Nova jesen-zima 2022/23. kolekcija – Prirodna udobnost kroz ljepotu održivih cipela

froddo ivančica

Oduvijek stvaramo obuću koja brine o zdravlju čovjeka i očuvanju prirode.

U našem dizajnu primjenjujemo načela estetike, funkcionalnosti i kvalitete s fokusom na održivu proizvodnju i odabir prirodnih materijala.

Stvaranjem Froddo obuće promičemo siguran i zdrav razvoj djece, već od prvih koraka, pa kroz sve faze odrastanja. Uz to, cijenimo blagodati prirode i s velikim poštovanjem nastojimo sačuvati planet za buduće generacije. U proizvodnji primjenjujemo ekološke procese, nastojimo smanjiti uporabu kemikalija, racionalno koristimo sve resurse, a električna energija dolazi iz 100% obnovljivih izvora. Istom filozofijom vodimo se pri odabiru naših partnera i dobavljača, koji posjeduju priznate certifikate poput ECARF, IVN Standards, LWG…

froddo

Ponosni smo na našu kolekciju dječje obuće, izrađenu s puno ljubavi i vještim rukama naših majstora obućara. Kroz domaću proizvodnju u Hrvatskoj, potičemo razvoj lokalne zajednice, a naša proizvodnja kontrolirana je u svim fazama nastanka proizvoda.

Djeca generacijama nose obuću s Froddo potpisom, oduvijek rađenu od biranih, vrhunskih, prirodnih materijala. Tradicionalan dizajn s notom suvremenosti stalno unapređujemo, kako bi držao korak s aktivnim životom i potrebama malih istraživača. Široki spektar modela za sve prigode dolazi u rasponu veličina od 17 do 42, prilagođenih uskim i širokim stopalima.

froddo ivančica

Naša standardna, već dobro poznata kolekcija tenisica, cipela, gležnjača i čizmi oplemenjena je chrome free kožnom podstavom i vodoodbojnim materijalima. Pojedine linije imaju antibakterijsku vadivu tabanicu, napravljenu od recikliranih materijala s GRS certifikatom i obloženu slojem chrome free prirodne kože.  Zimski modeli dolaze s toplim podstavama od prirodne vune, krzna ili tekstila, a TEX linija je i dalje must have za hladne i vlažne zimske dane.

Novitet su i vunene papuče, koje sadrže 50% reciklirane vune (GRS certifikat), u linijama Prewalkers, Minnie i Barefoot.

barefoot froddo

Sve popularnija barefoot linija dolazi u proširenom asortimanu s vodoodbojnim svojstvima, pri tome zadržavajući potpunu prirodnost kroz korištenje najnovijih materijala i tehnologija. U Barefoot zimske modele ugradili smo dodatni izolirajući sloj ispod temeljne tabanice koji zadržava više topline u obući. Novi đon s ekstra gripom (prianjanjem) idealan je za sve podloge.

Prewalkers linija cipelica izrađena je od vegetabilno štavljene prirodne kože. Oponašaju bosonogo hodanje, iznimno su mekane i fleksibilne. U potpunosti zdrave cipelice, idealne su čak i za djecu s osjetljivom kožom, sklonu alergijskim reakcijama.

Dugogodišnja tradicija i neprocjenjivo iskustvo ključ su uspješnosti kreiranja svake nove kolekcije koja dolazi iz Froddo radionice.

Možda će te zanimati

INFOBIP WORLDWIDE HOODIE
Fashion & Beauty Life & Style Tech Flow

PREDSTAVLJENI PRVI MODNI KOMAD IZ STREET STYLE KOLEKCIJE – INFOBIP WORLDWIDE HOODIE

Mate Rimac, Marko Bucić – Vanillaz, Nevena Rendeli među prvima istražili o čemu je riječ Infobip, vodeća regionalna IT kompanija u suradnji s mladim kanadskim dizajnerom hrvatskih korijena, Joshuom Čirjakom, osnivačem IUTD Studiosa, napravila je iskorak u street fashion segment te predstavila prvu Infobip Worldwide hoodicu. Limitirana serija inovativnih NFT hoodica proizvedena je u svega […]

Read More
Zvijezde hollywood godine
Fashion & Beauty Movie Flow

Zvijezde koje dokazuju da prave dame ne kriju svoje godine

Danas se više nego ikad prije radi na promociji prihvaćanja pojedinaca i razbijanja stereotipa. Velike modne kompanije za svoje revije sve više angažiraju modele raznih konfekcijskih brojeva, a plus size modeli su uobičajeni na pisti, kao i na editorijalima i u katalozima. Cilj je da svaka skupina žena bude zastupljena, te da se nedostižni ideali […]

Read More
Velika seka sveznalica maja šuput fisher & price
Kids Flow

FISHER-PRICE PREDSTAVIO
SURADNJU VELIKE SEKE SVEZNALICE I MAJE ŠUPUT

Maja Šuput je prva poznata osoba na svijetu koja je posudila glas jednoj od najpopularnijih dječjih igračaka na svijetu – Velikoj Seki Sveznalici. Najdraža bebina igračka sada je još veća i namijenjena je djeci u dobi od 18 do 36 mjeseci. Glas Maje Šuput, pjevačice i vlasnice brenda Majushka, djecu vodi u svladavanje motoričkih vještina, […]

Read More