Sport & fun kamp Medosport – najbolji dani za opuštanje nakon naporne školske godine!

4 dana – puno smijeha, adrenalina i zabave!

Neka i vaše dijete svoje zaslužene ljetne praznike provede u društvu svojih vršnjaka!

U ova četiri dana ćemo planinariti, kupati se, posjetiti adrenalinski park, družiti se sa životinjama, svašta novog naučiti, istraživati i najvažnije od svega odlično se zabaviti!

Sport & fun kamp Medosport
Sport & fun kamp Medosport

Požurite s prijavama i osigurajte svoje mjesto na vrijeme!

Termin: 21. – 24.06.2021.

 • Ljetni Sport&fun kamp započinjemo kako drugačije nego li kupanjem! Posjetiti ćemo jedne od najljepših toplica Krapinske toplice – Aquae Vivae. Na cjelodnevnom kupanju čekaju nas valovi, slapovi, gejziri, podvodne masaže tobogan i puno kupanja!
 • Drugi dan nas očekuje puno adrenalina i borbi – samo 25 km od Zagreba smjestio se Adrenalinski park Party land. Naučiti ćemo pravila paintballa, obući zaštitnu opremu i odmjeriti snage u paintball turniru. Upoznat ćemo se s mini džipovima, te se okušati u vožnji. Osim toga, čeka nas i skakanje na trampolinima, kao i turnir u ljudskom stolnom nogometu.
 • Srijedu putujemo prema Varaždinu u Svijet prirode – malo obiteljsko gospodarstvo koje čuva hrvatske autohtone vrste. Posebno nas veseli druženje sa životinjama, tko želi moći će ih i hraniti, dragati, a neke i nositi. Naši domaćini na imanju će za nas pripremiti malu školu orijentacije, te ćemo uz njihove natuknice rješavati zadatke. Paljenje logorske vatre biti će posebno zanimljivo – sami ćemo ispeći kobasice za ručak!
 • Naše druženje završavamo cjelodnevnim istraživanjem i laganom šetnjom našom Zagrebačkom gorom Medvednicom. Upoznat ćemo divlji životinjski i biljni svijet Medvednice, te se umorni i sretni vratiti kući.

Veselimo se druženju s vama!

Sport & fun kamp Medosport

PROGRAM UKLJUČUJE:

 • Program, vodstvo i ručak (piletina i rizibizi) na Sljemenu, karta ZET autobus,
 • Ulaznica i ručak (bolonjez + salata + palačinka) u Termama Aqua Vivae,
 • Posjet Party landu sa svim aktivnostima i ručkom (pizza),
 • Posjet OPG Lukač sa svim aktivnostima i ručkom (kobasice i pomfri + marshmallows)
 • Prijevoz autobusom Sljeme, Aqua Vivae, OPG Lukač, park Party land
 • Osiguranje,
 • Cjelodnevni nadzor i pratnja,
 • Organizacija i animacija

Sport & fun kamp Medosport

Cijena programa je 899 kn – uz kod THEFLOW100 ostvarujete popust od 100 kn

VAŽNO : Prilikom prijave u napomenu potrebno je napisati THEFLOW100

PRIJAVITE SE NA LINKU OVDJE : www.medosport.com 
Kontakt : 0959020077 – Ljubo

Poslušajte i radio emisiju kako nam je bilo na proljetnom kampu, na linku ovdje.

Školski praznici - Medo sport

Možda će te zanimati

Vječna Barbie
Kids Flow

Vječna Barbie

Na Američkom Međunarodnom sajmu igračaka u New Yorku, 9. ožujka 1959. prvi put je predstavljena lutka Barbie.Taj se datum često spominje kao službeni Barbiein rođendan. Ruth Handler inspiraciju za najpopularniju lutku svih vremena, dobila je gledajući svoju kćer Barbaru kako se igra papirnatim lutkicama. Većina lutki tog vremena nalikovale su na bebe i djecu, a Batbara […]

Read More
Dan ružičastih majica
Kids Flow

Dan ružičastih majica

Dan borbe protiv zlostavljanja je godišnji događaj koji se održava u Kanadi i drugim dijelovima svijeta, gdje ljudi nose košulje ružičaste boje kako bi se suprotstavili maltretiranju. Inicijativa je pokrenuta u Kanadi, gdje se svake godine održava posljednje srijede u veljači. Simbolika dana su ružičaste majice, a razlog tomu je životna priča dječaka koji je […]

Read More
Dav Pilkey: Čovpas i gospodar buha
Book Flow Kids Flow

Novi strip-roman o omiljenom junaku Čovpasu

Dav Pilkey: Čovpas i gospodar buha Od autora svjetskog hita „Kapetana Gaćeše“, dolazi peti nastavak hit-serije strip-romana o omiljenom junaku Čovpasu. Ova urnebesna avantura prepuna zabave i akcije klincima će kroz neodoljive ilustracije otkriti da li je Čovpas je pronašao savršenog pomoćnika. Novi naslov „Čovpas i gospodar buha“ nije samo priča o dobru i zlu, […]

Read More