Svatko sebi može priuštiti kvalitetnu njegu bez obzira na budžet

U zadnje vrijeme slaganjem rutina koje uključuju više aktivnih sastojaka i koraka puno njih odustaje od kvalitetne njege jer smatra da im je sve to skupo i nedostižno. No ne mora biti tako.

kvalitetnu njegu budžet koža#skincarebeautytruth

Uslijed kompetitivnosti brendova i borbe za tržište danas imamo jako kvalitetne proizvode i u donjem cjenovnom rangu. Kod umivala birate najnježnije i sa najmanje potencijalno iritativnih sastojaka, tonike imamo sjajne u ponudi i izuzetno povoljne kao i sve ostalo.

kvalitetnu njegu budžet koža#skincarebeautytruth

Ako koristite antioksidanse kao niacinamid i vitamin c a ne biste komplicirali puno potražite proizvode koji već u sebi imaju kombinacije svih tih sastojaka. Uštedjet ćete – kako novac tako i na vremenu.

kvalitetnu njegu budžet kožaDubravka Pleško #skincarebeautytruth

Blagi dnevni eksfolijanti u nižem cjenovnom rangu također postoje i kad naučite koja kiselina prija vašoj koži lako ćete ga pronaći.

kvalitetnu njegu budžet koža#skincarebeautytruth

Anti age kreme ne morate kupovati ako koristite retinol, dovoljne su one najjednostavnije a time i povoljne.

kvalitetnu njegu budžet koža#skincarebeautytruth

Ono što bi trebalo biti u vašoj rutini zasigurno bez obzira na budžet je dobro umivalo, tonik, eksfolijant, serum, retinol, jednostavna krema i SPF.

kvalitetnu njegu budžet koža#skincarebeautytruth

Pažljivom kupnjom promatrajući i količinu proizvoda koji za taj novac dobijete i saznanjem što vam treba i odgovara možete složiti vašu rutinu unutar vašeg budžeta.

#skincarebeautytruth

Budite konstantni, strpljivi i budite sami kreatori svoje lijepe kože.

Autor teksta i fotografija : Dubravka Pleško

INSTAGRAM #SKINCAREBEAUTYTRUTH https://instagram.com/skincare_beauty_truth?igshid=1hrwakvsbicqh

Www.TheFlow.hr

https://www.instagram.com/theflow.hr/

https://www.facebook.com/theflow.hr/

Možda će te zanimati

Fashion & Beauty

Uživajte u čarobnom blagdanskom raspoloženju uz NIVEA poklon pakete

Paljenjem prve adventske svijeće ujedno smo službeno proglasili i početak najljepšeg perioda u godini, Božić je pred vratima. Lampice su obasjale parkove, trgovi i kućice na adventu su ukrašeni, omiljene božićne pjesmice mogu se čuti na svakom koraku. Bez obzira na gužve u gradu, obožavamo ovu bajkovitu atmosferu koja ispunjava ulice. No, postoji jedna stvar […]

Read More
NIVEA Q10 proslavila 25 godina ekspertize
Fashion & Beauty

NIVEA Q10 proslavila 25 godina ekspertize

NIVEA Q10 proslavila 25 godina ekspertize

Read More
Hrvatski Telekom i Nenad Sovilj
Fashion & Beauty Tech Flow

Limitiranu seriju medaljona izrađenih od dijelova starih elektroničkih uređaja predstavili Hrvatski Telekom i Nenad Sovilj

Hrvatski Telekom i Nenad Sovilj predstavili limitiranu seriju medaljona izrađenih od dijelova starih elektroničkih uređaja    U sklopu inicijative ‘Poziv koji ne propuštaš’ Hrvatskog Telekoma, Nenad Sovilj, renomirani umjetnik i dizajner nakita, dizajnirao je seriju medaljona, izrađenu od dijelova starih mobitela i elektroničkih uređaja. Limitirana serija sastoji se od 100 ručno izrađenih medaljona koji predstavljaju […]

Read More