Winx – nova Netflixova serija prema poznatom crtiću

Winx Saga Netflix

Netflix je napravio novu igranu verziju mega hit popularne crtane serije Winx (Nickelodeon) koja ce se sigurno svidjeti i mnogim odraslim gledateljima.

 

Fate: The Winx Saga' Season 1: Coming to Netflix in January 2021 - What's  on Netflix
The Winx Saga


Viila Bloom (Abigail Cowen) nalazi se u središtu radnje. Ona donedavno nije znala da je vila, a sad ulazi u magičan svijet i počinje školovanje.

Kojim se to ljubavnim jadima suočavaju vile tinejdžerice koje žive u internatu smještenom u dvorcu, dok o njima ovisi sudbina svijeta, magičnog i stvarnog,  saznajte u “Fate: The Winx Saga” seriji baš po Vašoj mjeri.

Fate: The Winx Saga' Whitewashed & Glitter-Free Adaptation | The Mary Sue

Netko je odlučio napraviti seriju po dječjem crtiću i svijet luckastih šarenih anime vila za kojima lude djevojčice pretvoriti u fantasy mix. Očito je dobro pogođeno, nema sumnje u Netflix, jer “Winx” je najgledanija serija u mnogim zemljama, pa tako trenutno i u Hrvatskoj.


Ova hit franšiza Nickelodeona, u igranoj verziji, uz ljutnju dijela fanova, potpuno odbacuje anime ikonografiju i azijske korijene, zbog čega su tvorca Briana Younga čak optuživali za “whitewashing”. U središtu radnje je vila Bloom (Abigail Cowen) koja donedavno nije ni znala da je vila (odgojili su je obični roditelji u Kaliforniji), a sad ulazi u magični svijet i počinje školovanje. U internatu Alfea upoznaje vile s različitim moćima (njezina je vatra) i zaljubljuje se u Skya (Danny Griffin), mladića iz redova čuvara škole koji nemaju moći, ali su vješti s mačevima.

Fate: The Winx Saga Review: Netflix's Winx Club Adaptation Fizzles - Variety
Vilinskom svijetu prijete Spaljeni, rasa polumrtvaca, ravnateljica škole je misteriozna supermoćna vila, a Bloom će život zagorčati i njezina suparnica, princeza Stella, inače bivša Skyeva djevojka. Teen drama puna slatkih obrata i solidnih specijalnih efekata koju ćete rado gledati ako vam treba opuštanje nakon teškog radnog dana.

Ako vas zanima zašto vaša kći tinejdžerica gleda i priča samo o Winxicama, onda se uključite što prije. Malo vilinske magije svakome dobro dođe :-).

Fate: The Winx Saga, prva sezona teen fantasy serije, glume: Abigail Cowen, Danny Griffin, Netflix

Www.TheFlow.hr

https://www.instagram.com/theflow.hr/

https://www.facebook.com/theflow.hr/

Možda će te zanimati

Life & Style Movie Flow

Tko je Vaš omiljeni Vodenjak?

Prema horoskopu kojega više manje svi volimo pročitati barem iz zabave, trenutno je vrijeme Vodenjaka, počevši od 20.01 do 19.02. Karakteristike ovog zračnog znaka su duhovita priroda, humanost, umjetnička crta i pozitiva. Galerija donosi theflow.hr popis poznatih i slavnih rođenih u periodu Vodenjaka. Ellen DeGeneres 26.01. Oprah Winfrey 29.01. Christian Bale 30.01. Harry Styles 01.02. […]

Read More
Life & Style Movie Flow

Johnny Depp – novi život nakon pobjede

John Christopher “Johnny” Depp II, rodio se 09.06.1963, u Kentuckyju SAD. Mladog Johnny Deppa kolega Nicolas Cage usmjerio je prema glumi, a neosporna karizma i talent donosi mu brojne filmske prilike. Iako “bezobrazno” zgodan Johnny je htio glumiti nekonvencionalne likove, što mu je kroz karijeru postala specijalnost. Ovaj zgodni glumac i miljenik žena bio je […]

Read More
Zvijezde hollywood godine
Fashion & Beauty Movie Flow

Zvijezde koje dokazuju da prave dame ne kriju svoje godine

Danas se više nego ikad prije radi na promociji prihvaćanja pojedinaca i razbijanja stereotipa. Velike modne kompanije za svoje revije sve više angažiraju modele raznih konfekcijskih brojeva, a plus size modeli su uobičajeni na pisti, kao i na editorijalima i u katalozima. Cilj je da svaka skupina žena bude zastupljena, te da se nedostižni ideali […]

Read More