Sve više i više zaposlenih roditelja suočava se s istim pitanjem tijekom školskih praznika – kuda s djetetom? MI IMAMO ODGOVOR!

Kuda za praznike sa djecom PLES KAMP B RESIDENCE

ZAŠTO BAŠ PLES?

Dokazano je da ples i pokret potiču:

 • motorički razvoj
 • zdravi razvoj tijela
 • nevjerojatno razvijanje novih sinapsi pri kretanju
 • razvoj inteligencije, kreativnosti, samosvjesnosti i samopouzdanja
 • toleranciju u društvu i prihvaćanje
 • smanjenje inertnosti i nasilja
 • otvaranje prostora za izražavanje osjećaja koje su djeca u dobi kad odrastaju i sazrijevaju u nemogućnosti izraziti riječima

Prednosti plesa:

 • smanjen rizik od pretilosti
 • povećani kapacitet srca i pluća
 • izbjegavanje mišićne napetosti (glavobolja ili bol u leđima) jer aktivnošću dolazi do fizičkog opuštanja
 • pobiljšana koordinacija i ravnoteža
 • poboljšan san
 • sveukupno povećanje razine energije

ŠTO JE BE YOU DANCE CAMP?

B RESIDENCE BE YOU DANCE CAMP je organizirani plesni program koji traje 4 dana, od 27.6.-30.6.2022. godine. Temelji se na ideji „BUDI SVOJ“ što znači da svako dijete ima priliku prikazati sebe i svoju osobnost kroz pokret i igru.

KOME JE NAMIJENJEN?

Kamp je namijenjen djeci od 1. do 6. razreda osnovne škole, a minimalna dob polaznika je 7 godina. Dan na BE YOU DANCE CAMP-u počinje u 9:00h i traje do 16:30h. Mi smo tu za vas od 8:00h do 17:30h u slučaju da trebate dijete ostaviti ranije/pokupiti kasnije. U cijenu programa je uključen jedan puni obrok i užina svakog dana kampa.

ŠTO SVE UKLJUČUJE?

Kuda za praznike sa djecom PLES KAMP B RESIDENCE

TKO ORGANIZIRA BE YOU DANCE CAMP I GDJE SE ODRŽAVA?

BE YOU DANCE CAMP orgranizira plesni klub B Residence. B Residence je renomirani plesni klub iz Zagreba. Dobitnici su mnogih nagrada s raznih plesnih natjecanja u dječjim i odraslim kategorijama. Polufinalisti show-a Supertalent. Već 3. godinu za redom organizatori su BE YOU DANCE CAMP-a za odrasle, te organizatori BE YOU DANCE WEEKEND-a koji traju kroz cijelu godinu. Imaju višegodišnje iskustvo u radu s djecom te u organizaciji plesnih kampova i raznih evenata.

Kamp će se održati u prostorima plesnog kluba B Residence. Prostor se sastoji od velike dvorane (130m2), male dvorane, 2 svlačionice, kuhinje, 2 wc-a, cill-out zone te velikog hodnika. Prostori su opremljeni klima uređajima. Dvorana se nalazi u ulici Florijana Andrašeca 14 u Zagrebu.

KOJA JE CIJENA KAMPA?

30 sati kampa koji uključuju:

 • plesne treninge
 • Tik tok izazove
 • plesne igre
 • plesni nastup
 • mini disco
 • učenje osnova aikida
 • učenje osnova bowlinga
 • jedan puni obrok svaki dan
 • užinu (svaki dan)
 • konstantni nadzor
 • možete dobiti za 800 HRK po djetetu*

*Potrebno je plaćanje avansa u iznosu 100 HRK, ostatak se plaća po dolasku na prvi dan kampa.

KAKO BI IZGLEDAO DAN MOG DJETETA U SKLOPU BE YOU DANCE KAMPA?

*B Residence plesni klub zadržava pravo izmjene u rasporedu

DETALJAN OPIS AKTIVNOSTI IZ RASPOREDA

 1. UPOZNAVANJE S DNEVNIM AKTIVNOSTIMA I DEFINIRANJE PLANA “ŠTO ĆU DANAS NAUČITI?”

Svakog dana ujutro proći ćemo kroz sve aktivnosti i napisati ćemo zajedno s čime ćemo se taj dan upoznati i što bi sve taj dan mogli naučiti. Na kraju dana svatko može zapisati svoje dojmove i sva svoja zapažanja od proteklog dana te će im te bilješke ostati kao trajna uspomena na vrijeme provedeno na BE YOU DANCE CAMP-u.

 1. PLESNI TRENING

U sklopu plesnog treninga djeca će se upoznati s:

 • osnovama hip hop tehnike,
 • osnovama kreiranja vlastite plesne koreografije
 • naučiti će neki od trenutno popularnih, dobno primjerenih, plesnih TIKTOK izazova (challenge-a) koji ćemo i snimiti
 • naučiti će neke od trenutno popularnih komercijalnih plesnih koraka (npr. NAE NAE)
 • naučiti će zajedničku plesnu koreografiju u sklopu koje će se upoznati i s pojmom slaganja plesnih formacija te ćemo to uobličiti u plesni nastup koji će izvesti pred roditeljima na zadnji dan kampa.

