Više od UV zaštite uz Eucerin SUN njegu za lice

Više od UV zaštite uz Eucerin SUN njegu za lice

Većina nas razmišlja o zaštiti kože od sunca samo tijekom ljeta. No, UV zrake mogu oštetiti kožu tijekom cijele godine, čak i za oblačnih dana. Stoga je važno osigurati zaštitu ne samo ljeti, već svakodnevno. Lice, ruke i dekolte najviše su izloženi suncu, pa dugotrajna izloženost može imati negativne posljedice.

Više od UV zaštite uz Eucerin SUN njegu za lice

Eucerin Sun zaštita kože lica od sunca obuhvaća njegu koja je prilagođena individualnim potrebama kože i sadrži aktivne sastojke za specifična stanja kože koji pomažu s ublažavanjem kožnih indikacija. Uz Eucerin pružite koži više od UV zaštite!

Više od UV zaštite uz Eucerin SUN njegu za lice

VAŽNOST ZAŠTITE OD SUNCA

Jedino vrijeme kada najviše razmišljamo o zaštiti kože je tijekom ljeta, kada je naša koža najviše izložena suncu. Međutim, utjecaj UV zraka na kožu prisutan je tijekom cijele godine, čak i prilikom tmurnog vremena. Važno je biti svjestan kontinuirane izloženosti našeg lica sunčevim zrakama te razumjeti potencijalne posljedice koje to može imati na našu kožu, ne samo tijekom ljetnih mjeseci, već i u svakodnevnom životu. Lice, ruke i dekolte su područja koja su najviše izložena suncu te je bitno osigurati im odgovarajuću zaštitu. Iako boravak na suncu ima svoje prednosti, dugotrajna izloženost može imati negativne posljedice na kožu, posebice na licu. Stoga je važno osigurati adekvatnu zaštitu od UV zraka kako bismo očuvali zdravlje i ljepotu naše kože.

Više od UV zaštite uz Eucerin SUN njegu za lice

  1. 1 ZAŠTITA OD SUNCA U HRVATSKIM LJEKARNAMA*

Vrhunski asortiman Eucerin Sun zaštite kože lica od sunca formuliran je kako bi pružio sveobuhvatnu zaštitu od štetnih utjecaja sunčevih zraka. Kroz inovativnu spektralnu tehnologiju, Eucerin kombinira širokopojasne i fotostabilne UVA/UVB filtere s protuupalnim antioksidansom likokalkonom A, pružajući pouzdanu zaštitu od HEVIS svjetlosti, dok gliciretinična kiselina osigurava dodatnu DNA zaštitu.

NJEGA I ZAŠTITA KOŽE ZA SVE TIPOVE KOŽE

Eucerin Sun zaštita kože lica od sunca obuhvaća njegu koja je prilagođena individualnim potrebama kože. Preparati linije sadrže aktivne sastojke za specifična stanja kože koji pomažu s ublažavanjem kožnih indikacija.

ZA MLADENAČKI IZGLED KOŽE

Eucerin Photoaging Control linija pruža naprednu zaštitu od sunca i borbu protiv preuranjenog starenja kože uzrokovanim UV zračenjem. Njezine formulacije sadrže kombinaciju kratkolančane i dugolančane hijaluronske kiseline te likokalkon A, pružajući hidrataciju i zaštitu od HEVIS svjetlosti.

Više od UV zaštite uz Eucerin SUN njegu za lice

Eucerin Photoaging Control fluid za zaštitu kože lica od sunca SPF 30/50+: Pruža pouzdanu zaštitu od sunca za sve tipove kože lica, smanjujući bore i sprječavajući fotostarenje.

Više od UV zaštite uz Eucerin SUN njegu za lice

Eucerin Photoaging Control tinted gel-krema za zaštitu kože lica od sunca 50+: Dostupna je u svijetloj i srednje tamnoj nijansi. Pruža prekrivanje nesavršenosti za ujednačeniji ten kože lica te učinkovito smanjuje znakove starenja.

ZA KOŽU BEZ AKNI I PRIŠTIĆA

Eucerin Oil Control linija je specijalno formulirana za njegu masne kože sklone aknama, nudeći dugotrajnu kontrolu sjaja kože i zaštitu od sunca. Linija sadrži Oil Control tehnologiju za regulaciju sebuma i pigmente koji apsorbiraju lipide.

Eucerin Oil Control Dry Touch gel-krema SPF 30/50+: Pruža pouzdanu zaštitu od sunca za masnu kožu sklonu aknama, kontrolirajući sjaj do 12 sati.

