Zvijezde koje dokazuju da prave dame ne kriju svoje godine

Zvijezde hollywood godine

Danas se više nego ikad prije radi na promociji prihvaćanja pojedinaca i razbijanja stereotipa.

Velike modne kompanije za svoje revije sve više angažiraju modele raznih konfekcijskih brojeva, a plus size modeli su uobičajeni na pisti, kao i na editorijalima i u katalozima. Cilj je da svaka skupina žena bude zastupljena, te da se nedostižni ideali ljepote i do beskraja retuširane fotografije ostave u prošlosti.

Foto kampanje promiču prirodnu ljepotu, pjege, prosjedu kosu, traži se “ono nešto”, posebnost i prirodnost.

Iako se u svjetu modelinga ili showbizza uvijek traže nova lica,no napokon to više ne znači da starije (manekenke) glumice mogu glumiti samo bake.

Zvijezde hollywood godine

Julia Roberts tako je model velikih parfemskih kampanja, dok Salma Hayek ili Halle Berry glume nepobijedive snažne heroine na filmu.

Među slavnim glumicama ima nekih posebno slavnih predvodnica trenda prirodnog starenja, koje zbog svojeg samopouzdanja i dalje u 50-im imaju karijere u usponu, te divljenje publike zbog snage koju pokazuju.

Zvijezde hollywood godine

Jennifer Lopez je prilikom osvajanja nagrade uz zahvalu rekla “Ja tek počinjem” i dala poticaj svima koji su svjesni da i sa 50 nema stajanja. Godine su samo broj.

Ono što sve dame iz naše selekcije ipak znaju naglasiti, je to da osim što su zahvalne genima, jako paze kako se hrane te vježbaju redovito.

Galerija prikazuje slavne dame u 20-im te u 50-im a mnoge od njih priznati ćete danas izgledaju čak i bolje.

Koja od glumica sa naše liste je vaša No.1 nositeljica titule #50plusandfaboulous ?

Story by Andreja Rezniček Mehun

Photo : Pinterest

@andyremeh @boxydigital

Možda će te zanimati

Life & Style Movie Flow

Johnny Depp – novi život nakon pobjede

John Christopher “Johnny” Depp II, rodio se 09.06.1963, u Kentuckyju SAD. Mladog Johnny Deppa kolega Nicolas Cage usmjerio je prema glumi, a neosporna karizma i talent donosi mu brojne filmske prilike. Iako “bezobrazno” zgodan Johnny je htio glumiti nekonvencionalne likove, što mu je kroz karijeru postala specijalnost. Ovaj zgodni glumac i miljenik žena bio je […]

Read More
INFOBIP WORLDWIDE HOODIE
Fashion & Beauty Life & Style Tech Flow

PREDSTAVLJENI PRVI MODNI KOMAD IZ STREET STYLE KOLEKCIJE – INFOBIP WORLDWIDE HOODIE

Mate Rimac, Marko Bucić – Vanillaz, Nevena Rendeli među prvima istražili o čemu je riječ Infobip, vodeća regionalna IT kompanija u suradnji s mladim kanadskim dizajnerom hrvatskih korijena, Joshuom Čirjakom, osnivačem IUTD Studiosa, napravila je iskorak u street fashion segment te predstavila prvu Infobip Worldwide hoodicu. Limitirana serija inovativnih NFT hoodica proizvedena je u svega […]

Read More
Jesenski Högl party u NAMA-i
Fashion & Beauty

Jesenski Högl party u NAMA-i obilježio je više od 20 godina uspješne suradnje

Robna kuća Nama i poznati austrijski brend cipela Högl organizirali su event kojim su obilježili više od dva desetljeća suradnje Prijelazne jakne, toplija obuća i žuto lišće na ulicama Zagreba već su nam odavno najavili jesen, pa je njene tonove kultna zagrebačka robna kuća NAMA odlučila pretočiti u tematiku još jednog eventa. Ovoga puta riječ […]

Read More