Marsupia ljetni kampovi

Marsupia ljetni kampovi

Zašto su kampovi dobri za djecu

Postoji više razloga zašto omogućiti djetetu boravak u kampu, bilo na otvorenom ili u zatvorenom prostoru. Boravak u kampu odlična je prilika za druženje s vršnjacima i upoznavanje novih prijatelja.

U kampu su djeca u sigurnim rukama i pod vodstvom stručnih osoba, te imaju jedinstvenu priliku isprobati razne igre i aktivnosti koje im kod kuće možda nisu dostupne ili se nemaju s kime igrati. Djeci kod kuće vrlo brzo postane dosadno, dok u kampu uvijek mogu doživjeti nešto novo.

marsupia ljetni kampovi

Ponekad su aktivnosti u kampu zahtjevne, no to je dobro za djecu. Novi izazovi pružaju idealnu priliku za učenje novih vještina, isprobavanje novih sportskih aktivnosti, te rast i razvoj samopouzdanja.

Boravak u kampu za djecu je idealna prilika da se osamostale kroz druženje s novim prijateljima u sasvim novom okruženju. Boravak u jednoj takvoj zajednici odličan je način za “brušenje” samopouzdanja, tolerancije i timskog duha.

Marsupia ljetni kampovi
Ljetni kampovi u Marsupji

Dok su roditelji na poslu ili imaju važne obveze, ili se jednostavno žele malo odmoriti, djecu mogu dovesti u MARSUPIU da uživaju u raznim organiziranim programima u sigurnom okruženju, pod vodstvom stručnih osoba.

MARSUPIA ljetni kampovi zabava su za djecu od 7 – 14 godina, s naglaskom na psihofizički razvoj u sklopu stručno osmišljenog programa aktivnosti. Radi se o cjelodnevnom boravku djece u zabavnom parku s uključenim zdravim obrocima (ručak, užina + voće; sok i voda).

Marsupia ljetni kampovi
Raznovrstan i zabavan program

Sportski program obuhvaća učenje zanimljivosti o raznim sportovima, upoznavanje s osnovnim elementima svakog sporta (nogomet, rukomet, košarka, odbojka, gimnastika), fitnes, joga, akrobacije, stari sportovi, zanimljivosti o poznatim sportašima i sportašicama. Naravno, fizičkih aktivnosti i natjecanja neće nedostajati!

A sportaše kreativce čeka oslikavanje dresa, izrada vlastitih rekvizita, osmišljavanje trening programa, izrada zdravog jelovnika.

Edutainment program uključuje razne pokuse i eksperimente, izradu slimea, torpeda i vatrometa u staklenci, istraživanje elektriciteta, zvučnih valova, izrada katapulta, padobrana, kaleidoskopa, gravitacijski labirint, rad na računalu.

Bit će tu puno kreativnih radionica izrade filma, pripremanje scene, osmišljavanje scenarija za film, izrada TikTok videa, izrada kamere i rekvizita za filmski set.


Tjedni kampovi održavaju se radnim danom u jutarnjim terminima. Program kombinira idealan omjer edukativnog sadržaja za razvoj djece, sportskih aktivnosti i zabavnih trenutaka. Rezervacija putem online forme je obavezna – najkasnije 48 sati unaprijed.

Postoje opcije tjednih, dnevnih i poludnevnih kampova. Svaki tjedan djecu očekuje novi tematski program, a više informacija možete pronaći na MARSUPIA LJETNI KAMPOVI.

Možda će te zanimati

Disney plus +
Moj Zagreb Movie Flow

LIKOVI IZ DISNEYA, STAR WARSA I MARVELA ‘OKUPIRALI’ MIMARU

Uz spektakularni 3D mapping show sinoć obilježen dolazak Disney+ platforme u Hrvatsku Ono što su fanovi u Hrvatskoj dugo priželjkivali, jučer je postalo stvarnost. Disney+ streaming platforma sa preko 900 filmova, 600 serijala te 180 ekskluzivnih originala od jučer je dostupna i kod nas. Tim povodom je na pročelju zagrebačkog Muzeja Mimara održan spektakularni 3D […]

Read More
Kids Flow Moj Zagreb

Sve više i više zaposlenih roditelja suočava se s istim pitanjem tijekom školskih praznika – kuda s djetetom? MI IMAMO ODGOVOR!

ZAŠTO BAŠ PLES? Dokazano je da ples i pokret potiču: motorički razvoj zdravi razvoj tijela nevjerojatno razvijanje novih sinapsi pri kretanju razvoj inteligencije, kreativnosti, samosvjesnosti i samopouzdanja toleranciju u društvu i prihvaćanje smanjenje inertnosti i nasilja otvaranje prostora za izražavanje osjećaja koje su djeca u dobi kad odrastaju i sazrijevaju u nemogućnosti izraziti riječima Prednosti […]

Read More
Kids Flow Moj Zagreb

Upozorenje! Dan ti uskoro postaje sjajan!

Od travnja ove godine Zagreb je postao bogatiji za još jedno cool mjesto – zabavni park MARSUPIA. U Marsupiji možeš slobodno raditi sve što te ludo zabavlja – slam dunkati, penjati se po stijeni, gađati laserom, skakati kao klokan na trampolinu, vrištati od smijeha. Ovdje postoji samo jedno pravilo – da se zabavljaš koliko želiš. Carstvo […]

Read More