Zvijezde koje dokazuju da prave dame ne kriju svoje godine

Zvijezde hollywood godine

Danas se više nego ikad prije radi na promociji prihvaćanja pojedinaca i razbijanja stereotipa.

Velike modne kompanije za svoje revije sve više angažiraju modele raznih konfekcijskih brojeva, a plus size modeli su uobičajeni na pisti, kao i na editorijalima i u katalozima. Cilj je da svaka skupina žena bude zastupljena, te da se nedostižni ideali ljepote i do beskraja retuširane fotografije ostave u prošlosti.

Foto kampanje promiču prirodnu ljepotu, pjege, prosjedu kosu, traži se “ono nešto”, posebnost i prirodnost.

Iako se u svjetu modelinga ili showbizza uvijek traže nova lica,no napokon to više ne znači da starije (manekenke) glumice mogu glumiti samo bake.

Zvijezde hollywood godine

Julia Roberts tako je model velikih parfemskih kampanja, dok Salma Hayek ili Halle Berry glume nepobijedive snažne heroine na filmu.

Među slavnim glumicama ima nekih posebno slavnih predvodnica trenda prirodnog starenja, koje zbog svojeg samopouzdanja i dalje u 50-im imaju karijere u usponu, te divljenje publike zbog snage koju pokazuju.

Zvijezde hollywood godine

Jennifer Lopez je prilikom osvajanja nagrade uz zahvalu rekla “Ja tek počinjem” i dala poticaj svima koji su svjesni da i sa 50 nema stajanja. Godine su samo broj.

Ono što sve dame iz naše selekcije ipak znaju naglasiti, je to da osim što su zahvalne genima, jako paze kako se hrane te vježbaju redovito.

Galerija prikazuje slavne dame u 20-im te u 50-im a mnoge od njih priznati ćete danas izgledaju čak i bolje.

Koja od glumica sa naše liste je vaša No.1 nositeljica titule #50plusandfaboulous ?

Story by Andreja Rezniček Mehun

Photo : Pinterest

@andyremeh @boxydigital

Možda će te zanimati

Life & Style Movie Flow

Tko je Vaš omiljeni Vodenjak?

Prema horoskopu kojega više manje svi volimo pročitati barem iz zabave, trenutno je vrijeme Vodenjaka, počevši od 20.01 do 19.02. Karakteristike ovog zračnog znaka su duhovita priroda, humanost, umjetnička crta i pozitiva. Galerija donosi theflow.hr popis poznatih i slavnih rođenih u periodu Vodenjaka. Ellen DeGeneres 26.01. Oprah Winfrey 29.01. Christian Bale 30.01. Harry Styles 01.02. […]

Read More
deichmann Brunch nova kolekcija
Fashion & Beauty

Vrijeme je da pokažemo boje uz proljetnu kolekciju obuće

Nova Deichmann kolekcija proljeće/ljeto priziva sunčane dane Nova Deichmann kolekcija proljeće/ljeto 2023. donosi pregršt boja u kišno sivilo koje nas posljednjih dana okružuje. U modernom ambijentu zagrebačkog Boing bara uz nove modele obuće i modnih dodataka govorilo se i o trendovima koji nas čekaju u nadolazećoj sezoni. Ljetnom kolekcijom Deichmann ponovno nudi veliki izbor trendi […]

Read More
NIVEA DERMA Skin Clear
Fashion & Beauty

Dosta ti je borbe s nečistom kožom?
Probaj surađivati s njom uz novu NIVEA DERMA Skin Clear liniju

Koliko ste puta čuli da muškarci, iako ne njeguju svoju kožu, imaju manje problema s njom? Upravo smo se ovim i sličnim mitovima pozabavili jučer na prvom regionalnom NIVEA eventu u Zagrebu na predstavljanju NIVEA DERMA Skin Clear linije u Cogitu i Uraniji. Na zanimljivoj i dinamičnoj panel diskusiji otkrili smo koliko je briga izvana […]

Read More