Svatko sebi može priuštiti kvalitetnu njegu bez obzira na budžet

U zadnje vrijeme slaganjem rutina koje uključuju više aktivnih sastojaka i koraka puno njih odustaje od kvalitetne njege jer smatra da im je sve to skupo i nedostižno. No ne mora biti tako.

kvalitetnu njegu budžet koža#skincarebeautytruth

Uslijed kompetitivnosti brendova i borbe za tržište danas imamo jako kvalitetne proizvode i u donjem cjenovnom rangu. Kod umivala birate najnježnije i sa najmanje potencijalno iritativnih sastojaka, tonike imamo sjajne u ponudi i izuzetno povoljne kao i sve ostalo.

kvalitetnu njegu budžet koža#skincarebeautytruth

Ako koristite antioksidanse kao niacinamid i vitamin c a ne biste komplicirali puno potražite proizvode koji već u sebi imaju kombinacije svih tih sastojaka. Uštedjet ćete – kako novac tako i na vremenu.

kvalitetnu njegu budžet kožaDubravka Pleško #skincarebeautytruth

Blagi dnevni eksfolijanti u nižem cjenovnom rangu također postoje i kad naučite koja kiselina prija vašoj koži lako ćete ga pronaći.

kvalitetnu njegu budžet koža#skincarebeautytruth

Anti age kreme ne morate kupovati ako koristite retinol, dovoljne su one najjednostavnije a time i povoljne.

kvalitetnu njegu budžet koža#skincarebeautytruth

Ono što bi trebalo biti u vašoj rutini zasigurno bez obzira na budžet je dobro umivalo, tonik, eksfolijant, serum, retinol, jednostavna krema i SPF.

kvalitetnu njegu budžet koža#skincarebeautytruth

Pažljivom kupnjom promatrajući i količinu proizvoda koji za taj novac dobijete i saznanjem što vam treba i odgovara možete složiti vašu rutinu unutar vašeg budžeta.

#skincarebeautytruth

Budite konstantni, strpljivi i budite sami kreatori svoje lijepe kože.

Autor teksta i fotografija : Dubravka Pleško

INSTAGRAM #SKINCAREBEAUTYTRUTH https://instagram.com/skincare_beauty_truth?igshid=1hrwakvsbicqh

Www.TheFlow.hr

https://www.instagram.com/theflow.hr/

https://www.facebook.com/theflow.hr/

Možda će te zanimati

afrodita X LIFTING SHOT
Fashion & Beauty

Euforija oko Afroditinog X lifting shota širi se regijom! X shot – sretan ti 1. rođendan!

Euforija oko Afroditinog X lifting shota širi se regijom! X shot – sretan ti 1. rođendan! Afroditin serum s učinkom botoksa je potpuno zaludio cijelu Adria regiju! Gotovo da i nema osobe koja nije čula za Afroditin X LIFTING SHOT Afrodita Professional. Revolucionarni serum, koji upravo slavi svoj 1. rođendan, zbog iznimne potražnje već više […]

Read More
Više od UV zaštite uz Eucerin SUN njegu za lice
Fashion & Beauty Health Flow

Više od UV zaštite uz Eucerin SUN njegu za lice

Većina nas razmišlja o zaštiti kože od sunca samo tijekom ljeta. No, UV zrake mogu oštetiti kožu tijekom cijele godine, čak i za oblačnih dana. Stoga je važno osigurati zaštitu ne samo ljeti, već svakodnevno. Lice, ruke i dekolte najviše su izloženi suncu, pa dugotrajna izloženost može imati negativne posljedice. Eucerin Sun zaštita kože lica […]

Read More
bipa
Fashion & Beauty

BIPA predstavila brandove vlastite marke na proljetnom brunchu

Nove robne marke napokon su dostupne u Hrvatskoj Na jučerašnjem proljetnom brunchu BIPA je predstavila 14 brendova vlastite marke s kojima pokrivaju široke svakodnevne potrebe kupaca. Predstavljanje asortimana BIPA vlastitih marki održano je jučer, na prvi dan proljeća, u Cogito Uraniji uz prisustvo brojnih medija, influencera i poslovnih partnera koji su imali priliku iz prve ruke isprobati neke […]

Read More