Kupovinom Dafi filtracijske boce, izbjeći ćete da u okoliš dospije 26.4 kg plastičnog otpada godišnje.

dafi

Zaboravite na kupnju jednokratne ambalaže jer samo jedan Dafi filter zamjenjuje 300 PET boca kapaciteta pola litre.

dafi
Dafi

Dafi bočica opremljena je jedinstvenim ugljičnim filterom – 100% prirodni medij za filtriranje, izrađen od kokosovih ljusaka. Izrađena je od izdržljive plastike, u potpunosti bez štetnog bisfenola A, uklanja neugodan okus i miris klora iz vode te ostavlja nepromijenjenu količinu prirodnih minerala (kalcija i magnezija), zahvaljujući kojima voda zadržava vrijedne elemente za zdravlje. Na taj način se povećava pH vode, što povisuje njenu kvalitetu.

Bočica dolazi u dvije veličine 0.5L i 0.7L i šest boja (plava, siva, crvena, zelena, lila i roza).

dafi
Dafi

NE ZABORAVITE PROMIJENITI FILTER

Kapacitet filtracije filtracijske boce je 150L vode mjesečno. Svakih mjesec dana, potrebno je zamijeniti filter na bočici.
Skinite Dafi aplikaciju na Vaš mobitel. Pri prvoj upotrebi bočice, skenirajte QR kod koji se nalazi na ambalaži proizvoda, a mi ćemo Vas preko Vašeg kalendara podsjetiti kada je vrijeme za promjenu filtera.
Set filter patrona uključuje dva filtera i jedan zamjenski sportski čep, koji ne propušta tekućinu i prikladan je za korištenje prilikom dinamičnih fizičkih aktivnosti.

Dafi

PERSONALIZIRAJTE BOČICU

Bočica može biti personalizirana na način da možete otisnuti logo Vaše tvrtke na nju i pokloniti je Vašim kolegama ili poslovnim partnerima. Također, bočica može biti jednobojna ili šarena. Kupovinom bočice u jednoj boji, odaberite set filtera u drugoj boji i napravite svoju verziju bočice.

Bočica je teška samo 33g i ne smije se stavljati u perilicu posuđa.
Dafi filtracijska boca s aktivnim ugljenom, savršen je odabit za ljude koji cijene ulogu redovite hidratacije, bave se sportom i prakticiraju zdrav način života.

O NAMA

Dafi je europski brend koji je na tržištu preko 30 godina i specijaliziran je za proizvodnju filtera za vodu i vakumskih spremnika. Pri proizvodnji koristi visoko kvalitetne sirovine iz Njemačke, a svi odjeli odgovorni za implementaciju proizvoda, smješteni su u istoj tvornici, što osigurava najbolju kontrolu kvalitete, sjajan kontakt s klijentima i brzu garancijsku uslugu.

Otvorenost za suvremena rješenja i napredak čini da brand Dafi neprestano raste. Iskustvo, inovacija i učinkovitost naše su najveće vrijednosti. Izvrsno poznavanje tržišta, naši proizvodni kapaciteti i ulaganja u ljudske resurse omogućili su nam da stvorimo brand koji je prepoznatljiv u Poljskoj i u svijetu.


EKOLOŠKA ODGOVORNOST

Naš posao uključuje veliku odgovornost te stoga izbjegavamo svojim postupcima nanositi štetu okolišu i nastojimo pomoći drugima u njihovom rastu. Predanost društveno odgovornim aktivnostima trajno je ugrađena u našu strategiju razvoja. Pola milijuna pčela živi u vrtu naše tvrtke. U 2019. ustanovili smo vlastiti pčelinjak jer vjerujemo da na taj način doprinosimo zaštiti ove vrste. Imamo i glavnog pčelara koji nadzire košnice.

  • Podupiremo inicijative – Svake godine surađujemo na projektima od društvene koristi nastojeći diversificirati te aktivnosti. Radili smo s ljudima na promociji dobrovoljnog davanja krvi, invalidima i aktivistima za napuštene životinje.
  • Promičemo ekološku svijest – Nastojimo inspirirati druge da promijene svoj način života u ekološki, između ostalog na način da se prebace na proizvode za višekratnu upotrebu.
  • Obrazujemo najmlađe – Predavanja za djecu održavaju se u Dafijevom laboratoriju, a 2019. smo postali glavni sponzor ekološkog natjecanja za školsku djecu i mlade kao dio 1. Kongresa ekologije zraka održanog u Kielceu.
  • Upotrebljavamo ekološke materijale – Upotrebljavamo ekološke uredske materijale npr. reklamne materijale, papire za fotokopiranje i koverte od recikliranog papira i papirnate vrećice na našim prodajnim mjestima.

Za više informacija posjetite našu webstranicu: https://dafi.info/hr/
Društvene mreže:
Instagram: https://www.instagram.com/dafi_hrvatska/
Facebook: https://www.facebook.com/dafi.hrvatska/

Kontakt osoba:
Helena Štedul
Dafi marketing manager
Mob: 091 546 44 95
Email: helena@filteri.com.hr

www.theflow.hr

Možda će te zanimati

Donatroska vecera
Health Flow

Udruga Marra Altrui okupila brojne poznate na donatorskoj večeri povodom ružičastog listopada

Udruga Marra Altrui okupila je velik broj uzvanika na svom posebnom događanju pod nazivom “Zajedno brišemo ožiljke” u Smaragdnoj dvorani hotela Esplanade. Cilj Udruge, ali i večere je da se skrene pozornost na dostignuća rekonstruktivnih zahvata u procesima liječenja karcinoma dojke i da se svakoj ženi omogući izbor repigmentacije kompleksa areole i bradavice nakon kirurške […]

Read More
Hrvatski Telekom i Nenad Sovilj
Fashion & Beauty Tech Flow

Limitiranu seriju medaljona izrađenih od dijelova starih elektroničkih uređaja predstavili Hrvatski Telekom i Nenad Sovilj

Hrvatski Telekom i Nenad Sovilj predstavili limitiranu seriju medaljona izrađenih od dijelova starih elektroničkih uređaja    U sklopu inicijative ‘Poziv koji ne propuštaš’ Hrvatskog Telekoma, Nenad Sovilj, renomirani umjetnik i dizajner nakita, dizajnirao je seriju medaljona, izrađenu od dijelova starih mobitela i elektroničkih uređaja. Limitirana serija sastoji se od 100 ručno izrađenih medaljona koji predstavljaju […]

Read More
Teuta Boutique Salon Nova Ves 17, 10000, Zagreb 01 4667 195 teuta-salon.hr @teutasalon
Fashion & Beauty Life & Style Moj Zagreb

Otvorenje Teuta Boutique Salona u Zagrebu

Na ekskluzivnom partyju u centru grada okupile su se brojne poznate dame U Centru Kaptol obilježeno je svečano otvorenje Teuta Boutique Salona čija je vlasnica Teuta Mesaroš, jedna od najpoznatijih hrvatskih stilistica i koloristica za kosu. Novi salon smjestio se na adresi Nova Ves 17, prostire se na 300 metara kvadratnih. Iza ovog luksuznog i nesvakidašnjeg uređenja koji ostavlja […]

Read More