Vrata i prozori kao ogledala duše na kući

Vrata i prozori

Sigurno ste čuli za tvrdnju da nikad nemate priliku popraviti prvi dojam?

Kod dizajna kuća i unutarnjeg uređenja to se odnosi i na ulaze u kuću.

Vrata i prozori

Od mnogih opcija u dizajnu koje se danas nudi od klasike do visokih teških ulaznih vrata, naš današnji izbor su veliki ovalni ulazi sa ustakljenim vratima

Vrata i prozori.

Većih formata staklenih površina u tankom tamnom okviru, pravi su hit. Istovremeno su jednostavna, bezvremenska i tako elegantna.
Ovaj tip prozora ili vrata naći će se na tzv. “Modern french farmhouse ” vilama, a što bolje kaže Chic nego francuski pristup dizajnu.

Vrata i prozori

Zamišljamo se kako otvaramo staklena vrata i izlazimo u sunčan dan, kako bi u vrtu popili kakvo osvježenje, ili pratimo kišu koja klizi po staklima, dok smo ugodno zavaljeni na sofi. Obja scenarija su jednako privlačna.

Ono što je dodatni bonus kod izbora ovakvih vrata ili prozora je “otvorenost kuće” te puno prirodnog svjetla koje ćete si omogućiti.

Ovaj detalj u dizajnu kuće svakako će utjecati i na izbor detalja u kući koji bi trebali biti jednostavni, svjetle palete, uz prirodne materijale, kamen, drvo, te kolorit koji će donjeti zelenilo lončanica.

Mi smo svakako zaljubljeni u ovaj jednostavni a tako klasično moderan stil, a nakon pogleda u predivna rješenja u galeriji sigurno će i vas osvojiti.

Text: @andyremeh @boxy.digital
Slike ; Pinterest

Možda će te zanimati

Maštoviti dizajn
Home Design

Maštoviti dizajn

Nedavno smo pročitali da je dobar dizajn onaj na kojem će vam drugi dizajner pozavidjeti, jer se nije sam toga sjetio. U galeriji vam donosimo fenomenalne ideje, koje bi sigurno izazvale zavist drugih dizajnera zbog svoje maštivitosti. Inspiracija pronađena u svakodnevnom životu, hrani, ljudima, rezultira cool idejama koji će ukrasiti svaki prostor i privući pažnju […]

Read More
Stari - Novi okvir
Home Design

Stari – Novi okvir

Ukoliko ste na sajmu starina, ili na obiteljskom tavanu pronašli stare ramove u baroknom stilu, najčešće zlatne boje, iskoristite ih. Uglavnom su to bili okviri goblena, a pogledajte kako na jednostavan način možete uz malo boje stvoriti moderno-klasičan ukras za vaš prostor.   Napisala : Andreja Rezniček Mehun #theflow.hr #interiordesign #framesdesign #frames #okviri #diyideas@andyremeh

Read More
Koralji
Home Design Life & Style

Koralji kao inspiracija u dizajnu

Koralji su životinje podmorja iz reda žarnjaka, a nazivaju se i anthozoa ili “cvjetajuća životinja”. Postoji preko 6000 vrsta koralja, u raznim bojama. U našem Jadranu postoji više od 50 različitih vrsta, a najpoznatiji je rubrum-crveni koralj. Zlarin je otok koji se kod nas najčešće povezuje sa koraljima, kroz povijest i Lastovo, dok se najveći […]

Read More