Svatko sebi može priuštiti kvalitetnu njegu bez obzira na budžet

U zadnje vrijeme slaganjem rutina koje uključuju više aktivnih sastojaka i koraka puno njih odustaje od kvalitetne njege jer smatra da im je sve to skupo i nedostižno. No ne mora biti tako.

kvalitetnu njegu budžet koža#skincarebeautytruth

Uslijed kompetitivnosti brendova i borbe za tržište danas imamo jako kvalitetne proizvode i u donjem cjenovnom rangu. Kod umivala birate najnježnije i sa najmanje potencijalno iritativnih sastojaka, tonike imamo sjajne u ponudi i izuzetno povoljne kao i sve ostalo.

kvalitetnu njegu budžet koža#skincarebeautytruth

Ako koristite antioksidanse kao niacinamid i vitamin c a ne biste komplicirali puno potražite proizvode koji već u sebi imaju kombinacije svih tih sastojaka. Uštedjet ćete – kako novac tako i na vremenu.

kvalitetnu njegu budžet kožaDubravka Pleško #skincarebeautytruth

Blagi dnevni eksfolijanti u nižem cjenovnom rangu također postoje i kad naučite koja kiselina prija vašoj koži lako ćete ga pronaći.

kvalitetnu njegu budžet koža#skincarebeautytruth

Anti age kreme ne morate kupovati ako koristite retinol, dovoljne su one najjednostavnije a time i povoljne.

kvalitetnu njegu budžet koža#skincarebeautytruth

Ono što bi trebalo biti u vašoj rutini zasigurno bez obzira na budžet je dobro umivalo, tonik, eksfolijant, serum, retinol, jednostavna krema i SPF.

kvalitetnu njegu budžet koža#skincarebeautytruth

Pažljivom kupnjom promatrajući i količinu proizvoda koji za taj novac dobijete i saznanjem što vam treba i odgovara možete složiti vašu rutinu unutar vašeg budžeta.

#skincarebeautytruth

Budite konstantni, strpljivi i budite sami kreatori svoje lijepe kože.

Autor teksta i fotografija : Dubravka Pleško

INSTAGRAM #SKINCAREBEAUTYTRUTH https://instagram.com/skincare_beauty_truth?igshid=1hrwakvsbicqh

Www.TheFlow.hr

https://www.instagram.com/theflow.hr/

https://www.facebook.com/theflow.hr/

Možda će te zanimati

deichmann Brunch nova kolekcija
Fashion & Beauty

Vrijeme je da pokažemo boje uz proljetnu kolekciju obuće

Nova Deichmann kolekcija proljeće/ljeto priziva sunčane dane Nova Deichmann kolekcija proljeće/ljeto 2023. donosi pregršt boja u kišno sivilo koje nas posljednjih dana okružuje. U modernom ambijentu zagrebačkog Boing bara uz nove modele obuće i modnih dodataka govorilo se i o trendovima koji nas čekaju u nadolazećoj sezoni. Ljetnom kolekcijom Deichmann ponovno nudi veliki izbor trendi […]

Read More
NIVEA DERMA Skin Clear
Fashion & Beauty

Dosta ti je borbe s nečistom kožom?
Probaj surađivati s njom uz novu NIVEA DERMA Skin Clear liniju

Koliko ste puta čuli da muškarci, iako ne njeguju svoju kožu, imaju manje problema s njom? Upravo smo se ovim i sličnim mitovima pozabavili jučer na prvom regionalnom NIVEA eventu u Zagrebu na predstavljanju NIVEA DERMA Skin Clear linije u Cogitu i Uraniji. Na zanimljivoj i dinamičnoj panel diskusiji otkrili smo koliko je briga izvana […]

Read More
INFOBIP WORLDWIDE HOODIE
Fashion & Beauty Life & Style Tech Flow

PREDSTAVLJENI PRVI MODNI KOMAD IZ STREET STYLE KOLEKCIJE – INFOBIP WORLDWIDE HOODIE

Mate Rimac, Marko Bucić – Vanillaz, Nevena Rendeli među prvima istražili o čemu je riječ Infobip, vodeća regionalna IT kompanija u suradnji s mladim kanadskim dizajnerom hrvatskih korijena, Joshuom Čirjakom, osnivačem IUTD Studiosa, napravila je iskorak u street fashion segment te predstavila prvu Infobip Worldwide hoodicu. Limitirana serija inovativnih NFT hoodica proizvedena je u svega […]

Read More