Svatko sebi može priuštiti kvalitetnu njegu bez obzira na budžet

U zadnje vrijeme slaganjem rutina koje uključuju više aktivnih sastojaka i koraka puno njih odustaje od kvalitetne njege jer smatra da im je sve to skupo i nedostižno. No ne mora biti tako.

kvalitetnu njegu budžet koža#skincarebeautytruth

Uslijed kompetitivnosti brendova i borbe za tržište danas imamo jako kvalitetne proizvode i u donjem cjenovnom rangu. Kod umivala birate najnježnije i sa najmanje potencijalno iritativnih sastojaka, tonike imamo sjajne u ponudi i izuzetno povoljne kao i sve ostalo.

kvalitetnu njegu budžet koža#skincarebeautytruth

Ako koristite antioksidanse kao niacinamid i vitamin c a ne biste komplicirali puno potražite proizvode koji već u sebi imaju kombinacije svih tih sastojaka. Uštedjet ćete – kako novac tako i na vremenu.

kvalitetnu njegu budžet kožaDubravka Pleško #skincarebeautytruth

Blagi dnevni eksfolijanti u nižem cjenovnom rangu također postoje i kad naučite koja kiselina prija vašoj koži lako ćete ga pronaći.

kvalitetnu njegu budžet koža#skincarebeautytruth

Anti age kreme ne morate kupovati ako koristite retinol, dovoljne su one najjednostavnije a time i povoljne.

kvalitetnu njegu budžet koža#skincarebeautytruth

Ono što bi trebalo biti u vašoj rutini zasigurno bez obzira na budžet je dobro umivalo, tonik, eksfolijant, serum, retinol, jednostavna krema i SPF.

kvalitetnu njegu budžet koža#skincarebeautytruth

Pažljivom kupnjom promatrajući i količinu proizvoda koji za taj novac dobijete i saznanjem što vam treba i odgovara možete složiti vašu rutinu unutar vašeg budžeta.

#skincarebeautytruth

Budite konstantni, strpljivi i budite sami kreatori svoje lijepe kože.

Autor teksta i fotografija : Dubravka Pleško

INSTAGRAM #SKINCAREBEAUTYTRUTH https://instagram.com/skincare_beauty_truth?igshid=1hrwakvsbicqh

Www.TheFlow.hr

https://www.instagram.com/theflow.hr/

https://www.facebook.com/theflow.hr/

Možda će te zanimati

INFOBIP WORLDWIDE HOODIE
Fashion & Beauty Life & Style Tech Flow

PREDSTAVLJENI PRVI MODNI KOMAD IZ STREET STYLE KOLEKCIJE – INFOBIP WORLDWIDE HOODIE

Mate Rimac, Marko Bucić – Vanillaz, Nevena Rendeli među prvima istražili o čemu je riječ Infobip, vodeća regionalna IT kompanija u suradnji s mladim kanadskim dizajnerom hrvatskih korijena, Joshuom Čirjakom, osnivačem IUTD Studiosa, napravila je iskorak u street fashion segment te predstavila prvu Infobip Worldwide hoodicu. Limitirana serija inovativnih NFT hoodica proizvedena je u svega […]

Read More
Zvijezde hollywood godine
Fashion & Beauty Movie Flow

Zvijezde koje dokazuju da prave dame ne kriju svoje godine

Danas se više nego ikad prije radi na promociji prihvaćanja pojedinaca i razbijanja stereotipa. Velike modne kompanije za svoje revije sve više angažiraju modele raznih konfekcijskih brojeva, a plus size modeli su uobičajeni na pisti, kao i na editorijalima i u katalozima. Cilj je da svaka skupina žena bude zastupljena, te da se nedostižni ideali […]

Read More
Jesenski Högl party u NAMA-i
Fashion & Beauty

Jesenski Högl party u NAMA-i obilježio je više od 20 godina uspješne suradnje

Robna kuća Nama i poznati austrijski brend cipela Högl organizirali su event kojim su obilježili više od dva desetljeća suradnje Prijelazne jakne, toplija obuća i žuto lišće na ulicama Zagreba već su nam odavno najavili jesen, pa je njene tonove kultna zagrebačka robna kuća NAMA odlučila pretočiti u tematiku još jednog eventa. Ovoga puta riječ […]

Read More