Winx – nova Netflixova serija prema poznatom crtiću

Winx Saga Netflix

Netflix je napravio novu igranu verziju mega hit popularne crtane serije Winx (Nickelodeon) koja ce se sigurno svidjeti i mnogim odraslim gledateljima.

 

Fate: The Winx Saga' Season 1: Coming to Netflix in January 2021 - What's  on Netflix
The Winx Saga


Viila Bloom (Abigail Cowen) nalazi se u središtu radnje. Ona donedavno nije znala da je vila, a sad ulazi u magičan svijet i počinje školovanje.

Kojim se to ljubavnim jadima suočavaju vile tinejdžerice koje žive u internatu smještenom u dvorcu, dok o njima ovisi sudbina svijeta, magičnog i stvarnog,  saznajte u “Fate: The Winx Saga” seriji baš po Vašoj mjeri.

Fate: The Winx Saga' Whitewashed & Glitter-Free Adaptation | The Mary Sue

Netko je odlučio napraviti seriju po dječjem crtiću i svijet luckastih šarenih anime vila za kojima lude djevojčice pretvoriti u fantasy mix. Očito je dobro pogođeno, nema sumnje u Netflix, jer “Winx” je najgledanija serija u mnogim zemljama, pa tako trenutno i u Hrvatskoj.


Ova hit franšiza Nickelodeona, u igranoj verziji, uz ljutnju dijela fanova, potpuno odbacuje anime ikonografiju i azijske korijene, zbog čega su tvorca Briana Younga čak optuživali za “whitewashing”. U središtu radnje je vila Bloom (Abigail Cowen) koja donedavno nije ni znala da je vila (odgojili su je obični roditelji u Kaliforniji), a sad ulazi u magični svijet i počinje školovanje. U internatu Alfea upoznaje vile s različitim moćima (njezina je vatra) i zaljubljuje se u Skya (Danny Griffin), mladića iz redova čuvara škole koji nemaju moći, ali su vješti s mačevima.

Fate: The Winx Saga Review: Netflix's Winx Club Adaptation Fizzles - Variety
Vilinskom svijetu prijete Spaljeni, rasa polumrtvaca, ravnateljica škole je misteriozna supermoćna vila, a Bloom će život zagorčati i njezina suparnica, princeza Stella, inače bivša Skyeva djevojka. Teen drama puna slatkih obrata i solidnih specijalnih efekata koju ćete rado gledati ako vam treba opuštanje nakon teškog radnog dana.

Ako vas zanima zašto vaša kći tinejdžerica gleda i priča samo o Winxicama, onda se uključite što prije. Malo vilinske magije svakome dobro dođe :-).

Fate: The Winx Saga, prva sezona teen fantasy serije, glume: Abigail Cowen, Danny Griffin, Netflix

Www.TheFlow.hr

https://www.instagram.com/theflow.hr/

https://www.facebook.com/theflow.hr/

Možda će te zanimati

Life & Style Movie Flow

Johnny Depp – novi život nakon pobjede

John Christopher “Johnny” Depp II, rodio se 09.06.1963, u Kentuckyju SAD. Mladog Johnny Deppa kolega Nicolas Cage usmjerio je prema glumi, a neosporna karizma i talent donosi mu brojne filmske prilike. Iako “bezobrazno” zgodan Johnny je htio glumiti nekonvencionalne likove, što mu je kroz karijeru postala specijalnost. Ovaj zgodni glumac i miljenik žena bio je […]

Read More
Zvijezde hollywood godine
Fashion & Beauty Movie Flow

Zvijezde koje dokazuju da prave dame ne kriju svoje godine

Danas se više nego ikad prije radi na promociji prihvaćanja pojedinaca i razbijanja stereotipa. Velike modne kompanije za svoje revije sve više angažiraju modele raznih konfekcijskih brojeva, a plus size modeli su uobičajeni na pisti, kao i na editorijalima i u katalozima. Cilj je da svaka skupina žena bude zastupljena, te da se nedostižni ideali […]

Read More
Disney plus +
Moj Zagreb Movie Flow

LIKOVI IZ DISNEYA, STAR WARSA I MARVELA ‘OKUPIRALI’ MIMARU

Uz spektakularni 3D mapping show sinoć obilježen dolazak Disney+ platforme u Hrvatsku Ono što su fanovi u Hrvatskoj dugo priželjkivali, jučer je postalo stvarnost. Disney+ streaming platforma sa preko 900 filmova, 600 serijala te 180 ekskluzivnih originala od jučer je dostupna i kod nas. Tim povodom je na pročelju zagrebačkog Muzeja Mimara održan spektakularni 3D […]

Read More