Sport & fun kamp Medosport – najbolji dani za opuštanje nakon naporne školske godine!

4 dana – puno smijeha, adrenalina i zabave!

Neka i vaše dijete svoje zaslužene ljetne praznike provede u društvu svojih vršnjaka!

U ova četiri dana ćemo planinariti, kupati se, posjetiti adrenalinski park, družiti se sa životinjama, svašta novog naučiti, istraživati i najvažnije od svega odlično se zabaviti!

Sport & fun kamp Medosport
Sport & fun kamp Medosport

Požurite s prijavama i osigurajte svoje mjesto na vrijeme!

Termin: 21. – 24.06.2021.

 • Ljetni Sport&fun kamp započinjemo kako drugačije nego li kupanjem! Posjetiti ćemo jedne od najljepših toplica Krapinske toplice – Aquae Vivae. Na cjelodnevnom kupanju čekaju nas valovi, slapovi, gejziri, podvodne masaže tobogan i puno kupanja!
 • Drugi dan nas očekuje puno adrenalina i borbi – samo 25 km od Zagreba smjestio se Adrenalinski park Party land. Naučiti ćemo pravila paintballa, obući zaštitnu opremu i odmjeriti snage u paintball turniru. Upoznat ćemo se s mini džipovima, te se okušati u vožnji. Osim toga, čeka nas i skakanje na trampolinima, kao i turnir u ljudskom stolnom nogometu.
 • Srijedu putujemo prema Varaždinu u Svijet prirode – malo obiteljsko gospodarstvo koje čuva hrvatske autohtone vrste. Posebno nas veseli druženje sa životinjama, tko želi moći će ih i hraniti, dragati, a neke i nositi. Naši domaćini na imanju će za nas pripremiti malu školu orijentacije, te ćemo uz njihove natuknice rješavati zadatke. Paljenje logorske vatre biti će posebno zanimljivo – sami ćemo ispeći kobasice za ručak!
 • Naše druženje završavamo cjelodnevnim istraživanjem i laganom šetnjom našom Zagrebačkom gorom Medvednicom. Upoznat ćemo divlji životinjski i biljni svijet Medvednice, te se umorni i sretni vratiti kući.

Veselimo se druženju s vama!

Sport & fun kamp Medosport

PROGRAM UKLJUČUJE:

 • Program, vodstvo i ručak (piletina i rizibizi) na Sljemenu, karta ZET autobus,
 • Ulaznica i ručak (bolonjez + salata + palačinka) u Termama Aqua Vivae,
 • Posjet Party landu sa svim aktivnostima i ručkom (pizza),
 • Posjet OPG Lukač sa svim aktivnostima i ručkom (kobasice i pomfri + marshmallows)
 • Prijevoz autobusom Sljeme, Aqua Vivae, OPG Lukač, park Party land
 • Osiguranje,
 • Cjelodnevni nadzor i pratnja,
 • Organizacija i animacija

Sport & fun kamp Medosport

Cijena programa je 899 kn – uz kod THEFLOW100 ostvarujete popust od 100 kn

VAŽNO : Prilikom prijave u napomenu potrebno je napisati THEFLOW100

PRIJAVITE SE NA LINKU OVDJE : www.medosport.com 
Kontakt : 0959020077 – Ljubo

Poslušajte i radio emisiju kako nam je bilo na proljetnom kampu, na linku ovdje.

Školski praznici - Medo sport

Možda će te zanimati

Velika seka sveznalica maja šuput fisher & price
Kids Flow

FISHER-PRICE PREDSTAVIO
SURADNJU VELIKE SEKE SVEZNALICE I MAJE ŠUPUT

Maja Šuput je prva poznata osoba na svijetu koja je posudila glas jednoj od najpopularnijih dječjih igračaka na svijetu – Velikoj Seki Sveznalici. Najdraža bebina igračka sada je još veća i namijenjena je djeci u dobi od 18 do 36 mjeseci. Glas Maje Šuput, pjevačice i vlasnice brenda Majushka, djecu vodi u svladavanje motoričkih vještina, […]

Read More
Lidl skuhaj priče svoje
Book Flow Gastro Kids Flow

SKUHAJ PRIČE SVOJE

Lidlov novi program lojalnosti – personalizirana dječja kuharica Trgovački lanac Lidl Hrvatska predstavio je suradnju s Tvornicom snova na projektu Skuhaj priče svoje – pričo-kuharica. Riječ je o jedinstvenoj personaliziranoj knjizi za djecu koju će Lidlovi kupci moći preuzeti besplatno uz sakupljanje bodova uz kupnju. Princip skupljanja bodova je jako jednostavan – svi oni koji […]

Read More
froddo ivančica
Fashion & Beauty Kids Flow

Nova jesen-zima 2022/23. kolekcija – Prirodna udobnost kroz ljepotu održivih cipela

Oduvijek stvaramo obuću koja brine o zdravlju čovjeka i očuvanju prirode. U našem dizajnu primjenjujemo načela estetike, funkcionalnosti i kvalitete s fokusom na održivu proizvodnju i odabir prirodnih materijala. Stvaranjem Froddo obuće promičemo siguran i zdrav razvoj djece, već od prvih koraka, pa kroz sve faze odrastanja. Uz to, cijenimo blagodati prirode i s velikim […]

Read More