Više od 6.600 sudionika na jedanaestoj dm ženskoj utrci

Dm ženska utrka

Osigurano 20.956,50 eura za nabavu uređaja za KBC Sestre milosrdnice

Dm ženska utrka
dm ženska utrka okupila je više od 6.600 trkača koji su promicali zdrav način života

Dm ženska utrka
U subotu 10. lipnja 6.623 trkačica i malih trkača okupilo se na dm ženskoj utrci u Zagrebu kako bi promicali zdrav način života. Na jednom od najvećih sportskih druženja u Hrvatskoj održane su dvije utrke za djecu i dvije utrke za žene, a najbrži krug oko Jaruna u profesionalnoj utrci za 24:25 minuta otrčala je Marija Vrajić, poznata hrvatska ultramaratonka kojoj je ovo četvrta pobjeda u profesionalnoj dm ženskoj utrci.

Dm ženska utrka
„Ponosni smo što je dm ženska utrka jedanaesti put poslala poruku o važnosti bavljenja sportom za zdrav i kvalitetan život. Još smo jednom pokazali da je zdrave navike lakše razvijati uz podršku, a svaka trkačica i mali trkač na Jarunu imali su podršku više od 6.600 sudionika i brojnih posjetitelja. Ujedno smo pružili podršku udruzi P.I.N.K. life osiguravši više od 20.000 eura za nabavu EEG uređaja za KBC Sestre milosrdnice. Uime dm-a zahvaljujem svima što su i ove godine bili dio dm ženske utrke i što su nam pružili priliku da ih potaknemo na zdrave odluke“, istaknuo je Ivan Horvat, menadžer marketinga i odnosa s javnošću u dm-u.


Na dm ženskoj utrci održan je i prvi u nizu besplatnih dermatoloških pregleda koje dm tijekom ljeta organizira diljem Hrvatske. Dvije stotine sudionica i posjetitelja besplatno je pregledalo kožu i savjetovalo se sa stručnjacima Hrvatskog dermatovenerološkog društva. U duhu zdravog načina života svi koji su se okupili na Jarunu mogli su kušati osviještene obroke koje je u dmBio kuhinji pripremala blogerica i chefica Nastasja Chiara Petrić.


Za dobru atmosferu pobrinuli su se Petra Gajšak i Ivan Vukušić koji su posjetitelje i sudionike vodili brojnim zabavnim sadržajima koje je za njih pripremio dm uz podršku partnera. Najmlađi su uživali u zabavnom parku te u eko i likovnim radionicama, a u Decathlon fun zoni mogli su odmjeriti snage u košarci, nogometu, odbojci, badmintonu i streličarstvu.


dm ženska utrka je tijekom godina postala jedno od najvećih sportsko-rekreativnih događanja u Hrvatskoj. U jedanaest dm ženskih utrka sudjelovalo je više od 60.000 trkačica i malih trkača uz čiju je pomoć dm podržao rad brojnih ustanova i udruga s više od 130.000 eura.

Možda će te zanimati

Jelusick u petak u Tvornici kulture
Life & Style Moj Zagreb

Jelusick u petak u Tvornici kulture započinje turneju koja stiže i u Južnu Ameriku!

Posljednje ulaznice za spektakl su u prodaji! Jelusick u petak u Tvornici kulture započinje turneju koja stiže i u Južnu Ameriku!   ULAZNICE: https://www.entrio.hr/event/jelusick-u-tvornici-kulture-17232    Čekanju uskoro dolazi kraj! Bend Jelusick, predvođen Dinom Jelusićem, u petak 12. travnja stiže u Tvornicu kulture u kojoj će održati koncert o kojem će Zagreb još dugo pričati! Jelusick u Tvornicu stiže na krilima […]

Read More
ben fogle greencajt
Blog Health Flow Moj Zagreb

Ben Fogle dolazi u Hrvatsku!

Globalno poznati istraživač i tv zvijezda, ovogodišnji je govornik na Greencajt festivalu.   Britanski televizijski novinar svjetskog glasa, istraživač i autor, Ben Fogle, prvo je veliko programsko ime koje najavljuje četvrti Greencajt festival u Zagrebu. Festival koji je postao sinonim za promicanje održivosti i zelene budućnosti, ugostit će Foglea kao jednog od ključnih govornika koji […]

Read More
Moj Zagreb

Festival svjetla Zagreb 2024.

U organizaciji Turističke zajednice grada Zagreba (TZGZ) i partnera te uz podršku Grada Zagreba, od 20. do 24. ožujka, u glavnom gradu Hrvatske će se po šesti put održati Festival svjetla Zagreb. Tako će svi posjetitelji, tijekom pet dana, moći obići ukupno 29 atrakcija na 24 lokacije koje će najaviti dolazak toplijih i dužih dana […]

Read More