PRVI HRVATSKI BREND KOJI BRINE ZA VAŠE ZDRAVLJE, SREĆU I PRODUKTIVNOST DOK RADITE

URED NOVOG DOBA DOMUS DECORUM

URED NOVOG DOBA nova je inovativna usluga tvrtke Domus Decorum u kojoj dvije nadahnute dizajnerice Lana Anderson i Mejra Mitrovich već dugi niz godina rade na projektima eko dizajna interijera, zdravog stanovanja i feng shuia.
Usluga se temelji na dizajnu prostora kroz 5 osjetila a cilj je dobrobit ljudi, zdravlje, produktivnost, motivacija, održivost ali u konačnici i veći profit.
Način na koji projektiraju i razmišljaju o ljudima i prostoru je jednostavnost, smart rješenja, praktičnost te podrška kroz dizajn i prirodne elemente jer smo svi pomalo izgubili prirodnu ravnotežu zbog nezdravog i ubrzanog načina života.

URED NOVOG DOBA DOMUS DECORUM
Većina ljudi čak 90% vremena radi u zatvorenom prostoru pa je logično da se onda taj prostor osmisli kvalitetno i da se uskladi s novim ubrzanim stilom poslovanja.
Lana i Mejra projektiraju i kreiraju radni prostor tako da prvo detektiraju sve nepovoljnosti radnog prostora (razna zračenja, okružje i sl). Nakon toga predlažu optimalan razmještaj namještaja, daju prijedloge za opremanje u skladu s prirodnim rješenjima, predlažu smart rješenja za čisti zrak, buku, svjetlost, zdravu i pitku vodu i na koncu predlažu biljke ili metodu biofilije koja se također bazira na prirodnim elementima.
Kroz razna istraživanja došlo se do zaključka da zaposlenici idu manje na bolovanja, lojalniji su tvrtki za koju rade, smanjena je količina stresa a postiže se i puno bolja produktivnost u radu.

URED NOVOG DOBA DOMUS DECORUM
Pozivamo sve zainteresirane da ih posjete na sajmu Ambienta na zagrebačkom velesajmu od 13 – 16. listopada 2022 u paviljonu 5, štand 21 u vremenu od 10.00 do 19.00 sati. Ulaz je besplatan a moći ćete uživo vidjeti kako izgleda URED NOVOG DOBA, koje su njegove prednosti, pogledati prirodne materijale za uređenje poslovnih prostora, i saznati što sve stoji iza ovog novog načina uređenja interijera.
U petak 14.10. na zagrebačkom velesajmu u paviljonu 5 na pozornici ove dvije dizajnerice održat će predavanje gdje će ispričati priču o novom načinu rada.

Za više informacija posjetite www.domusdecorum.com i pogledajte video https://youtu.be/_xOCNfijiM8
Na sajmu vas očekuje preko 100 izlagača na površini od 6.500 m2 paviljonskog prostora a pored toga pripremljen je sadržajan stručno-popratni program u organizaciji Arhitektonskog fakulteta Zagreb, Talijansko-hrvatske gospodarske komore, Udruge Glas poduzetnika i Energetskog instituta Hrvoje Požar.

Možda će te zanimati

Donatroska vecera
Health Flow

Udruga Marra Altrui okupila brojne poznate na donatorskoj večeri povodom ružičastog listopada

Udruga Marra Altrui okupila je velik broj uzvanika na svom posebnom događanju pod nazivom “Zajedno brišemo ožiljke” u Smaragdnoj dvorani hotela Esplanade. Cilj Udruge, ali i večere je da se skrene pozornost na dostignuća rekonstruktivnih zahvata u procesima liječenja karcinoma dojke i da se svakoj ženi omogući izbor repigmentacije kompleksa areole i bradavice nakon kirurške […]

Read More
IKEA Napravi mjesta za život
Home Design

IKEA vas poziva da prigrlite nered i napravite mjesta za život

S pametnim rješenjima za odlaganje pretvorite prostor iz “Uh!” u “Aha!” Na događanju održanom u robnoj kući IKEA Zagreb, najavljeno je da će se IKEA ove jeseni u potpunosti posvetiti idejama i predmetima za odlaganje u cijelom domu. Od polica za knjige, komoda i kolica do kutija, registratora i legendarne IKEA vreće. U sklopu događanja […]

Read More
Koralji
Home Design Life & Style

Koralji kao inspiracija u dizajnu

Koralji su životinje podmorja iz reda žarnjaka, a nazivaju se i anthozoa ili “cvjetajuća životinja”. Postoji preko 6000 vrsta koralja, u raznim bojama. U našem Jadranu postoji više od 50 različitih vrsta, a najpoznatiji je rubrum-crveni koralj. Zlarin je otok koji se kod nas najčešće povezuje sa koraljima, kroz povijest i Lastovo, dok se najveći […]

Read More