ZDRAVLJE IMA NOVI OKUS: ‘GREEN CAKES‘ TORTE U KOJIMA SE UŽIVA BEZ GRIŽNJE SAVJESTI

Green cakes torte

Šarene ‘Green cakes‘ torte koje u posljednje vrijeme sve češće viđamo na društvenim mrežama oduševljenih ‘kušača‘ osim što su bezglutenske i veganske, ne sadrže laktozu niti rafinirani šećer zbog čega su idealne za dijabetičare i slatkoljupce koji žive s drugim kroničnim bolestima, ali i za sve druge koji vode brigu o svom zdravlju.

Green cakes torte

Green Cakes se bavi razvojem, proizvodnjom i prodajom zdravih slastica. Cilj je podržati zdrav način prehrane i dokazati da zdravo može biti slatko i ukusno i to bez grižnje savjesti.

Zdrave slastice od najkvalitetnijih namirnica čiji sladak okus se krije u javorovom i agavinom sirupu te ksilitolu – zdravom prirodnom zaslađivaču koji ne podiže razinu šećera u krvi trenutno dolaze u 12 okusa (torti). Green Cakes također u asortimanu ima kekse, browniese u 3 okusa, ali i catering ponudu u kojoj su slastice poput mini tartova, tahini kockica, minjona i slično.

Zadovoljnim kupcima trenutno je omiljena čokoladna torta koja je postala apsolutni hit kao i Mrkvica koja dolazi u klasičnoj i veganskoj verziji, zanimljive kombinacije poput Avokado – limete i Mango – kokosa pa sve do Le Blue i Purple Paradise torte koje iza sebe kriju ukusne i bogate okuse.

Green cakes torte

Ove predivne, zdrave i ukusne tortice možete naručiti putem web shopa na: www.greencakes.hr Instagram-a : @green_cakes i Facebook profila : Green Cakes.

Možda će te zanimati

Baš Naš 2022
Moj Zagreb

Vraća se omiljeni proljetni zagrebački festival!

Od 26. svibnja do 25. lipnja na Platou Gradec vladat će samo sjajni koncerti, ukusna streefood hrana, šarena pića i „photo zone“ koje će osvajati Instagram. Jasno je, u grad se vraća Baš Naš festival! Najpoznatija lokacija za rasplesane proljetne i ljetne noći u Zagrebu ove sezone ruši svoje rekorde – trajanjem od čak 31 […]

Read More
Stropramen piknik
Gastro Moj Zagreb

Staropramen Piknik zove na druženje na novu lokaciju

Proljetna sezona druženja u prirodi i službeno počinje – otvorenjem dobro poznatog piknika na kojem se uvijek najbolje druži, pleše i uživa uz pivo i gastro novitete. Staropramen Piknik svoja vrata otvara 12. svibnja i to na najpopularnijoj zagrebačkoj lokaciji, u Rougemarin parku! Do 25. svibnja svi će posjetitelji moći uživati u hladnom Staropramen pivu, […]

Read More
Klimatska dijeta
Blog Health Flow

Znate li što je Klimatska dijeta?

Donosimo pojašnjenje ekološki prihvatljivog pristupa prehrani Život danas sve je više (opravdano) usmjeren prema spoznaji da ekologija nije ”nešto što treba doći na red”, nego hitna potreba. Ekologija nas mora zaokupiti, i usmjeriti prema problemima o kojima se još kao društvo nismo dovoljno osvijestili. Sve glasnije su poruke ekologa, i znanstvenika, te upozorenja da već […]

Read More