Zavodnici iz Hrvatskih TV serija i filmova

Lijepa naša nikad ne oskudjeva sa taletom, a ni ljepotom. Zgodni glumci (mlađe) generacije koji su osvojili publiku malih ekrana dodatni su dokaz tome.

Predstavljamo vam pet talentiranih i super zgodnih frajera, te se veselimo njihovoj pojavi u kakvom novom tv ili filmskom projektu.

1. Roko Sikavica (27)

Roko je odrastao u rodnom Splitu te dok je još pohađao matematičku gimnaziju, dobio je na audiciji ulogu u “Ruži Vjetrova” sa 17 godina, a to je očito utjecalo na njegov daljnji put pa je Roko upisao Akademiju dramskih umjetnosti.

(Serije : Ruža vjetrova, Dar Mar, Ko’ te Šiša)

Roko sikavica

2. Filip Mayer (24)
(HBO serija Uspjeh, film F20)

Mladi glumac Filip Mayer koji je u filmu F20 sjajno odglumio mladića kojemu opsjednutost sa video igrama poremeti poimanje stvarnosti i virtualnog, te dobrog i zla, nagrađen je i izvan Hrvatske.

Za svoju ulogu primio je u Italiji nagradu Zlatni ključ na filmskom festivalu u mjestu Puglia.

Zavodnici iz Hrvatskih TV serija i filmova Filip Mayer

3. Petar Puškarić (28)
(Serije Drugo ime ljubavi, Na granici)

Petar je prije nego je zaplovio glumačkim vodama, uspješno koračao modnom pistom, te kao model snimio i brojne uspješne modne kampanje.

Petar Puškarić

4. Marko Braić (30)

(Serija Na granici, Dar mar, show Tvoje lice zvuči poznato)

Puljanin Marko Braić nedavno se pojavio i u showu Tvoje lice zvuči poznato te oduševio transformacijama.

Zanimljivo, prije Akademije scenskih umjetnosti, pohađao je Školu primijenjenih umjetnosti i dizajna, smjer kiparstva.

Marko Braić

5. Fabijan Pavao Medvešek (28)
(Serija Na granici,Dar mar, Show Tvoje lice zvuči poznato, film Za ona dobra stara vremena)

Ovaj mladi zagrebački glumac, sin je poznatog glumca Renea Medvešeka, a nakon dramske Akademije postao je dio ansambla gradskog kazališta Komedija.

Fabijan pavao medvešek

Foto / instagram / press
Napisala Andreja Rezniček Mehun

Možda će te zanimati

Life & Style Movie Flow

Tko je Vaš omiljeni Vodenjak?

Prema horoskopu kojega više manje svi volimo pročitati barem iz zabave, trenutno je vrijeme Vodenjaka, počevši od 20.01 do 19.02. Karakteristike ovog zračnog znaka su duhovita priroda, humanost, umjetnička crta i pozitiva. Galerija donosi theflow.hr popis poznatih i slavnih rođenih u periodu Vodenjaka. Ellen DeGeneres 26.01. Oprah Winfrey 29.01. Christian Bale 30.01. Harry Styles 01.02. […]

Read More
Life & Style Movie Flow

Johnny Depp – novi život nakon pobjede

John Christopher “Johnny” Depp II, rodio se 09.06.1963, u Kentuckyju SAD. Mladog Johnny Deppa kolega Nicolas Cage usmjerio je prema glumi, a neosporna karizma i talent donosi mu brojne filmske prilike. Iako “bezobrazno” zgodan Johnny je htio glumiti nekonvencionalne likove, što mu je kroz karijeru postala specijalnost. Ovaj zgodni glumac i miljenik žena bio je […]

Read More
Zvijezde hollywood godine
Fashion & Beauty Movie Flow

Zvijezde koje dokazuju da prave dame ne kriju svoje godine

Danas se više nego ikad prije radi na promociji prihvaćanja pojedinaca i razbijanja stereotipa. Velike modne kompanije za svoje revije sve više angažiraju modele raznih konfekcijskih brojeva, a plus size modeli su uobičajeni na pisti, kao i na editorijalima i u katalozima. Cilj je da svaka skupina žena bude zastupljena, te da se nedostižni ideali […]

Read More