Svatko sebi može priuštiti kvalitetnu njegu bez obzira na budžet

U zadnje vrijeme slaganjem rutina koje uključuju više aktivnih sastojaka i koraka puno njih odustaje od kvalitetne njege jer smatra da im je sve to skupo i nedostižno. No ne mora biti tako.

kvalitetnu njegu budžet koža#skincarebeautytruth

Uslijed kompetitivnosti brendova i borbe za tržište danas imamo jako kvalitetne proizvode i u donjem cjenovnom rangu. Kod umivala birate najnježnije i sa najmanje potencijalno iritativnih sastojaka, tonike imamo sjajne u ponudi i izuzetno povoljne kao i sve ostalo.

kvalitetnu njegu budžet koža#skincarebeautytruth

Ako koristite antioksidanse kao niacinamid i vitamin c a ne biste komplicirali puno potražite proizvode koji već u sebi imaju kombinacije svih tih sastojaka. Uštedjet ćete – kako novac tako i na vremenu.

kvalitetnu njegu budžet kožaDubravka Pleško #skincarebeautytruth

Blagi dnevni eksfolijanti u nižem cjenovnom rangu također postoje i kad naučite koja kiselina prija vašoj koži lako ćete ga pronaći.

kvalitetnu njegu budžet koža#skincarebeautytruth

Anti age kreme ne morate kupovati ako koristite retinol, dovoljne su one najjednostavnije a time i povoljne.

kvalitetnu njegu budžet koža#skincarebeautytruth

Ono što bi trebalo biti u vašoj rutini zasigurno bez obzira na budžet je dobro umivalo, tonik, eksfolijant, serum, retinol, jednostavna krema i SPF.

kvalitetnu njegu budžet koža#skincarebeautytruth

Pažljivom kupnjom promatrajući i količinu proizvoda koji za taj novac dobijete i saznanjem što vam treba i odgovara možete složiti vašu rutinu unutar vašeg budžeta.

#skincarebeautytruth

Budite konstantni, strpljivi i budite sami kreatori svoje lijepe kože.

Autor teksta i fotografija : Dubravka Pleško

INSTAGRAM #SKINCAREBEAUTYTRUTH https://instagram.com/skincare_beauty_truth?igshid=1hrwakvsbicqh

Www.TheFlow.hr

https://www.instagram.com/theflow.hr/

https://www.facebook.com/theflow.hr/

Možda će te zanimati

Fashion & Beauty

LJETNA PREPORUKA ZA SUHU KOŽU – NOVI LIPIKAR BAUME LIGHT AP+M

Nova brzoupijajuća formula prikladna za kožu sklonu alergijama Lipikar Baume Light AP+M – laganija formulacija poznatog proizvoda Lipikar Baume AP+M s prebioticima, brzo se upija, hladi i trenutno umiruje nadraženu kožu La Roche-Posay predstavlja novi Lipikar Baume Light AP+M balzam za njegu tijela. Nova formula savršena je za vruće ljetne dane zbog svoje lagane teksture […]

Read More
Milla jovovich
Fashion & Beauty Life & Style

Milla Jovovich na dobrotvornom eventu Amfar Gali u Cannesu

Milla Jovovich (46) Glumica i model ukrainskog porijekla pojavila se na dobrotvornom eventu Amfar Gali u Cannesu sa kćerkom Enver Gabo Anderson (14). Plava haljina predstavljala je simboličnu poruku podrške rodnoj zemlji što je i sama glumica izjavila medijima. U modnom smislu haljina modne kuće Lever Couture (također iz Ukraine) je na Milli izgledala božanstveno, […]

Read More
Deichmann
Fashion & Beauty

Hrvatska influencerica u kampanji za regiju

Fashion influenceri već duže vrijeme postavljaju modne trendove diljem svijeta, a zahvaljujući društvenim mrežama svatko od nas može pronaći inspiraciju za modne kombinacije u bilo kojem trenutku. Influencerica i blogerica Matea Miljan Rafaj poznata je po tome da voli boje i da je upravo ljeto njezino omiljeno godišnje doba. Uz šarene kombinacije nikad joj nije […]

Read More