PRVI HRVATSKI BREND KOJI BRINE ZA VAŠE ZDRAVLJE, SREĆU I PRODUKTIVNOST DOK RADITE

URED NOVOG DOBA DOMUS DECORUM

URED NOVOG DOBA nova je inovativna usluga tvrtke Domus Decorum u kojoj dvije nadahnute dizajnerice Lana Anderson i Mejra Mitrovich već dugi niz godina rade na projektima eko dizajna interijera, zdravog stanovanja i feng shuia.
Usluga se temelji na dizajnu prostora kroz 5 osjetila a cilj je dobrobit ljudi, zdravlje, produktivnost, motivacija, održivost ali u konačnici i veći profit.
Način na koji projektiraju i razmišljaju o ljudima i prostoru je jednostavnost, smart rješenja, praktičnost te podrška kroz dizajn i prirodne elemente jer smo svi pomalo izgubili prirodnu ravnotežu zbog nezdravog i ubrzanog načina života.

URED NOVOG DOBA DOMUS DECORUM
Većina ljudi čak 90% vremena radi u zatvorenom prostoru pa je logično da se onda taj prostor osmisli kvalitetno i da se uskladi s novim ubrzanim stilom poslovanja.
Lana i Mejra projektiraju i kreiraju radni prostor tako da prvo detektiraju sve nepovoljnosti radnog prostora (razna zračenja, okružje i sl). Nakon toga predlažu optimalan razmještaj namještaja, daju prijedloge za opremanje u skladu s prirodnim rješenjima, predlažu smart rješenja za čisti zrak, buku, svjetlost, zdravu i pitku vodu i na koncu predlažu biljke ili metodu biofilije koja se također bazira na prirodnim elementima.
Kroz razna istraživanja došlo se do zaključka da zaposlenici idu manje na bolovanja, lojalniji su tvrtki za koju rade, smanjena je količina stresa a postiže se i puno bolja produktivnost u radu.

URED NOVOG DOBA DOMUS DECORUM
Pozivamo sve zainteresirane da ih posjete na sajmu Ambienta na zagrebačkom velesajmu od 13 – 16. listopada 2022 u paviljonu 5, štand 21 u vremenu od 10.00 do 19.00 sati. Ulaz je besplatan a moći ćete uživo vidjeti kako izgleda URED NOVOG DOBA, koje su njegove prednosti, pogledati prirodne materijale za uređenje poslovnih prostora, i saznati što sve stoji iza ovog novog načina uređenja interijera.
U petak 14.10. na zagrebačkom velesajmu u paviljonu 5 na pozornici ove dvije dizajnerice održat će predavanje gdje će ispričati priču o novom načinu rada.

Za više informacija posjetite www.domusdecorum.com i pogledajte video https://youtu.be/_xOCNfijiM8
Na sajmu vas očekuje preko 100 izlagača na površini od 6.500 m2 paviljonskog prostora a pored toga pripremljen je sadržajan stručno-popratni program u organizaciji Arhitektonskog fakulteta Zagreb, Talijansko-hrvatske gospodarske komore, Udruge Glas poduzetnika i Energetskog instituta Hrvoje Požar.

Možda će te zanimati

Green cakes
Fit Flow Gastro Health Flow

Green cakes

GREEN CAKES se bavi razvojem, proizvodnjom i prodajom zdravih slastica. Naš je cilj podržati zdrav način prehrane i dokazati da zdravo može biti slatko i ukusno i to bez grižnje savjesti. GREEN CAKES slastice prilagođene su i osobama s dijabetesom, osobama s intolerancijom na gluten, osobama s intolerancijom na laktozu i drugim intolerancijama te svim […]

Read More
bundeva ukras diy
Home Design

BUNDEVA – KRALJICA JESENI

Bundeva je zasigurno neokrunjena kraljica jeseni. Kada pronađe svoj put od tržnice do kuhinje u sigurnim rukama pretvorit će se u mirisnu pitu ili finu krepku juhu. Međutim u jesensko vrijeme bundeva je neiscrpno vrelo inspiracija kod uređenja okućnice ili interijera. Pregledavajući brojne editorijale pronašli smo pregršt ideja kako bundeve mogu ukrasiti naša dvorišta i […]

Read More
Zepter
Health Flow

Zepter Hrvatska donirala pročišćivač zraka Therapy air KBC Sestre Milosrdnice u Zagrebu

Tvrtka Zepter Hrvatska danas je donirala pročišćivač zraka hitnoj ambulanti Klinike za pedijatriju, KBC Sestre Milosrdnice, a koji će svakako biti od pomoći u svakodnevnom radu sa najmlađim pacijentima Tvrtka Zepter Hrvatska danas je donirala KBC Sestre Milosrdnice u Zagrebu vrijedan uređaj Therapy Air ION, koji će biti od pomoći u svakodnevnom radu sa najmlađim […]

Read More