PRVI HRVATSKI BREND KOJI BRINE ZA VAŠE ZDRAVLJE, SREĆU I PRODUKTIVNOST DOK RADITE

URED NOVOG DOBA DOMUS DECORUM

URED NOVOG DOBA nova je inovativna usluga tvrtke Domus Decorum u kojoj dvije nadahnute dizajnerice Lana Anderson i Mejra Mitrovich već dugi niz godina rade na projektima eko dizajna interijera, zdravog stanovanja i feng shuia.
Usluga se temelji na dizajnu prostora kroz 5 osjetila a cilj je dobrobit ljudi, zdravlje, produktivnost, motivacija, održivost ali u konačnici i veći profit.
Način na koji projektiraju i razmišljaju o ljudima i prostoru je jednostavnost, smart rješenja, praktičnost te podrška kroz dizajn i prirodne elemente jer smo svi pomalo izgubili prirodnu ravnotežu zbog nezdravog i ubrzanog načina života.

URED NOVOG DOBA DOMUS DECORUM
Većina ljudi čak 90% vremena radi u zatvorenom prostoru pa je logično da se onda taj prostor osmisli kvalitetno i da se uskladi s novim ubrzanim stilom poslovanja.
Lana i Mejra projektiraju i kreiraju radni prostor tako da prvo detektiraju sve nepovoljnosti radnog prostora (razna zračenja, okružje i sl). Nakon toga predlažu optimalan razmještaj namještaja, daju prijedloge za opremanje u skladu s prirodnim rješenjima, predlažu smart rješenja za čisti zrak, buku, svjetlost, zdravu i pitku vodu i na koncu predlažu biljke ili metodu biofilije koja se također bazira na prirodnim elementima.
Kroz razna istraživanja došlo se do zaključka da zaposlenici idu manje na bolovanja, lojalniji su tvrtki za koju rade, smanjena je količina stresa a postiže se i puno bolja produktivnost u radu.

URED NOVOG DOBA DOMUS DECORUM
Pozivamo sve zainteresirane da ih posjete na sajmu Ambienta na zagrebačkom velesajmu od 13 – 16. listopada 2022 u paviljonu 5, štand 21 u vremenu od 10.00 do 19.00 sati. Ulaz je besplatan a moći ćete uživo vidjeti kako izgleda URED NOVOG DOBA, koje su njegove prednosti, pogledati prirodne materijale za uređenje poslovnih prostora, i saznati što sve stoji iza ovog novog načina uređenja interijera.
U petak 14.10. na zagrebačkom velesajmu u paviljonu 5 na pozornici ove dvije dizajnerice održat će predavanje gdje će ispričati priču o novom načinu rada.

Za više informacija posjetite www.domusdecorum.com i pogledajte video https://youtu.be/_xOCNfijiM8
Na sajmu vas očekuje preko 100 izlagača na površini od 6.500 m2 paviljonskog prostora a pored toga pripremljen je sadržajan stručno-popratni program u organizaciji Arhitektonskog fakulteta Zagreb, Talijansko-hrvatske gospodarske komore, Udruge Glas poduzetnika i Energetskog instituta Hrvoje Požar.

Možda će te zanimati

1_Greencajt konferencija
Health Flow

Greencajt postaje prvi ugljično neutralan festival!

U doba rastuće digitalne pismenosti, svijest o opasnostima od cyber prijetnji postaje bitnija nego ikada. AI tehnologija ubrzano postaje dio svakodnevice, a pitanje CO2 neutralnosti nameće se kao ključna tema kao odgovor na klimatske promjene. Greencajt Festival ne samo da postavlja standarde u industriji, već i prepoznaje važnost usklađivanja sa suvremenim izazovima, stvarajući put prema […]

Read More
Više od UV zaštite uz Eucerin SUN njegu za lice
Fashion & Beauty Health Flow

Više od UV zaštite uz Eucerin SUN njegu za lice

Većina nas razmišlja o zaštiti kože od sunca samo tijekom ljeta. No, UV zrake mogu oštetiti kožu tijekom cijele godine, čak i za oblačnih dana. Stoga je važno osigurati zaštitu ne samo ljeti, već svakodnevno. Lice, ruke i dekolte najviše su izloženi suncu, pa dugotrajna izloženost može imati negativne posljedice. Eucerin Sun zaštita kože lica […]

Read More
Greencajt atmosfera
Health Flow

Greencajt festival najavljuje nove programske zvijezde!

         Malo više od mjesec dana dijeli nas do početka četvrtog Greencajta, najvećeg regionalnog festivala održivosti koji će okupiti brojne domaće i međunarodne stručnjake iz različitih ESG područja djelovanja. Brojne teme bit će aktualizirane kako bi čuli razmišljanja i potaknuli raspravu između velikog broja govornika koji će sudjelovati na konferenciji. Jedan od njih je Søren […]

Read More