Prvi regionalni Weekend sa ženskim predznakom

Womens weekend Rijeka

Women’s Weekend u Rijeku dovodi Maju Göpel, Renatu Salecl i Milenu Radulović

Women's weekend rijeka

Regionalna konferencija Women’s Weekend ove će godine po prvi puta okupiti istaknuta imena regionalne i svjetske scene s ciljem poticanja procesa povezivanja i osnaživanja žena, kao i davanja doprinosa ostvarivanju stvarnih pomaka u pronalaženju odgovora na otvorena pitanja. Kroz brojna predavanja, panele, radionice i one-on-one razgovore posjetiteljice i posjetitelji u Rijeci će imati priliku čuti inspirativne priče iz cijelog niza područja, od politike, biznisa, lifestylea, IT-a, ljepote do zdravlja, o kojima će govoriti vodeće domaće i svjetske opinion makerice.

Women's weekend rijeka

Zašto su žene i dalje nedovoljno zastupljene u tijelima odlučivanja u politici i biznisu? Koji su izazovi s kojima će se liderice suočiti u 2023. i kako ih prevladati? Jesu li žene u dovoljnoj mjeri zastupljene na vodećim pozicijama u medijima i imaju li moć utjecati na promjene? Mogu li danas žene imati sve – obitelj, karijeru i vrijeme za sebe? Ovo su samo neka od aktualnih pitanja na koja će odgovore dati poznate poduzetnice, političarke, glumice i influencerice na konferenciji koja će se održati od 9. do 11. ožujka na dvije riječke lokacije – u prostoru hale Exportdrva, te u Hilton Costabelli Rijeka Spa & Beach Resortu. Namjera Women’s Weekend konferencije je povezati žene iz različitih industrija i društvenih sfera, osnažiti položaj žena i podsjetiti da je važno u užurbanim rasporedima naći vrijeme za sebe.

Women's weekend rijeka

„Women’s Weekend je nastao prvenstveno kao potreba, a onda i ideja da na jednom mjestu okupimo inspirativne i zanimljive žene iz različitih profesija i biznisa, kako bi se umrežile i razgovarale o temama koje smatramo važnima. Women’s Weekend je platforma koja napokon stavlja žene u prvi plan, zbog čega nam je bilo važno da s nama budu i poticajne žene iz regije, ali i iz svijeta. Ponosna sam jer ćemo upravo na našoj konferenciji čuti i Renatu Salecl, Maju Göpel, kao i brojne druge žene, naravno, uz poziv i priliku da o svim otvorenim pitanjima progovore i muškarci. I to sve u Rijeci, jednom od rijetkih gradova ženskog roda.“, izjavila je direktorica programa i organizatorica Nevena Rendeli Vejzović.

Politička ekonomistica Maja Göpel, autorica bestsellera „Poziv na novo promišljanje svijeta“, počasna profesorica na sveučilištu Leuphana u Lüneburgu i jedna od najistaknutijih njemačkih ekonomistica, zatim ugledna slovenska filozofkinja i sociologinja, a svojevremeno i slovenska znanstvenica godine, Renata Salecl te srpska glumica i aktivistica Milena Radulović čija je priča potresla cijelu regiju, samo su neke od govornica koje će nastupiti u sadržajnom programu prvog regionalnog Women’s Weekenda.


Osim predavanja, panela, one-on-one razgovora, Women’s Weekend će biti i mjesto za relaksaciju i odmor u tjednu kada obilježavamo Dan žena.

Nemojte propustiti biti dijelom prvog Women’s Weekenda! Klikom na link https://womensweekend.eu/ulaznice/ osigurajte na vrijeme svoje ulaznice po early bird cijeni 1 + 1 koje su dostupne do 1. veljače, a smještaj možete rezervirati ovdje.

Sve o Women’s Weekendu pratite i putem društvenih mreža FB, IG i LinkedIn.

Vidimo se u Rijeci od 9. do 11. ožujka!

Možda će te zanimati

Bizz Flow Home Design Life & Style

Arhitektura “Knez” – za ostvarenje Vaših snova

Planirate  izgradnju kuće na moru, poslovnog objekta ili adaptaciju okoliša već postojeće?  Već prije nego započnete s potragom za arhitektom/projektantom, važno je da dobro definirate svoje želje. Napišite Vaš popis prostorija i kako želite da budu povezane te svoje hobije. Za ostvarenje Vaših želja i snova trebate stručnjaka, koji će vam tu ideju nacrtati, izraditi […]

Read More
Inspiracije vecera kaptol frida restoran
Bizz Flow Life & Style

Poduzetničke priče osvojile publiku Inspiracija!

Inspirativan spoj digitalnog marketinga, poduzetništva i zdravlja tijela! Kako zvuče i nadahnjuju sjajne poduzetničke priče, svjedočili su uzvanici popularnog društveno-kulturnog događanja “Inspiracije”, koje su se ovoga puta održale u zagrebačkom Restoran&baru Frida, smještenom u lifestyle & shopping Centru Kaptol u samom središtu grada. Vlasnika Igora Nikšića nadahnula je kultna pjesma Davora Gopca za samo ime […]

Read More
Jako horvat sobočan
Bizz Flow

Inetrvju Jako Horvat – Sobočan

U novom članku rubrike Bizz Flow, The Flow je odlučio porazgovarati sa gosp. Jakom Horvatom, voditeljem strateških projekata tvrtke Sobočan d.o.o. kojoj je ljubav prema planeti Zemlji kroz obnovljive izvore energije bila inspiracija za novi poslovni projekt održivog poslovanja. Za sve zaljubljenike u našu predivnu planetu Zemlju već neko vrijeme na hrvatskom tržištu imamo i […]

Read More