Sport & fun kamp Medosport – najbolji dani za opuštanje nakon naporne školske godine!

4 dana – puno smijeha, adrenalina i zabave!

Neka i vaše dijete svoje zaslužene ljetne praznike provede u društvu svojih vršnjaka!

U ova četiri dana ćemo planinariti, kupati se, posjetiti adrenalinski park, družiti se sa životinjama, svašta novog naučiti, istraživati i najvažnije od svega odlično se zabaviti!

Sport & fun kamp Medosport
Sport & fun kamp Medosport

Požurite s prijavama i osigurajte svoje mjesto na vrijeme!

Termin: 21. – 24.06.2021.

 • Ljetni Sport&fun kamp započinjemo kako drugačije nego li kupanjem! Posjetiti ćemo jedne od najljepših toplica Krapinske toplice – Aquae Vivae. Na cjelodnevnom kupanju čekaju nas valovi, slapovi, gejziri, podvodne masaže tobogan i puno kupanja!
 • Drugi dan nas očekuje puno adrenalina i borbi – samo 25 km od Zagreba smjestio se Adrenalinski park Party land. Naučiti ćemo pravila paintballa, obući zaštitnu opremu i odmjeriti snage u paintball turniru. Upoznat ćemo se s mini džipovima, te se okušati u vožnji. Osim toga, čeka nas i skakanje na trampolinima, kao i turnir u ljudskom stolnom nogometu.
 • Srijedu putujemo prema Varaždinu u Svijet prirode – malo obiteljsko gospodarstvo koje čuva hrvatske autohtone vrste. Posebno nas veseli druženje sa životinjama, tko želi moći će ih i hraniti, dragati, a neke i nositi. Naši domaćini na imanju će za nas pripremiti malu školu orijentacije, te ćemo uz njihove natuknice rješavati zadatke. Paljenje logorske vatre biti će posebno zanimljivo – sami ćemo ispeći kobasice za ručak!
 • Naše druženje završavamo cjelodnevnim istraživanjem i laganom šetnjom našom Zagrebačkom gorom Medvednicom. Upoznat ćemo divlji životinjski i biljni svijet Medvednice, te se umorni i sretni vratiti kući.

Veselimo se druženju s vama!

Sport & fun kamp Medosport

PROGRAM UKLJUČUJE:

 • Program, vodstvo i ručak (piletina i rizibizi) na Sljemenu, karta ZET autobus,
 • Ulaznica i ručak (bolonjez + salata + palačinka) u Termama Aqua Vivae,
 • Posjet Party landu sa svim aktivnostima i ručkom (pizza),
 • Posjet OPG Lukač sa svim aktivnostima i ručkom (kobasice i pomfri + marshmallows)
 • Prijevoz autobusom Sljeme, Aqua Vivae, OPG Lukač, park Party land
 • Osiguranje,
 • Cjelodnevni nadzor i pratnja,
 • Organizacija i animacija

Sport & fun kamp Medosport

Cijena programa je 899 kn – uz kod THEFLOW100 ostvarujete popust od 100 kn

VAŽNO : Prilikom prijave u napomenu potrebno je napisati THEFLOW100

PRIJAVITE SE NA LINKU OVDJE : www.medosport.com 
Kontakt : 0959020077 – Ljubo

Poslušajte i radio emisiju kako nam je bilo na proljetnom kampu, na linku ovdje.

Školski praznici - Medo sport

Možda će te zanimati

Priprema za školu
Kids Flow

Počinje škola! Jeste li spremni?

Priprema za 1 razred Vaše dijete uskoro čeka veliki dan početka škole? Uzbuđenje je tim veće ako kreće u prvi razred.Prvog dana uzbuđeni prvašići upoznati će  svoju učiteljicu i nove prijatelje sa kojima će dijeliti školsku klupu. Također će se malo kroz zabavno druženje upoznati sa svojom školom i učionicom, a često stariji razredi pripreme […]

Read More
Marsupia ljetni kampovi
Kids Flow Moj Zagreb

Marsupia ljetni kampovi

Zašto su kampovi dobri za djecu Postoji više razloga zašto omogućiti djetetu boravak u kampu, bilo na otvorenom ili u zatvorenom prostoru. Boravak u kampu odlična je prilika za druženje s vršnjacima i upoznavanje novih prijatelja. U kampu su djeca u sigurnim rukama i pod vodstvom stručnih osoba, te imaju jedinstvenu priliku isprobati razne igre […]

Read More
Kids Flow Moj Zagreb

Sve više i više zaposlenih roditelja suočava se s istim pitanjem tijekom školskih praznika – kuda s djetetom? MI IMAMO ODGOVOR!

ZAŠTO BAŠ PLES? Dokazano je da ples i pokret potiču: motorički razvoj zdravi razvoj tijela nevjerojatno razvijanje novih sinapsi pri kretanju razvoj inteligencije, kreativnosti, samosvjesnosti i samopouzdanja toleranciju u društvu i prihvaćanje smanjenje inertnosti i nasilja otvaranje prostora za izražavanje osjećaja koje su djeca u dobi kad odrastaju i sazrijevaju u nemogućnosti izraziti riječima Prednosti […]

Read More