalazi svoju dozu zabave, stvarajući nevjerojatne uspomene na ovo jedinstveno mjesto.  Sada je tvoj trenutak! Podijeli i ti svoje najdraže ljetne avanture s nama!
Dalmaland Fun Park

Pridruži se zabavi za kraj sezone u Dalmaland Fun Parku!

Dalmaland Fun Park

Fun park je otvoren 07.10 i 08.10.2023.

Dalmaland Fun Park
*Ulaznice u svijet magije/Tickets to the world of magic: https://www.dalmaland.com/

O DALMALANDU:

Bazeni, tobogani, vodeni spustovi pridružili su se već poznatom Jurskom svijetu, Svemiru, Piratskom zaljevu i Divljem Zapadu u sadašnjem Fun Parku Biograd i spojili vožnje na atrakcijama, tematsku zabavu s kupanjem. Hrvatska  s ovakvim jedinstvenim zabavnim svijetom stoji uz bok samo nekoliko zemalja u Europi i svijetu. Uputite se u Dalmaland.

Koncept Dalmalanda, kakav ne postoji u Hrvatskoj, osmišljen je da gosti provedu cijeli dan na jednom mjestu koje predstavlja centralnu destinaciju zabave –  nekoliko sati na bazenima, adrenalinskim toboganima, u ugostiteljskim objektima, na koktelima i sl. u vodenom parku te poslijepodne nastave zabavu u tematskom zabavnom parku koji nudi različite adrenalinske vožnje, kuće strave, laganije vožnje za djecu, različite igre itd. A, sve to pod budnim okom maskote sredozemne medvjedice Funny, kauboja i Indijanaca, gusara te raznih likova iz svemira koji čine čaroban svijet Dalmalanda.

Svečano otvorenje

Uz vatromet i pjesmu ovoga ljeta je službeno otvoren najveći tematski vodeni park u Dalmaciji.

Nezaboravna zabava za cijelu obitelj

Intencija izgradnje vodenog parka bila je proširenje ponude i razvoj centra zabave koji će biti atraktivan gostima različitih preferencija u zabavi i to cijeli dan, a kroz više od 6 mjeseci u godini.

Plan sljedećih faza razvoja vezan je uz izgradnju akvarija i dinosaurskog svijeta čime bi park postao nezamjenjivo atraktivno mjesto zabave na razini cijele regije i šire.

Sada je park mjesto koje Biograd, Zadar i zadarsku regiju čini atraktivnom destinacijom za goste iz cijelog svijeta, a također razvio je i cijelu mrežu dobavljača i suradnika. U skorije vrijeme Dalmaland može postati i glavni motiv dolaska u samu destinaciju zbog svoje specifične i jedinstvene marketinške pozicije. Takvih parkova nema puno čak niti u Europi.

Zabava koja spaja tematske i vodene atrakcije – Dalmaland

Proširenje vodenim parkom korak je u viziji stvaranja jedinstvene zabavne zone, a uz dosadašnje cjeline – Svemir, Divlji Zapad, Piratski zaljev i Jurski svijet – vodeni park Dalmaland stoji uz bok najvećim centrima zabave te osigurava vrhunski provod. Dalmaland nudi atrakcije za sve generacije.

Cijeli kompleks Dalmalanda prostire se na 6.5 hektara i ima 40 atrakcija. Na jednom mjestu nalaze se adrenalinski i zabavni, ali i obiteljski i dječji dio. Vodeni park nudi nekoliko vrsta atrakcija, različitih tobogana, bazena i dječjih područja. Imena svih atrakcija su povezana s Dalmacijom.

BREEZE BAY bazen s valovima i sunčalište

Ovaj zaljev kao stvoren je za istinski bijeg od svakodnevice. Zavalite se u ležaljku i odmorite na laganom povjetarcu, zaplivajte u bazenu ili se prepustite umjetnim valovima. Preporučujemo sve navedeno! Jednostavno, osjećajte se izvanredno u jedinstvenom osvježenju koje pruža ovaj kutak kojeg se ne bi posramile ni najbolje plaže Jadrana. Bazen na valove, odnosno bazen s umjetnim valovima je posebno mjesto za uživanje i relaksaciju nakon adrenalinskih tobogana. U njih svako malo dolazi plima i nosi sa sobom val za valom.

CANDYLAND – šareni dječji bazeni san su svakog mališana

S mnoštvom različitih tobogana, penjalica, mostova i tornjeva garantiraju pravu avanturu na otoku rezerviranom za sate i sate istraživanja i uživanja. Sigurni smo da ćete se pitati gdje je proletjelo sve to vrijeme, kao i da će vaši mališani još danima pričati o ovoj atrakciji!

