FISHER-PRICE PREDSTAVIO
SURADNJU VELIKE SEKE SVEZNALICE I MAJE ŠUPUT

Velika seka sveznalica maja šuput fisher & price

Maja Šuput je prva poznata osoba na svijetu koja je posudila glas jednoj od najpopularnijih dječjih igračaka na svijetu – Velikoj Seki Sveznalici. Najdraža bebina igračka sada je još veća i namijenjena je djeci u dobi od 18 do 36 mjeseci. Glas Maje Šuput, pjevačice i vlasnice brenda Majushka, djecu vodi u svladavanje motoričkih vještina, podučava ih abecedi, brojanju, bojama i još mnogo toga! Uz Veliku Seku Sveznalicu dijete će naučiti kako se glasaju životinje, pozdrave i vještine sklapanja prijateljstva.

Velika seka sveznalica maja šuput fisher & price

Fisher-Price je dio kompanije Mattel koju u Hrvatskoj zastupa tvrtka Orbico. Upravo je iz Hrvatske došla inicijativa o suradnji s Majom Šuput.

“Velika Seka Sveznalica na hrvatsko tržište dolazi nakon što su generacije djece odrastale uživajući u igri sa Psićem Sveznalicom. Ova simpatična glazbena plišana igračka potiče djecu na kretanje i djeca se mogu igrati, plesati i učiti uz poznat i popularan glas. Vjerujem da će ovih blagdana Velika Seka Sveznalica postati i seka i najbolja prijateljica mnogim mališanima koji nestrpljivo žele naučiti što više o velikom, šarenom svijetu oko sebe”, izjavila je voditeljica divizije igračaka u Orbicu, Slađana Škarić Radeljić.

Velika seka sveznalica maja šuput fisher & price

Veliku Seku Sveznalicu su odobrila upravo djeca u Fisher-Priceovom Laboratoriju igre u kojem veliki umovi razmišljaju poput djece. U Laboratoriju igre Fisher-Price stručnjaci upoznaju prave stručnjake – djecu. Djeca dolaze testirati igračke i Fisher-Price prati što se njima (i njihovim roditeljima) sviđa, a što ne. U Laboratoriju igre nastaju neke od najinovativnijih igračaka na svijetu koje obožavaju milijuni djece. Svake godine više od 2.500 djece sudjeluje u kreiranju igračaka i tek nakon što ih oni odobre igračke kreću na svoj put prema djeci u cijelom svijetu. Velika Seka Sveznalica uspješno je položila test malih stručnjaka i spremna je za igru, učenje i mekane zagrljaje. U obitelji Maje Šuput već je pronašla posebno mjesto.

Blue Wu

“Velika Seka Sveznalica je zabava cijeloj obitelji, ne samo Bloomu. Učimo i smijemo se, ponovno smo djeca i slijedimo ritam i interese jednog nestašnog i znatiželjnog dječaka. Sretna sam što će uz moj glas i Veliku Seku Sveznalicu djeca učiti prva slova, riječi, boje, pjesmice i igre. Ništa nije ljepše od sretnog djeteta i ljubavi koju prenosi na sve oko sebe”, izjavila je Maja Šuput.

Na predstavljanje Velike Seke Sveznalice s glasom Maje Šuput došle su i brojne poznate mame i mališani koji su u mini play zoni isprobali i druge igračke iz Fisher-Price asortimana.

Velika Seka Sveznalica kao i druge Fisher-Price igračke dostupne su na brojnim prodajnim mjestima i web shopovima.

Možda će te zanimati

Dalmaland Fun Park
Kids Flow Rent & Travel

ZABAVA SE NASTAVLJA U DALMALANDU-PRIDRUŽI SE ZABAVI ZA KRAJ SEZONE!

Dalmaland Fun Park Zabava se nastavlja – i dalje uživamo u ljetnoj čaroliji, ali s novim twistom!  Novo radno vrijeme, postsezonske cijene i novi vikend događaji!  Spremni za još adrenalina, osvježenja i dodatnih prilika za stvaranje nezaboravnih uspomena? Ovog vikenda Dalmaland je spreman za naj-FUN verziju tebe!  Jer, znate što?! Sve je u znaku ZABAVE […]

Read More
Lidl skuhaj priče svoje
Book Flow Gastro Kids Flow

SKUHAJ PRIČE SVOJE

Lidlov novi program lojalnosti – personalizirana dječja kuharica Trgovački lanac Lidl Hrvatska predstavio je suradnju s Tvornicom snova na projektu Skuhaj priče svoje – pričo-kuharica. Riječ je o jedinstvenoj personaliziranoj knjizi za djecu koju će Lidlovi kupci moći preuzeti besplatno uz sakupljanje bodova uz kupnju. Princip skupljanja bodova je jako jednostavan – svi oni koji […]

Read More
froddo ivančica
Fashion & Beauty Kids Flow

Nova jesen-zima 2022/23. kolekcija – Prirodna udobnost kroz ljepotu održivih cipela

Oduvijek stvaramo obuću koja brine o zdravlju čovjeka i očuvanju prirode. U našem dizajnu primjenjujemo načela estetike, funkcionalnosti i kvalitete s fokusom na održivu proizvodnju i odabir prirodnih materijala. Stvaranjem Froddo obuće promičemo siguran i zdrav razvoj djece, već od prvih koraka, pa kroz sve faze odrastanja. Uz to, cijenimo blagodati prirode i s velikim […]

Read More