Sve je spremno za 6. FMCG Retail Summit

6. FMCG Retail Summit

6. FMCG Retail Summit s bogatim programom okupit će u Plaza Event Centru 7. listopada 2021. svjetska i domaća lica FMCG industrije i sudionike željne pravog networkinga, edukacije i inspiracije pod sloganom Uniting the Retail World.
Ove godine imat ćete priliku poslušati najbolje među najboljima! U sklopu 4 programska segmenta pomaknut ćemo granice viđenog i predvidjeti budućnost retail sektora.

Think fast segment naglasak stavlja na znanje, poduzetništvo, dobar branding i osobne priče. Tu će boje braniti Zoran Šimunić (Naše klasje) i Dalibor Šumiga (Promosapiens Croatia).

Keep pace with people podsjetit će nas koliko je bitno postaviti politiku cijena, navigirati među ključnim javnostima te stvoriti privlačno iskustvo kupovine. Ta znanja donijet će nam Ivan Junaković (NielsenIQ), Damjan Geber (Brigada) i Tomasz Stec (Simon Kucher & Partners).

What’s new in Tech objedinit će pogled transformacije proizvođača s promjenjivim zbivanjima na tržištu. Poslušat ćete kompanije koje surađuju sa svjetskim divovima u svijetu retail rješenja te saznati kako izgleda budućnost upravljanja tradicionalnim aspektima poslovanja. Tu nam svoja rješenja pokazuju Nikola Pečet i Saša Živković (b.t.c. d.o.o.), Ines Vlahović (SAP), Zoran Galijanić (glagolITico), Domagoj Boršić (REDAI softversko rješenje) i Berina Tanasović (Rakuten Viber).

Future is bright segment za kraj otkriva kako najbolje motivirati kupca na izvršavanje željene akcije te kako plasirati proizvode u budućnost u današnjem, virtualnom svijetu. Tu nam dolazi Moty Sahray iz Izraela ( Business Wizard) i KEYNOTE SPEAKER, Tony Durham iz Velike Britanije koji polaznike educira kako primijeniti psihologiju kupaca i znanost o ponašanju na svojim poznatim “šetnjama po trgovinama” gdje se znanje primjenjuje u stvarnom svijetu maloprodaje ili u radionicama usredotočenim na specifične poslovne izazove od ambalaže do dizajna trgovine.

Osigurajte svoja mjesta, a podsjećamo vas kako uz još barem dvoje kolega u prijavi dobivate 15% popusta.

https://www.fmcg-summit.hr/

Konferencija će se održati uživo u skladu s trenutnim epidemiološkim mjerama.

Možda će te zanimati

Bizz Flow

FMCG Retail Summit – PRIJAVE U TIJEKU!

Oslobodit dan za inspiraciju i inovaciju u FMCG-u! SAVE THE DATE! 07.10. 2021. Ususret šestom FMCG Retail Summitu koji će biti održan 7. listopada u Plaza Event Centru pod sloganom Uniting the Retail World, a na kojem će se sudionicima kroz četiri programska segmenta ponuditi uvid u razmišljanja i potrebe modernog kupca, kao i strategije […]

Read More
aplikacija Meddox zdravstveni nalazi
Bizz Flow Health Flow

Besplatna aplikacija Meddox: Svi zdravstveni nalazi na jednom mjestu

Nova hrvatska besplatna aplikacija Meddox: Svi zdravstveni nalazi sad su na jednom mjestu Papiri se lako gube. Zato je tu mobilna aplikacija Meddox koja vam omogućuje sigurnu i organiziranu pohranu zdravstvenih nalaza Aktivna briga o zdravlju neminovno uključuje povremene pretrage i odlaske liječniku, ali i mnoštvo papira, odnosno zdravstvene dokumentacije koju je nužno čuvati. Ipak, […]

Read More
Bizz Flow Home Design Life & Style

Arhitektura “Knez” – za ostvarenje Vaših snova

Planirate  izgradnju kuće na moru, poslovnog objekta ili adaptaciju okoliša već postojeće?  Već prije nego započnete s potragom za arhitektom/projektantom, važno je da dobro definirate svoje želje. Napišite Vaš popis prostorija i kako želite da budu povezane te svoje hobije. Za ostvarenje Vaših želja i snova trebate stručnjaka, koji će vam tu ideju nacrtati, izraditi […]

Read More