Sretan dan zaljubljenih Tomdaya (Tom & Zendaya)

Sretan dan zaljubljenih Tomdaya (Tom&Zendaya)

Prošle godine jedan od uspješnijih box office filmova bio je novi Spiderman u kojem Tom Holland glumi Petera Parkera, dok je njegovu simpatiju MJ – utjelovila “it” djevojka Zendaya Coleman.


Ovaj mladi filmski par upoznao se 2016 kada su zajedno snimali “Spiderman Homecoming”. Uskoro jedno u drugom pronalaze pravog prijatelja, podršku i srodnu dušu.
Zendaya je uz glumačku imala i pjevačku karijeru, dok se Tom još od djetinjstva bavi plesom – tako ih je i ljubav prema glazbi zbližila.

https://www.theflow.hr/sretan-dan-zaljubljenih-tomdaya-tom-zendaya/

Oboje su kao djeca započeli život u showbiznisu i svoje glumačke karijere, pa obzirom da su navikli na znatiželjne poglede, trudili su se sačuvati privatan život od javnosti.

Iako su kroz godine uglavnom isticali svoje prijateljstvo, te čak (navodno) imali druge veze sve se promjenilo u 2020. Kemija između ovo dvoje mladih ljudi, postala je jasno vidljiva kad god su se pojavili zajedno.

https://www.theflow.hr/sretan-dan-zaljubljenih-tomdaya-tom-zendaya/

Posljedni u nizu “Spiderman-No way home”, imao je brojna uspješna predstavljanja, a dok je Zendaya blistala na crvenom tepihu, uz nju je bio Tom, jasno pokazujući svoje divljenje.

Kroz objave na društvenim mrežama fanovi koji su navijali za ovaj par, pronašli su i potvrde da je prijateljstvo preraslo u ljubav.

Tom i Zendaya trude se i dalje vrlo diskretno simpatizirati jedno drugo, no paparazzi fotografije koje prikazuju kako se drže za ruke preplavile su internet. Veliki interes je doveo do toga da su čak dobili “par” nadimak ‘Tomdeya’.


Ove godine “mladi par” ipak čini korak dalje, jer su (navodno zajednički) kupili kuću u Londonu gdje je Tom odrastao.

Sretno Valentinovo jednom od najpopularnijih parova danas ❤ Tom&Zendaya.

Napisala : Andreja Rezniček Mehun

@andyremeh
#theflow.hr
#valentinovo #valentinesday #loveisintheair
#couplesgoals #tomholland #zendaya #tomdeya

Možda će te zanimati

Zmija oceana
Life & Style

Zmija oceana

Završeno 2012 ovo impresivno djelo naziva  Serpent d’océan djelo je umjetnika  Huang Yong Pinga, a nalazi se u Francuskoj na obali rijeke Loire. Skulptura skeleta zmije duga je 130m, te ovisno o uvjetima plime/oseke, zalaska sunca ili romantičnog zvjezdanog neba nudi fantastične fotografske mogućnosti za posjetitelje. Napisala : Andreja Rezniček Mehun @andyremeh

Read More
Dolly parton
Life & Style Movie Flow

Dolly Parton ove godine proslavila je 76 rođendan!

Slavna Country pjevačica, spisateljica, glumica, filantrop, i kantautorica Dolly Parton rođena je 19.01.1946. u Tennessee-ju SAD. Karijeru je počela još kao djevojčica. Prvi singl ‘Puppy Love’ napisala je sa samo 11 godina, a veliki hit ‘Jolene’ učinio ju je planetarno poznatom 1974. Obdarena prirodnom ljepotom, i glazbenim talentom ova diva napisala je i jednu od […]

Read More
Fashion & Beauty Life & Style

Ideje za Majčin dan – darovi koje ona definitivno zaslužuje

  Majčin dan u prošlosti je imao veliko značenje za poboljšanje položaja žena u društvu, a u novije je vrijeme taj praznik dan kad se dobrim djelima i darovima ugađa majkama i bakama. Obilježava se drugu nedjelju u svibnju a ove godine je to datum 8.5.2022. Pokažite mamama i bakama koliko ih volite i učinite […]

Read More