Zavodnici iz Hrvatskih TV serija i filmova

Lijepa naša nikad ne oskudjeva sa taletom, a ni ljepotom. Zgodni glumci (mlađe) generacije koji su osvojili publiku malih ekrana dodatni su dokaz tome.

Predstavljamo vam pet talentiranih i super zgodnih frajera, te se veselimo njihovoj pojavi u kakvom novom tv ili filmskom projektu.

1. Roko Sikavica (27)

Roko je odrastao u rodnom Splitu te dok je još pohađao matematičku gimnaziju, dobio je na audiciji ulogu u “Ruži Vjetrova” sa 17 godina, a to je očito utjecalo na njegov daljnji put pa je Roko upisao Akademiju dramskih umjetnosti.

(Serije : Ruža vjetrova, Dar Mar, Ko’ te Šiša)

Roko sikavica

2. Filip Mayer (24)
(HBO serija Uspjeh, film F20)

Mladi glumac Filip Mayer koji je u filmu F20 sjajno odglumio mladića kojemu opsjednutost sa video igrama poremeti poimanje stvarnosti i virtualnog, te dobrog i zla, nagrađen je i izvan Hrvatske.

Za svoju ulogu primio je u Italiji nagradu Zlatni ključ na filmskom festivalu u mjestu Puglia.

Zavodnici iz Hrvatskih TV serija i filmova Filip Mayer

3. Petar Puškarić (28)
(Serije Drugo ime ljubavi, Na granici)

Petar je prije nego je zaplovio glumačkim vodama, uspješno koračao modnom pistom, te kao model snimio i brojne uspješne modne kampanje.

Petar Puškarić

4. Marko Braić (30)

(Serija Na granici, Dar mar, show Tvoje lice zvuči poznato)

Puljanin Marko Braić nedavno se pojavio i u showu Tvoje lice zvuči poznato te oduševio transformacijama.

Zanimljivo, prije Akademije scenskih umjetnosti, pohađao je Školu primijenjenih umjetnosti i dizajna, smjer kiparstva.

Marko Braić

5. Fabijan Pavao Medvešek (28)
(Serija Na granici,Dar mar, Show Tvoje lice zvuči poznato, film Za ona dobra stara vremena)

Ovaj mladi zagrebački glumac, sin je poznatog glumca Renea Medvešeka, a nakon dramske Akademije postao je dio ansambla gradskog kazališta Komedija.

Fabijan pavao medvešek

Foto / instagram / press
Napisala Andreja Rezniček Mehun

Možda će te zanimati

Disney plus +
Moj Zagreb Movie Flow

LIKOVI IZ DISNEYA, STAR WARSA I MARVELA ‘OKUPIRALI’ MIMARU

Uz spektakularni 3D mapping show sinoć obilježen dolazak Disney+ platforme u Hrvatsku Ono što su fanovi u Hrvatskoj dugo priželjkivali, jučer je postalo stvarnost. Disney+ streaming platforma sa preko 900 filmova, 600 serijala te 180 ekskluzivnih originala od jučer je dostupna i kod nas. Tim povodom je na pročelju zagrebačkog Muzeja Mimara održan spektakularni 3D […]

Read More
Marilyn
Life & Style Movie Flow

MARILYN

Marilyn Monroe bila je američka filmska glumica, pjevačica, model i ikona pop kulture. Jedna od najpoznatijih lica Hollywooda i danas 60 godina nakon tragične smrti poznata je diljem svijeta. Iako je bila prepoznatljiva po svojoj ljepoti i nenametljivom sexipilu, te komičarskom talentu, Marilyn se trudila ostvariti i kao “ozbiljna” glumica. U prerano prekinutoj karijeri osvojila […]

Read More
Dolly parton
Life & Style Movie Flow

Dolly Parton ove godine proslavila je 76 rođendan!

Slavna Country pjevačica, spisateljica, glumica, filantrop, i kantautorica Dolly Parton rođena je 19.01.1946. u Tennessee-ju SAD. Karijeru je počela još kao djevojčica. Prvi singl ‘Puppy Love’ napisala je sa samo 11 godina, a veliki hit ‘Jolene’ učinio ju je planetarno poznatom 1974. Obdarena prirodnom ljepotom, i glazbenim talentom ova diva napisala je i jednu od […]

Read More