Vrata i prozori kao ogledala duše na kući

Vrata i prozori

Sigurno ste čuli za tvrdnju da nikad nemate priliku popraviti prvi dojam?

Kod dizajna kuća i unutarnjeg uređenja to se odnosi i na ulaze u kuću.

Vrata i prozori

Od mnogih opcija u dizajnu koje se danas nudi od klasike do visokih teških ulaznih vrata, naš današnji izbor su veliki ovalni ulazi sa ustakljenim vratima

Vrata i prozori.

Većih formata staklenih površina u tankom tamnom okviru, pravi su hit. Istovremeno su jednostavna, bezvremenska i tako elegantna.
Ovaj tip prozora ili vrata naći će se na tzv. “Modern french farmhouse ” vilama, a što bolje kaže Chic nego francuski pristup dizajnu.

Vrata i prozori

Zamišljamo se kako otvaramo staklena vrata i izlazimo u sunčan dan, kako bi u vrtu popili kakvo osvježenje, ili pratimo kišu koja klizi po staklima, dok smo ugodno zavaljeni na sofi. Obja scenarija su jednako privlačna.

Ono što je dodatni bonus kod izbora ovakvih vrata ili prozora je “otvorenost kuće” te puno prirodnog svjetla koje ćete si omogućiti.

Ovaj detalj u dizajnu kuće svakako će utjecati i na izbor detalja u kući koji bi trebali biti jednostavni, svjetle palete, uz prirodne materijale, kamen, drvo, te kolorit koji će donjeti zelenilo lončanica.

Mi smo svakako zaljubljeni u ovaj jednostavni a tako klasično moderan stil, a nakon pogleda u predivna rješenja u galeriji sigurno će i vas osvojiti.

Text: @andyremeh @boxy.digital
Slike ; Pinterest

Možda će te zanimati

bundeva ukras diy
Home Design

BUNDEVA – KRALJICA JESENI

Bundeva je zasigurno neokrunjena kraljica jeseni. Kada pronađe svoj put od tržnice do kuhinje u sigurnim rukama pretvorit će se u mirisnu pitu ili finu krepku juhu. Međutim u jesensko vrijeme bundeva je neiscrpno vrelo inspiracija kod uređenja okućnice ili interijera. Pregledavajući brojne editorijale pronašli smo pregršt ideja kako bundeve mogu ukrasiti naša dvorišta i […]

Read More
URED NOVOG DOBA DOMUS DECORUM
Health Flow Home Design

PRVI HRVATSKI BREND KOJI BRINE ZA VAŠE ZDRAVLJE, SREĆU I PRODUKTIVNOST DOK RADITE

URED NOVOG DOBA nova je inovativna usluga tvrtke Domus Decorum u kojoj dvije nadahnute dizajnerice Lana Anderson i Mejra Mitrovich već dugi niz godina rade na projektima eko dizajna interijera, zdravog stanovanja i feng shuia. Usluga se temelji na dizajnu prostora kroz 5 osjetila a cilj je dobrobit ljudi, zdravlje, produktivnost, motivacija, održivost ali u […]

Read More
Maštoviti dizajn
Home Design

Maštoviti dizajn

Nedavno smo pročitali da je dobar dizajn onaj na kojem će vam drugi dizajner pozavidjeti, jer se nije sam toga sjetio. U galeriji vam donosimo fenomenalne ideje, koje bi sigurno izazvale zavist drugih dizajnera zbog svoje maštivitosti. Inspiracija pronađena u svakodnevnom životu, hrani, ljudima, rezultira cool idejama koji će ukrasiti svaki prostor i privući pažnju […]

Read More