Plesni nastup biti će snimljen profesionalnom snimateljskom opremom te će video dobiti za uspomenu putem e-maila po završetku kampa nakon video edita.

 1. KINO (PRIKAZIVANJE PLESNOG FILMA) + PRIKAZIVANJE DOKUMENTARNOG FILMA O PLESU

Kako bi djecu što jednostavnije zaintrigirali s pojmom plesa koristiti ćemo ovo vizualno pomagalo kao neki od suvremenih načina za pribižavanje sadržaja mlađim naraštajima. Film će biti prikazan pomoću projektora. Odabir filma biti će prilagođen dobi polaznika.

 1. PLESNE IGRE

Pomoću plesnih igara u manjim skupinama ili parovima pristupiti ćemo plesu na zabavan način te im približiti izazove i prednosti rada u skupinama.

 1. BOWLING

Bowling je sport koji ne poznaje dobne granice, mogu ga igrati bez iznimke sve generacije. U kratkom roku uz pomoć licenciranog level 2 ETBF bowling trenera djeca će usvojiti osnove bowlinga; kojom kuglom bowlati, kako se drži kugla, kako se pravilno baca, kako se boduje igra.

Bowling se vrlo brzo uči i već nakon par sati treninga rezultat je sve bolji.

 1. AIKIDO

Aikido je japanska borilačka vještina nastala prvom polovicom prošlog stoljeća iz klasičnih japanskih samurajskih vještina. Aikido u prijevodu znači “put harmonije” i usprkos miroljubivoj filozofiji, tehnike su izuzetno učinkovite i primjenjive s ciljem nenasilnog riješavanja sukoba. Ova radionica obuhvatit će kratko upoznavanje s aikidom, vježbe kretanja (s partnerom i sami), vježbe kolutanja (padovi) i osnovnu aikido tehniku. Radionicu će voditi Predrag Jukić iz renomiranog aikido kluba Musubi.

 1. MINI DISCO + PLESNI NASTUP

Zadnji dan BE YOU DANCE CAMP-a organizirati ćemo MINI DISCO u dvorani. Upaliti ćemo LED rasvjetu, reflektore, puštati ćemo muziku, ponuditi grickalice i sokove i pružiti djeci zabavu i druženje u opuštenoj atmosferi. U sklopu MINI DISCO-a imati će plesni nastup prethodno naučene koreografije (kao što je spomenuto u tekstu gore).

 1. RUČAK + UŽINA

Ručak će biti dogovoren s nekim od restorana u blizini, a užina će se sastojati od svježeg voća.

KONTAKTNI PODACI

Plesni klub B Residence

Florijana Andrašeca 14, Zagreb

Biljana Banjac 097/ 7080-305

Martina Boroša 091/2525-520

Webpage: www.pkbresidence.hr

E-mail: b.residence.plesniklub@gmail.com

Instagram: https://instagram.com/b.residence.plesniklub?igshid=YmMyMTA2M2Y=

NADAMO SE DA ĆETE SE ODLUČITI DA I VAŠE DIJETE  RASTE I RAZVIJA SE UZ PLES!

Kuda za praznike sa djecom PLES KAMP B RESIDENCE

Možda će te zanimati

Moj Zagreb

Metaklapa i Zagrebačka filharmonija – Glazbeni doživljaj za sve obožavatelje Iron Maidena

Kako zvuče klasici Iron Maidena u izvedbi orkestra Zagrebačke filharmonije i Metaklape možete poslušati 3. svibnja 2024. u 19.30 sati u koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog u Zagrebu. Zagrebačka filharmonija i Metaklapa održat će koncert na kojem će na jedinstven način uvezati tradicionalnu dalmatinsku, heavy metal i klasičnu glazbu. Pjesme najvećeg heavy metal sastava svih vremena […]

Read More
Greencajt festival
Moj Zagreb

3 dana trajanja, više od 50 govornika, 45 održivih tema: za mjesec dana počinje četvrti Greencajt festival

Za točno mjesec dana počinje četvrti Greencajt festival koji okupiti neke od najpoznatijih  svjetskih  i domaćih  stručnjaka  iz domene održivosti koji svakodnevno podižu svijest o važnosti očuvanja okoliša i ESG-a generalno. Konferencija će ponuditi nezaboravno trodnevno iskustvo uz brojna predavanja, panele i radionice, a istaknut će se osobna iskustva, uspješne prakse te komentirati nadolazeće trendove […]

Read More
Jelusick u petak u Tvornici kulture
Life & Style Moj Zagreb

Jelusick u petak u Tvornici kulture započinje turneju koja stiže i u Južnu Ameriku!

Posljednje ulaznice za spektakl su u prodaji! Jelusick u petak u Tvornici kulture započinje turneju koja stiže i u Južnu Ameriku!   ULAZNICE: https://www.entrio.hr/event/jelusick-u-tvornici-kulture-17232    Čekanju uskoro dolazi kraj! Bend Jelusick, predvođen Dinom Jelusićem, u petak 12. travnja stiže u Tvornicu kulture u kojoj će održati koncert o kojem će Zagreb još dugo pričati! Jelusick u Tvornicu stiže na krilima […]

Read More