Marsupia ljetni kampovi

Marsupia ljetni kampovi

Zašto su kampovi dobri za djecu

Postoji više razloga zašto omogućiti djetetu boravak u kampu, bilo na otvorenom ili u zatvorenom prostoru. Boravak u kampu odlična je prilika za druženje s vršnjacima i upoznavanje novih prijatelja.

U kampu su djeca u sigurnim rukama i pod vodstvom stručnih osoba, te imaju jedinstvenu priliku isprobati razne igre i aktivnosti koje im kod kuće možda nisu dostupne ili se nemaju s kime igrati. Djeci kod kuće vrlo brzo postane dosadno, dok u kampu uvijek mogu doživjeti nešto novo.

marsupia ljetni kampovi

Ponekad su aktivnosti u kampu zahtjevne, no to je dobro za djecu. Novi izazovi pružaju idealnu priliku za učenje novih vještina, isprobavanje novih sportskih aktivnosti, te rast i razvoj samopouzdanja.

Boravak u kampu za djecu je idealna prilika da se osamostale kroz druženje s novim prijateljima u sasvim novom okruženju. Boravak u jednoj takvoj zajednici odličan je način za “brušenje” samopouzdanja, tolerancije i timskog duha.

Marsupia ljetni kampovi
Ljetni kampovi u Marsupji

Dok su roditelji na poslu ili imaju važne obveze, ili se jednostavno žele malo odmoriti, djecu mogu dovesti u MARSUPIU da uživaju u raznim organiziranim programima u sigurnom okruženju, pod vodstvom stručnih osoba.

MARSUPIA ljetni kampovi zabava su za djecu od 7 – 14 godina, s naglaskom na psihofizički razvoj u sklopu stručno osmišljenog programa aktivnosti. Radi se o cjelodnevnom boravku djece u zabavnom parku s uključenim zdravim obrocima (ručak, užina + voće; sok i voda).

Marsupia ljetni kampovi
Raznovrstan i zabavan program

Sportski program obuhvaća učenje zanimljivosti o raznim sportovima, upoznavanje s osnovnim elementima svakog sporta (nogomet, rukomet, košarka, odbojka, gimnastika), fitnes, joga, akrobacije, stari sportovi, zanimljivosti o poznatim sportašima i sportašicama. Naravno, fizičkih aktivnosti i natjecanja neće nedostajati!

A sportaše kreativce čeka oslikavanje dresa, izrada vlastitih rekvizita, osmišljavanje trening programa, izrada zdravog jelovnika.

Edutainment program uključuje razne pokuse i eksperimente, izradu slimea, torpeda i vatrometa u staklenci, istraživanje elektriciteta, zvučnih valova, izrada katapulta, padobrana, kaleidoskopa, gravitacijski labirint, rad na računalu.

Bit će tu puno kreativnih radionica izrade filma, pripremanje scene, osmišljavanje scenarija za film, izrada TikTok videa, izrada kamere i rekvizita za filmski set.


Tjedni kampovi održavaju se radnim danom u jutarnjim terminima. Program kombinira idealan omjer edukativnog sadržaja za razvoj djece, sportskih aktivnosti i zabavnih trenutaka. Rezervacija putem online forme je obavezna – najkasnije 48 sati unaprijed.

Postoje opcije tjednih, dnevnih i poludnevnih kampova. Svaki tjedan djecu očekuje novi tematski program, a više informacija možete pronaći na MARSUPIA LJETNI KAMPOVI.

Možda će te zanimati

Femme station tvornica kulture
Fit Flow Life & Style Moj Zagreb

FEMME STATION – plesni event godine koji ne želite propustiti

Femme Station je event koji za cilj ima pružanje podrške ženama u području kulture i sporta – a što to dvoje bolje objedinjuje od plesa? Femme već 5. put okuplja ponajbolje plesače sa područja Balkana! Event se sastoji od plesnog natjecanja na kojem se dvadesetak koreografkinja iz raznih plesnih stilova bore za nagradu od 1500 […]

Read More
Dm ženska utrka
Fit Flow Health Flow Moj Zagreb

Više od 6.600 sudionika na jedanaestoj dm ženskoj utrci

Osigurano 20.956,50 eura za nabavu uređaja za KBC Sestre milosrdnice dm ženska utrka okupila je više od 6.600 trkača koji su promicali zdrav način života U subotu 10. lipnja 6.623 trkačica i malih trkača okupilo se na dm ženskoj utrci u Zagrebu kako bi promicali zdrav način života. Na jednom od najvećih sportskih druženja u […]

Read More
Gastro Moj Zagreb

Baš Naš Sunset stigao je na Bundek i osvojio publiku

Uz vesele ritmove, puno smijeha i zabave, službeno je otvoreno posebno proljetno izdanje popularnog Baš Naš festivala. U zelenilu predivnog zagrebačkog parka Bundek, lipanj nije mogao bolje početi! Festival koji već sedam godina osvaja posjetitelje i društvene mreže, već je otvorenjem nove sezone pokazao zašto ga smatraju festivalom najbolje atmosfere. Brojni posjetitelji jedva su dočekali […]

Read More