Eucerin Oil Control tinted gel-krema za zaštitu kože lica od sunca SPF 50+: Tonirana gel-krema za zaštitu od sunca dostupna u svijetloj i srednje tamnoj nijansi pruža visoku UV zaštitu i istovremeno ujednačava ten kože.

ZA SMANJENJE OSJETLJIVOSTI KOŽE

Eucerin Sensitive Protect linija je posebno formulirana za osjetljivu kožu, pružajući visoku zaštitu od sunca uz umirujuće i zaštitne sastojke. Sadrži alfa-glukozil-rutinu za prevenciju alergijskih reakcija na sunce, poput PLE-a (polimorfna erupcija svjetlosti).

Eucerin Sensitive Protect krema za zaštitu kože lica od sunca SPF 50+: Pruža svakodnevnu zaštitu od sunčevih zraka, istovremeno smirujući osjetljivu i suhu kožu. Također je prikladna i za atopičnu kožu.

ZA KOŽU BEZ HIPERPIGMENTACIJA

Eucerin Pigment Control linija je specijalizirana za tretiranje hiperpigmentacija i tamnih mrlja na koži, pružajući učinkovitu zaštitu od sunca i smanjenje postojećih hiperpigmentacija. Formulacije sadrže patentirani sastojak thiamidol, koji ciljano djeluje na smanjenje hiperpigmentacija i sprečava njihovo ponovno pojavljivanje.

Eucerin Pigment Control fluid za zaštitu kože lica od sunca SPF 50+: Pruža pouzdanu zaštitu od sunca za sve tipove kože lica te smanjuje tamne mrlje i sprečava njihovo ponovno pojavljivanje.

Eucerin Pigment Control tinted gel-krema za zaštitu kože lica od sunca SPF 50+: Tonirana gel-krema za zaštitu od sunca dostupna je u svijetloj i srednje tamnoj nijansi. Istovremeno ujednačava ten i pruža visoku UV zaštitu, smanjujući hiperpigmentaciju i sprečavajući njezinu ponovnu pojavu.

100% ZAŠTITA OD SUNCA, 0% MASNOG SJAJA

Više od UV zaštite uz Eucerin SUN njegu za lice

Najnovija inovacija u liniji Eucerin Sun zaštiti od sunca dolazi u obliku Eucerin Hydro Protect ultra laganog fluida za zaštitu kože lica od sunca SPF 50+. Uz svoju izrazito laganu teksturu pruža hidrataciju s osjećajem svježine. Prilagođen je svim tipovima kože, a zahvaljujući naprednoj spektralnoj tehnologiji, osigurava visoku UV zaštitu i neutralizaciju slobodnih radikala uzrokovanu UV zračenjem.

* Izvor: IQVIA Hrvatska-prema vrijednosnoj prodaji iz veledrogerije u hrvatske ljekarne 2016. – 2023. godine/tržište dermokozmetike za zaštitu od sunca.

Možda će te zanimati

afrodita X LIFTING SHOT
Fashion & Beauty

Euforija oko Afroditinog X lifting shota širi se regijom! X shot – sretan ti 1. rođendan!

Euforija oko Afroditinog X lifting shota širi se regijom! X shot – sretan ti 1. rođendan! Afroditin serum s učinkom botoksa je potpuno zaludio cijelu Adria regiju! Gotovo da i nema osobe koja nije čula za Afroditin X LIFTING SHOT Afrodita Professional. Revolucionarni serum, koji upravo slavi svoj 1. rođendan, zbog iznimne potražnje već više […]

Read More
1_Greencajt konferencija
Health Flow

Greencajt postaje prvi ugljično neutralan festival!

U doba rastuće digitalne pismenosti, svijest o opasnostima od cyber prijetnji postaje bitnija nego ikada. AI tehnologija ubrzano postaje dio svakodnevice, a pitanje CO2 neutralnosti nameće se kao ključna tema kao odgovor na klimatske promjene. Greencajt Festival ne samo da postavlja standarde u industriji, već i prepoznaje važnost usklađivanja sa suvremenim izazovima, stvarajući put prema […]

Read More
Greencajt atmosfera
Health Flow

Greencajt festival najavljuje nove programske zvijezde!

         Malo više od mjesec dana dijeli nas do početka četvrtog Greencajta, najvećeg regionalnog festivala održivosti koji će okupiti brojne domaće i međunarodne stručnjake iz različitih ESG područja djelovanja. Brojne teme bit će aktualizirane kako bi čuli razmišljanja i potaknuli raspravu između velikog broja govornika koji će sudjelovati na konferenciji. Jedan od njih je Søren […]

Read More