 DALMATIAN DIVE ( FREEFALL)

Dalmatian Dive zabavna je adrenalinska atrakcija. Osnova ovog spusta je jednostavna – samo jedan duboki udah i prepustite se užitku koji će biti iznimno intenzivan. Atrakcija je inspirirana skokovima u vodu ili more, disciplinom koja se prakticira diljem Dalmacije i predstavlja posebnu tradiciju ljetnih igara. Baš kao i skokovi, Dalmatian Dive je iznimno privlačna atrakcija gdje ćete se nakon svakog urona u vodu osjećati nagrađeno sjajnim novim iskustvom!

BURA BLAST ( WINDIGO)

Tu su i adrenalinski brzi tobogani looping rocket koji postiže nevjerojatnu brzinu od 12,56 m/s te windigo od 11.07 m/s. Bazeni imaju ugrađene toplinske pumpe za grijanje bazena.

DOUBLE JOY SLIDE ( MULTISLIDE)

Volite natjecanja? Ova atrakcija pruža upravo to. Spustite se niz ovaj sjajni tobogan istodobno s prijateljem, svojom boljom polovicom ili članom obitelji i utrka može početi. Pobjednik je onaj koji prvo skoči u bazen! Osim što je sama po sebi vrhunska, ova atrakcija podsjeća nas na Slapove Krke, nedaleki nacionalni park i jedno od najljepših mjesta u Hrvatskoj. Mislimo da je vrijeme da shvatite zašto je Double Joy Slide baš tako dobar!

ELECTRIC LOOP ROCKET ( LOOPING ROCKET)

Adrenalinska je ovo atrakcija najviše kategorije – pripremite se za ispaljivanje i u slobodnom padu dosegnite maksimalnu brzinu od 12.56 m/s, dok prolazite kroz spiralne oblikovane okuke. Ukratko, spustite se brzinom munje!

Atrakcija je ovo inspirirana munjama, naglim pražnjenjem atmosferskog električnog naboja koji iznose i do 100 milijuna volti, a traju od 0.1 do 0.6 sekundi. Munje, kao i ova atrakcija pokazuju dvostruki učinak – kratkotrajni izboj sile i val topline nakon završetka.

FUNKEY DIVE POOL

Ovaj otkačeni bazen za skokove nudi vam različite visine odskočnih daski – od 0.5 m, 1 m i 1.5 m. Kao stvoren je za uživanje u vremenu provedenom u zraku te čarobnom zaronu u vodu, ali i isprobavanje različitih stilova skokova. Izazivamo vas da izmislite svoj jedinstveni skok koji će i drugi oponašati! Jedno je sigurno – ovaj bazen garantira dobru zabavu i puno smijeha dok svaki novi skok predstavlja novu avanturu.

Dubina bazena je 3 metra, a površina 100 m2.

FUNNY FAMILLY SLIDE

Ovaj iznimno zabavni tobogan djelomično je zatvoren te nudi razne posebne efekte, a pažljivim odabirom boja garantira jedinstven i dramatičan osjećaj tijekom vožnje. Najbolji je tijekom vožnji u dvoje! U njemu se u isto vrijeme spuštate velikom brzinom i uživate u igri boja – neusporedivo vizualno iskustvo! Funny Family Slide atrakcija je inspirirana zaigranim plesnim pokretima sredozemne medvjedice, koja je, nažalost, ugrožena vrsta. Ovim načinom želi se pomoći u edukaciji najmlađih za očuvanje naše prirodne baštine.

Dopustite da vam razigranost i specifičnost ovog tobogana dočara plese maskote – sredozemne medvjedice Funny.

MEDITERRANEAN MADNESS

Slobodan pad u tunelu savršen je spoj adrenalina i zabave. Inspirirana je južinom – pojavom u Dalmaciji zaslužnoj za potpuno ludilo i nedostatak koncentracije, kada vam uistinu dođe da iskusite jedan ovakav slobodan, ali nezaboravan pad. Postanite dio jedinstvene dalmatinske kulture i spustite se putevima Mediterranean Madnessa!

NO PRISHA HYDROMASSAGE POOL

Bazen kao stvoren za uživanje, baš onda kada želite uzeti malo (ili puno) kvalitetnog vremena samo za sebe. U ovom bazenu nema priše (odnosno žurbe, po dalmatinski) kao što mu i samo ime kaže! Ako tražite mjesto koje ćete na prvu poistovjetiti s  wellnesom i prekrasnim spa osjećajem, No Prisha je upravo to. Zavalite se u jednu od mnogobrojnih hidromasažnih ležaljki ili stolica, prepustite se nezaboravnoj masaži te napunite baterije za daljnje doživljaje koji vas očekuju u Dalmalandu.

