Predstavljamo Vam novu seriju slušalica namijenjenu svim sportskim entuzijastima

Philips Sound proširuje svoju seriju premium audio proizvoda s četiri nova modela sportskih slušalica. Ova serija slušalica savršena je za svakog profesionalnog sportaša, ali i osobe koje su u potrazi za zadnjim korakom pomoću kojega će svoju novogodišnju odluku o zdravoj tjelesnoj formi pretvoriti u stvarnost!

Image result for Philips Sound predstavlja novu seriju slušalica namijenjenu svim sportskim entuzijastima

Za svaku vrstu aktivnog stila života osmišljen je odgovarajući proizvod – Philips A7036 sportske bežične slušalice koje se stavljaju u uši, A6606 sportske slušalice s bone conduction tehnologijom, A4216 sportske bežične slušalice koje sastavljaju na uši, te A3206 potpuno bežične slušalice koje se stavljaju u uši. Svaki od navedenih modela garantira sigurno pristajanje i potrebnu udobnost tijekom tjelovježbe, dok istovremeno pruža izvrstan zvuk i dizajn po kojem je Philips Sound prepoznatljiv. Nova i inovativna serija sportskih slušalica bit će dostupna u prvoj polovici 2021. godine.

Image result for Philips Sound predstavlja novu seriju slušalica namijenjenu svim sportskim entuzijastima

Philips A7306 – sportske bežične slušalice koje se stavljaju u uši za moderne sportaše


Za osobe koje su već iskusne u svojem omiljenom sportu, novi vrhunski model bežičnih slušalica A7306 mogao bi biti idealan odabir. Osim izvrsnog zvuka, dobrog basa i odlične pasivne izolacije buke, ove slušalice istovremeno pružaju mogućnost pažljivog praćenja sportske izvedbe i sigurnost. Imaju značajke pomoću kojih je moguće pratiti otkucaje srca, čistiti UV svijetlom i koristiti Situation Awareness opciju za dodatnu sigurnost. A njihova dugotrajnost osigurana je otpornošću na prašinu, znoj i vodu (do 1 metra dubine na 30 minuta).

Zahvaljujući 6 sati distribucije sa samo jednim punjenjem, te dodatnih 18 sati distribucije pomoću spremnika za punjenje, ove sportske slušalice svidjet će se svakome tko voli duge i uspješne treninge.


Moguće je odabrati između tri gumenih krilca različitih boja te tri različita držača za uši koji osiguravaju udobno pristajanje. Kompatibilne su s Google Asistentom i Apple Siri tehnologijom. Može li bolje?

Nove sportske slušalice od Philipsa
Nove sportske slušalice od Philipsa
Philips A6606 – sportske slušalice s bone conduction tehnologijom za sigurno trčanje

Uz vježbanje na otvorenom uvijek dolaze i izazovi povezani sa sigurnošću. Inventivan bežični Philips A6606 model koristi bone conduction tehnologiju, posebno osmišljenu za osobe koje žele uživati u visokokvalitetnoj glazbi, ali i biti u mogućnosti čuti pozadinske zvukove tijekom aktivnosti kao što su, na primjer, trčanje ili bicikliranje. Bone conduction tehnologija prenosi vibracije zvuka do uha putem jagodičnih kostiju, te se na taj način omogućava praćenje drugih zvukova iz okruženja.

A6606 slušalice su iznimno lagane, a zahvaljujući strukturi ojačanoj titanijumom dizajnirane su kako bi mogle savršeno pristajati ispod biciklističke kacige. Osim toga, imaju LED svjetlo visoke vidljivosti kojim se može upravljati putem Philips aplikacije za slušalice (Philips Headphones App). Uz ovu značajku tijekom svake aktivnosti na otvorenom bit ćete sigurni i viđeni!

Philips A4216 – sportske bežične slušalice koje se stavljaju u uši za cool i pametne treninge

Osobe koje se iznimno zagriju tijekom vježbanja oduševit će se Philips A4216 sportskim bežičnim slušalicama koje se stavljaju na uši. One su izvrsne za sve sportske aktivnosti, a ističu se zbog memorijske pjene s posebnim gelom za hlađenje! Ergonomski, lagani dizajn kreiran je za treninge visokog intenziteta i pomaže u rashlađivanju tijekom aktivnosti. Kao i kod prethodni modela, kvaliteta zvuka je izvrsne kvalitete uz dobro pasivno prigušivanje buke.

Iznimno duga distribucija od 25 sati i opcija brzog punjenja čine ove slušalice uvijek spremnima za korištenje, čak i za najdulje treninge. A dodatna higijenska zaštita osigurana je pomoću perivih navlaka za uši.

Nove sportske slušalice od Philipsa
Nove sportske slušalice od Philipsa
Philips A3206 – potpuno bežične slušalice, udobne i lagane, koje se stavljaju u uši

Ljubiteljima manjih slušalica pažnju bi mogao ukrasti Philips A3206 model koji nudi odličnu kombinaciju izvedbe, udobnosti i sigurnosti osobama koje vole trčati, planinariti ili vježbati u teretani. Slušalice su izuzetno lagane, otporne na vodu te kompatibilne s Google Asistentom i Apple Siri.

Kao i uvijek, udobnost je ključna, a kod A3206 modela postiže se pomoću tri različita gumena krilca i držača za uši koji omogućavaju prilagodbu po želji. Reflektivni kabel, ojačan kevlarom, pruža dodatnu sigurnost tijekom noći i uvjeta slabije vidljivosti. A distribucija od 10 sati ostavlja dovoljno vremena za preslušavanje svih omiljenih pjesama tijekom vježbanja!

 

Www.TheFlow.hr

https://www.instagram.com/theflow.hr/

https://www.facebook.com/theflow.hr/

Možda će te zanimati

Polleo sport kraš čokolada
Fit Flow Gastro

Stigla je najjača čokolada na tržištu

Lideri u svojim industrijama, Kraš i Polleo Sport kreirali su recepturu za prvu proteinsku čokoladu u Europskoj uniji – Kraš Polleo Protein Iz jedinstvene kombinacije – čokoladne tradicije Kraša te fitness suvremenosti Polleo Sporta, proizašla je čokolada Kraš Polleo Protein– inovativna poslastica za sve čokoljupce! Razvoj nove čokolade nije nimalo lak posao. A ako je […]

Read More
Redmi note 11
Tech Flow

Zgrabi izazov – Redmi Note 11 serija dolazi – Online Launch Event

Xiaomi u 2022. ulazi globalnim predstavljanjem Redmi Note serije, koja je usmjerena k tome da vodeće tehnologije i nevjerojatne značajke učini još dostupnijima. Uvijek u potpunosti predani donošenju inovacija za sve korisnike, 2019. smo s našim telefonom Redmi Note 7 predstavili vodeću kameru od 48 MP. Uz Redmi Note 8, u seriju smo donijeli prvu […]

Read More
Softball klub Princ kombi
Fit Flow

Softball klub Princ skuplja novac za kombi kroz kampanju #sigurnodopobjeda

Donirajte za vozilo koje će omogućiti sigurnija putovanja Softball klub Princ ovogodišnji je trostruki prvak te prvak Hrvatske 27 puta od ukupno 30 godina koliko postoji. Koliko je klub uspješan govori i činjenica da su svake godine članice kluba izabrane da budu dio Hrvatske reprezentacije i to u svim kategorijama (seniorskoj, juniorskoj i kadetskoj). Osim […]

Read More