Madre Badessa- najnovije mediteranske rakije i likeri by Tonči Huljić i Maraska Zadar

Tonic Huljić i Maraska Zadar Madre badessa likeri rakije

Tonči Huljić i Maraska Zadar predstavili novu liniju mediteranskih rakija i likera Madre Badessa

U predivnom prostoru La Grme, Maraska Zadar predstavila je u suradnji s Tončijem Huljićem brand mediteranskih rakija i likera Madre Badessa zagrebačkoj publici. Događanje je bilo u duhu dalmatinske spize, atmosfere, šušura i vrhunskih rakija i likera, a nisu ga propustile niti broje zvijezde poput Jelene Rozge, Matije Cveka, Ivana Vukušića, Marijane Batinić, Viktorije Rađe, Mije Dimšić, Andrea Andrassy, Minee i Lorene Bućan.

Tonic Huljić i Maraska Zadar Madre badessa likeri rakije
Tonic Huljić i Maraska Zadar Madre badessa likeri rakije

Madre Badessa linija rakija i likera

Madre Badessa rakije i likeri nose zanimljive nazive i dolaze u sedam različitih okusa, upoznajte premium gin Capone, Inamorana liker od višnje amarene, Padre pelinkovac, Triska rakiju od kruške viljemovke, Šizika rakiju od šljive, Teta Mare liker od borovnice te Manna liker od zelenog oraha.

Riječ je o rakijama i likerima iznimne kvalitete koji se proizvode prema tradicionalnom načinu od autentičnih lokalnih sastojaka. Svako druženje, proslava ili iznenadni susret bit će veseliji, lepršaviji i temperamentniji uz mediteranske Madre Badessa rakije i likere koje unose dalmatinski šušur i veselje gdje god se našle.

Tonic Huljić i Maraska Zadar Madre badessa likeri rakije

“Ove kapljice stvorene su za ljubitelje mediteranske lakoće življenja, poput mene, kao i za sve one koji žele izraziti svoju istinsku strast za lijepim, malim stvarima u životu te uživati u njima punim plućima. I punim čašama. Tamo gdje se susreću tradicija i suvremenost, gdje se poštuje izvrsnost lokalnih namirnica pretočenih u pitki užitak, tamo se piju Madre Badessa rakije i likeri. Inspirirali smo se šarmom dalmatinskih gradova i njihovim guštima”, ispričao je Tonči Huljić.

Maraska Zadar može se među rijetkima pohvaliti s tradicijom proizvodnje likera i rakija dužom od 250 godina, a kako je došlo do suradnje između Maraske i Tončija Huljića ispričao je Svjetlan Stanić, vlasnik i predsjednik Uprave Stanić grupe koja je vlasnik Maraske Zadar.

Svjetlan Stanić i Tonči Huljić
SVJETLAN STANIĆ I TONČI HULJIĆ

“Ova Maraskina posebna linija mediteranskih rakija i likera, rađena je s idejom da prenese mediteranski žar prema životu i uživanju u malim stvarima. Stanić Grupacija posluje na pet kontinenata, možemo reći da je “svjetski putnik”, ali onaj koji nikada ne zaboravlja svoje korijene. Tonči i ja smo dugogodišnji prijatelji, već neko vrijeme smo razgovarali o ovoj ideji. Madre Badessa linija rađena je s posebnom pažnjom i uvjereni smo da imamo proizvod koji će osvojiti mnoge te postati nezaobilazan dio malih i velikih životnih trenutaka“.

Tonči, Vjekoslava i Ivan Huljić
TONČI, VJEKOSLAVA I IVAN HULJIĆ

Tko je sve uživao u rakijama i likerima Madre Badessa

Na predstavljanju brenda Madre Badessa, osim u vrhunskim rakijama i likerima te dalmatinskoj kuhinji, gosti su imali prilike uživati u glazbi mlade glazbenice Lorene Bućan i poznatim hitovima 90-tih uz Mineu i njezin bend, a na kraju večeri zapjevao je Tonči Huljić prepoznatljive hitove Madre Badesse.

Tonči Huljić
TONČI HULJIĆ
Lorena Bućan (3)
LORENA BUĆAN
Minea
MINEA
Jelena Rozga
JELENA ROZGA
Viktorija Rađa
VIKTORIJA RAĐA
Andrea Andrassy
ANDREA ANDRASSY
Mia Dimšić
MIA DIMŠIĆ
Marijana Batinić
MARIJANA BATINIĆ
Matija Cvek i Ivan Vukušić
MATIJA CVEK I IVAN VUKUŠIĆ

Možda će te zanimati

bučijada ivanić grad
Gastro

170 IZLAGAČA, COOKING SHOW, RADIONICE I KONCERTI NA 19. BUČIJADI

Turističko-gospodarska i gastronomska Bučijada u Ivanić-Gradu stiže u svom 19. izdanju bogatog programa na nekoliko lokacija. Očekuje vas zabavan početak jeseni u znaku buča! Najposjećenija jesenska manifestacija „19. Bučijada u Ivanić-Gradu“ održat će se od 6. do 8. listopada 2023. godine  u organizaciji Turističke zajednice Ivanić-Grada uz pokroviteljstvo Grada Ivanić-Grada, Zagrebačke županije, Turističke zajednice Zagrebačke […]

Read More
Gastro Moj Zagreb

Baš Naš Sunset stigao je na Bundek i osvojio publiku

Uz vesele ritmove, puno smijeha i zabave, službeno je otvoreno posebno proljetno izdanje popularnog Baš Naš festivala. U zelenilu predivnog zagrebačkog parka Bundek, lipanj nije mogao bolje početi! Festival koji već sedam godina osvaja posjetitelje i društvene mreže, već je otvorenjem nove sezone pokazao zašto ga smatraju festivalom najbolje atmosfere. Brojni posjetitelji jedva su dočekali […]

Read More
ROŠTILJ ZA JEDNOKRATNU UPOTREBU JYSK
Gastro

ROŠTILJ ZA JEDNOKRATNU UPOTREBU OD BAMBUSA I KARTONA

U susret Dana planete Zemlje JYSK je predstavio prijenosni roštilj za jednokratnu upotrebu s manjom emisijom CO2 JYSKova sustavna briga o okolišu rezultirala je roštiljem za jednokratnu upotrebu CASUS. CASUS je izrađen isključivo od prirodnih materijala kao što su drvo, bambus, karton i lava kamenje. Uz iznimku kamenja lave, koje može pridonijeti plodnosti tla, cijeli […]

Read More