Od utorka skijajte na skijalištu Sljeme

Od sutra, 19.01.2021., otvara se skijalište Sljeme. Rekreativno skijanje biti će moguće na svim skijaškim stazama, a ujedno će raditi i sve skijaške žičare i to svaki dan u vremenu od 09:00 do 16:00 sati.

skijanje sljeme Besplatnim noćnim skijanjem kreće sezona na Sljemenu – Journal.hr

Radi ograničenog broja korisnika na 1000 osoba na skijalištu u prodaji su samo dnevne skijaške karte. Dnevne karte za skijalište moguće je kupiti isključivo na blagajnama Crvenog spusta i Bijele livade koje se otvaraju svaki dan u 09:00 sati.

Sljeme - Skijanje.hr

Cijene dnevnih karata radnim danom su 70 kuna za odrasle i 40 kuna za djecu, dok su subotom i nedjeljom cijene za odrasle 100 kuna, a za djecu 50 kuna. Karte nije moguće kupiti online niti ih je moguće unaprijed rezervirati ili kupiti.

skijanje sljeme

Ovaj tjedan neće biti noćnog skijanja, a o početku otvaranja obavijestiti će nas skijalište Sljeme putem svoje web stranica i FB stranice.

Skijaška sezona organizirat će se prema zadanom epidemiološkom okviru i to:

  • maksimalni dozvoljeni broj osoba na skijalištu je 1.000
  • u prodaji će radi kontrole i nadzora broja korisnika biti samo dnevne karte
  • na skijalištu su obvezne maske ili pokrivalo za lice
  • obvezno je držanje propisanog razmaka od 1,5 m
  • žičare i vučnice koriste se prema uputama djelatnika Skijališta
  • na objektu će biti prisutni djelatnici Skijališta  u svrhu nadzora provođenja epidemioloških mjera
  • bit će prisutni i djelatnici interventne policije radi provođenja pravila ponašanja na Skijalištu Sljeme

Vidimo se na Sljemenu!

skijanje sljeme Crveni spust na Sljemenu službeno je dobio zeleno svjetlo
Cijene karata

Od sezone 2020./2021., ČIP KARTICA u iznosu od 30,00 kuna se kupuje i ostaje u trajnom vlasništvu, a korisnici koji imaju čip karticu od prošle sezone obvezni su je dostaviti prilikom preuzimanja nove.

Cijene dnevnih karata subotom i nedjeljom:

50 kuna za djecu do 15 godina
70 kuna za seniore iznad 65 godina
100 kuna za odrasle
Cijene dnevnih karata radnim danima:
40 kuna za djecu do 15 godina
50 kuna za starije od 65 godina
70 kuna za odrasle
Cijene karata za noćno skijanje:
70 kuna za odrasle
40 kuna za djecu do 15 godina
50 kuna za seniore iznad 65 godina

skijanje-sljeme – Journal.hr

U ponudi su još i poludnevne, višednevne i sezonske karte. Sve cijene možete pogledati u Cjeniku skijaških karata. Karte se prodaju na blagajnama Crvenog spusta i Bijele livade, a moguće je platiti i karticama.

Na Sljeme građani mogu doći i javnim gradskim prijevozom, odnosno autobusom ZET-a koji polazi s Mihaljevca. Red vožnje na www.zet.hr.

https://www.sljeme.hr/skijaliste/9

Www.TheFlow.hr

https://www.instagram.com/theflow.hr/

https://www.facebook.com/theflow.hr/

Možda će te zanimati

Marsupia ljetni kampovi
Kids Flow Moj Zagreb

Marsupia ljetni kampovi

Zašto su kampovi dobri za djecu Postoji više razloga zašto omogućiti djetetu boravak u kampu, bilo na otvorenom ili u zatvorenom prostoru. Boravak u kampu odlična je prilika za druženje s vršnjacima i upoznavanje novih prijatelja. U kampu su djeca u sigurnim rukama i pod vodstvom stručnih osoba, te imaju jedinstvenu priliku isprobati razne igre […]

Read More
Disney plus +
Moj Zagreb Movie Flow

LIKOVI IZ DISNEYA, STAR WARSA I MARVELA ‘OKUPIRALI’ MIMARU

Uz spektakularni 3D mapping show sinoć obilježen dolazak Disney+ platforme u Hrvatsku Ono što su fanovi u Hrvatskoj dugo priželjkivali, jučer je postalo stvarnost. Disney+ streaming platforma sa preko 900 filmova, 600 serijala te 180 ekskluzivnih originala od jučer je dostupna i kod nas. Tim povodom je na pročelju zagrebačkog Muzeja Mimara održan spektakularni 3D […]

Read More
Kids Flow Moj Zagreb

Sve više i više zaposlenih roditelja suočava se s istim pitanjem tijekom školskih praznika – kuda s djetetom? MI IMAMO ODGOVOR!

ZAŠTO BAŠ PLES? Dokazano je da ples i pokret potiču: motorički razvoj zdravi razvoj tijela nevjerojatno razvijanje novih sinapsi pri kretanju razvoj inteligencije, kreativnosti, samosvjesnosti i samopouzdanja toleranciju u društvu i prihvaćanje smanjenje inertnosti i nasilja otvaranje prostora za izražavanje osjećaja koje su djeca u dobi kad odrastaju i sazrijevaju u nemogućnosti izraziti riječima Prednosti […]

Read More