Marsupia ljetni kampovi

Marsupia ljetni kampovi

Zašto su kampovi dobri za djecu

Postoji više razloga zašto omogućiti djetetu boravak u kampu, bilo na otvorenom ili u zatvorenom prostoru. Boravak u kampu odlična je prilika za druženje s vršnjacima i upoznavanje novih prijatelja.

U kampu su djeca u sigurnim rukama i pod vodstvom stručnih osoba, te imaju jedinstvenu priliku isprobati razne igre i aktivnosti koje im kod kuće možda nisu dostupne ili se nemaju s kime igrati. Djeci kod kuće vrlo brzo postane dosadno, dok u kampu uvijek mogu doživjeti nešto novo.

marsupia ljetni kampovi

Ponekad su aktivnosti u kampu zahtjevne, no to je dobro za djecu. Novi izazovi pružaju idealnu priliku za učenje novih vještina, isprobavanje novih sportskih aktivnosti, te rast i razvoj samopouzdanja.

Boravak u kampu za djecu je idealna prilika da se osamostale kroz druženje s novim prijateljima u sasvim novom okruženju. Boravak u jednoj takvoj zajednici odličan je način za “brušenje” samopouzdanja, tolerancije i timskog duha.

Marsupia ljetni kampovi
Ljetni kampovi u Marsupji

Dok su roditelji na poslu ili imaju važne obveze, ili se jednostavno žele malo odmoriti, djecu mogu dovesti u MARSUPIU da uživaju u raznim organiziranim programima u sigurnom okruženju, pod vodstvom stručnih osoba.

MARSUPIA ljetni kampovi zabava su za djecu od 7 – 14 godina, s naglaskom na psihofizički razvoj u sklopu stručno osmišljenog programa aktivnosti. Radi se o cjelodnevnom boravku djece u zabavnom parku s uključenim zdravim obrocima (ručak, užina + voće; sok i voda).

Marsupia ljetni kampovi
Raznovrstan i zabavan program

Sportski program obuhvaća učenje zanimljivosti o raznim sportovima, upoznavanje s osnovnim elementima svakog sporta (nogomet, rukomet, košarka, odbojka, gimnastika), fitnes, joga, akrobacije, stari sportovi, zanimljivosti o poznatim sportašima i sportašicama. Naravno, fizičkih aktivnosti i natjecanja neće nedostajati!

A sportaše kreativce čeka oslikavanje dresa, izrada vlastitih rekvizita, osmišljavanje trening programa, izrada zdravog jelovnika.

Edutainment program uključuje razne pokuse i eksperimente, izradu slimea, torpeda i vatrometa u staklenci, istraživanje elektriciteta, zvučnih valova, izrada katapulta, padobrana, kaleidoskopa, gravitacijski labirint, rad na računalu.

Bit će tu puno kreativnih radionica izrade filma, pripremanje scene, osmišljavanje scenarija za film, izrada TikTok videa, izrada kamere i rekvizita za filmski set.


Tjedni kampovi održavaju se radnim danom u jutarnjim terminima. Program kombinira idealan omjer edukativnog sadržaja za razvoj djece, sportskih aktivnosti i zabavnih trenutaka. Rezervacija putem online forme je obavezna – najkasnije 48 sati unaprijed.

Postoje opcije tjednih, dnevnih i poludnevnih kampova. Svaki tjedan djecu očekuje novi tematski program, a više informacija možete pronaći na MARSUPIA LJETNI KAMPOVI.

Možda će te zanimati

Boogie lab zagreb
Gastro Moj Zagreb

BOOGIE LAB, BISTRO, BAKERY I BAR NOVO JE COOL MJESTO U ZAGREBU

Otvara se najveći pekarski laboratorij u najluđoj atmosferi. Boogie Lab je bistro, pekarnica i bar koji se smjestio u novom kompleksu Park kneževa u Ulici Kneza Borne u Zagrebu. Na više od 450 m2 unutarnjeg prostora, te velike terase s dvorišne strane, prekrasne interpolacije koju potpisuju VMD I 3LHD studio, smjestio se Boogie Lab. Mjesto […]

Read More
Festival svjetla zagreb 2023
Moj Zagreb

FESTIVAL SVJETLA ZAGREB 2023.

Od 15. do 19. ožujka, u glavnom gradu Hrvatske će se po peti put održati Festival svjetla Zagreb. Tako će se, u organizaciji Turističke zajednice grada Zagreba (TZGZ) i partnera, a uz podršku Grada Zagreba, ponovo ujediniti mašta, umjetnost i svjetlosne tehnologije najavljujući proljeće kroz pozitivnu energiju i dobre emocije. Svi posjetitelji će, tijekom pet […]

Read More
Baš Naš Advent u Klovicevim dvorima
Moj Zagreb

Otkrivamo što vas sve čeka na dosad najvećem izdanju omiljenog BAŠ NAŠ Adventa

BAŠ NAŠ Advent na najčarobnijoj lokaciji Gornjeg grada s najljepšim pogledom na Zagreb se vraća! Kao manifestacija koja već pet godina nudi nezaboravno iskustvo i predivnu atmosferu tijekom cijelog adventskog razdoblja, omiljeni zagrebački advent priprema svoje najbolje izdanje. Pomno osmišljena gastro ponuda, najbolji koncerti, live nastupi omiljenih bendova i božićno uređenje popularne gornjogradske kulise, zasigurno […]

Read More