SPLASH ARENA

Ovo područje prava je vodena arena, u kojoj se možete osvježiti prije kupanja ili spuštanja niz tobogane. Opuštanje je drugo ime ove sjajne lokacije u Dalmalandu! Čak se i najmanja djeca mogu bezbrižno prskati, igrati ili ležati u ovom toplom parku bez straha od duboke vode.

THUNDER THRILL

Ova vožnja definitivno je nešto ludo i nezaboravno. Kreće laganim spustom, a nakon toga ulazite u veliki lijevak u kojem se počinjete vrtjeti te vas sila lansira do kraja atrakcije!

Inspirirana je dalmatinskom neverom – termičkom vrtložnom olujom koja traje kratko, ali ima veliku snagu te je popraćena grmljavinom. Ima li bolje usporedbe ovog snažnog i pamtljivog iskustva vrtloga Thunder Thrilla od onog sa silama nevere, tradicionalne dalmatinske oluje? Iskoristite ovu jedinstvenu priliku i okusite adrenalinsku stranu prirode u jednom od naših najzabavnijih spustova!

VIPER“S FURY Viper

VIPER“S FURY Viper/poskok posebna je atrakcija koja svojim položajem i oblicima asocira na jednog od najpoznatijih stanovnika najveće hrvatske planine Velebit. Ova atrakcija inspirirana je legendom o poskokovom skakanju i njegovom savijanju u kolut te kotrljanju nizbrdo. Naravno, to su priče jer poskok, kao i ova atrakcija, može biti vrlo nepredvidljiv i dinamičan.

Ova vožnja na gumenim čamcima namijenjena je za dvoje jer u dvoje se lakše suočiti s adrenalinom koji vas čeka!

Radno vrijeme

Investicija u vodeni park jest 7,5 milijuna EUR, a u izgradnji su sudjelovale različite tvrtke iz Hrvatske, dok je proizvođač tobogana tvrtka Polin, globalno poznata turska tvrtka koja radi vodene tobogane i vodene parkove diljem svijeta, poput onih za Park of Poland ili Royal Carribean kruzere.

Vodeni park će raditi 10:00 -19:00 u sezoni te 10:00 – 18:00 u posezoni, dok će zabavni park raditi od ranih popodnevnih sati do 21:00 ili 22:00, ovisno o dijelu sezone. Cijeli Dalmaland će time raditi od 10:00 do 22:00 i biti idealan za cjelodnevni boravak.

Ulaznice možete kupiti putem web-stranice Dalmaland.

Adresa: X Jankolovački put 9, 23210 Biograd na Moru

Email: info@dalmaland.com

Telefon: 023 630 377

Mobitel: 091 612 5524

Foto: Dalmaland, Instagram (@dalmaland.biograd) Preuzeto sa journal.hr

Možda će te zanimati

Velika seka sveznalica maja šuput fisher & price
Kids Flow

FISHER-PRICE PREDSTAVIO
SURADNJU VELIKE SEKE SVEZNALICE I MAJE ŠUPUT

Maja Šuput je prva poznata osoba na svijetu koja je posudila glas jednoj od najpopularnijih dječjih igračaka na svijetu – Velikoj Seki Sveznalici. Najdraža bebina igračka sada je još veća i namijenjena je djeci u dobi od 18 do 36 mjeseci. Glas Maje Šuput, pjevačice i vlasnice brenda Majushka, djecu vodi u svladavanje motoričkih vještina, […]

Read More
Rent & Travel

Čarobna koliba – Najam raja usred šume Gorskog kotara

Komforna brvnara od 200 četvornih metara nudi smještaj za najviše osam osoba. U sklopu kuće nalaze se i vanjski bazen te finska sauna. Smještena na mirnom dijelu, s okućnicom od 7000 četvornih metara gdje se ljeti može uživati u mirisima lavande, boćanju i roštiljanju, a zimi u sanjkanju na vlastitoj stazi s mini-vučnicom, opijeni kuhanim […]

Read More
Lidl skuhaj priče svoje
Book Flow Gastro Kids Flow

SKUHAJ PRIČE SVOJE

Lidlov novi program lojalnosti – personalizirana dječja kuharica Trgovački lanac Lidl Hrvatska predstavio je suradnju s Tvornicom snova na projektu Skuhaj priče svoje – pričo-kuharica. Riječ je o jedinstvenoj personaliziranoj knjizi za djecu koju će Lidlovi kupci moći preuzeti besplatno uz sakupljanje bodova uz kupnju. Princip skupljanja bodova je jako jednostavan – svi oni koji […]

Read More