Uspjeh! Problem smeća kod HNK pronašao rješenje zahvaljujući inicijativi mladih

Hnk smeće mladi odgovorili čistoća

Kao što smo jučer pisali, problem okupljanja mladih kod HNK i otpada koji ostaje za njima već dugo je tražio svoje rješenje. Prema inicijativi Jana Kruhaka (19) i pismu upućenom Zagrebačkom holdingu, podružnici čistoće, konačno je ponuđeno i rješenje koje će nadamo se zaživjeti kod mladih koji se tamo okupljaju već ovoga vikenda.

Hnk smeće mladi odgovorili čistoća
HNK – okupljalište mladih

S velikim zadovoljstvom Vas možemo obavijestiti kako je Čistoća ZG Holdinga odgovorila na Janovo pismo te kako su pristali ponuditi još dvadesetak privremenih kanti za smeće u nadi rješavanja problema.

Hnk smeće mladi odgovorili čistoća


Prenosimo Vam u cijelosti mail koji je mladi Jan zaprimio od Ivane Fištrić, službenice za odnose s javnošću podružnice čistoće:

Poštovani gospodine Kruhak,

podružnica Čistoća će sljedeći vikend postaviti dodatnih 20-ak kanti na lokaciju Hrvatskog narodnog kazališta.

U nadi pozitivnog rješenja srdačno Vas pozdravljamo.

S poštovanjem,

Ivana Fištrić

Služba za odnose s javnošću

Zagrebački holding d.o.o. podružnica Čistoća

U nadi da će se mladi iskazati kao dosljedni i zahvalni na brzom odgovoru i reakciji Zagrebačke Čistoće, veselimo se konačnom rješenju ovoga problema.

Neka ovaj događaj bude pokazatelj svima da se sve može kad se ima volje i želje za pronalaženjem rješenja.

Autor teksta : TheFlow.hr

Fotografije: Jan Kruhak

Www.TheFlow.hr

https://www.instagram.com/theflow.hr/

https://www.facebook.com/theflow.hr/

Možda će te zanimati

Marsupia ljetni kampovi
Kids Flow Moj Zagreb

Marsupia ljetni kampovi

Zašto su kampovi dobri za djecu Postoji više razloga zašto omogućiti djetetu boravak u kampu, bilo na otvorenom ili u zatvorenom prostoru. Boravak u kampu odlična je prilika za druženje s vršnjacima i upoznavanje novih prijatelja. U kampu su djeca u sigurnim rukama i pod vodstvom stručnih osoba, te imaju jedinstvenu priliku isprobati razne igre […]

Read More
Disney plus +
Moj Zagreb Movie Flow

LIKOVI IZ DISNEYA, STAR WARSA I MARVELA ‘OKUPIRALI’ MIMARU

Uz spektakularni 3D mapping show sinoć obilježen dolazak Disney+ platforme u Hrvatsku Ono što su fanovi u Hrvatskoj dugo priželjkivali, jučer je postalo stvarnost. Disney+ streaming platforma sa preko 900 filmova, 600 serijala te 180 ekskluzivnih originala od jučer je dostupna i kod nas. Tim povodom je na pročelju zagrebačkog Muzeja Mimara održan spektakularni 3D […]

Read More
Kids Flow Moj Zagreb

Sve više i više zaposlenih roditelja suočava se s istim pitanjem tijekom školskih praznika – kuda s djetetom? MI IMAMO ODGOVOR!

ZAŠTO BAŠ PLES? Dokazano je da ples i pokret potiču: motorički razvoj zdravi razvoj tijela nevjerojatno razvijanje novih sinapsi pri kretanju razvoj inteligencije, kreativnosti, samosvjesnosti i samopouzdanja toleranciju u društvu i prihvaćanje smanjenje inertnosti i nasilja otvaranje prostora za izražavanje osjećaja koje su djeca u dobi kad odrastaju i sazrijevaju u nemogućnosti izraziti riječima Prednosti […]

Read More