Johnny Depp – novi život nakon pobjede

John Christopher “Johnny” Depp II, rodio se 09.06.1963, u Kentuckyju SAD.

Mladog Johnny Deppa kolega Nicolas Cage usmjerio je prema glumi, a neosporna karizma i talent donosi mu brojne filmske prilike.

Iako “bezobrazno” zgodan Johnny je htio glumiti nekonvencionalne likove, što mu je kroz karijeru postala specijalnost.

Johnny Depp

Ovaj zgodni glumac i miljenik žena bio je u vezama sa slavnim damama poput Jennyfer Grey, Winone Ryder, Sherilyn Fenn, Kate Moss, Vanese Paradis (sa kojom ima dvoje djece), no najviše “prašine” podigla je fatalna Amber Heard od koje se glumac razveo 2016 nakon nekoliko godina zajedničkog života.

Johnny Depp

Johnny Depp već godinama je među najpraćenijim u Holywoodu , no do prije nekoliko dana ovaj glumac bio je protagonist jednog od napraćenijih suđenja u novije vrijeme. Johnny ( i njegov odvjetnički tim) osvojio je naklonost publike, ali i porote koja je u većini točki slučaja prednost dala njemu pred bivšom suprugom Amber, koju je tužio navodeći da mu je narušila ugled, te ga oklevetala.

Johnny Depp

Iako je mučno suđenje pokazalo ne tako “zvjezdan” dio života ovog bivšeg para, Johnny se okrenuo životu sa nadom u bolju budućnost i oporavak posrnule karijere.

Podsjetimo, burna veza sa glumicom Amber Heard, njihov mučan prekid i optužbe iznesene nakon toga bacile su sjenu na glumca pobudivši sumnje u obiteljsko nasilje.

Zbog tih navoda glumac je izgubio mnoge poslove, te se odlučio na sudu još jednom suočiti sa bivšom suprugom, uz trvdnju da je zapravo on bio njezina žrtva.

Pritom Johnny nije krio da je čovjek sa puno mana, priznajući svoje pogreške, čak i pijanstvo, ukratko da ima svoje demone, ali ne i da je nasilan. Amber Heard međutim nije pokazala pred sudom kajanje, niti naznaku žaljenja zbog svojih pogrešaka, odbacujući odgovornost, pa je Johnny naišao na veću podršku u sudnici i izvan nje.

Uspio je izboriti pobjedu a dio javnosti u velikoj mjeri stao je na njegovu stranu.

Glumac koji je ostvario nezaboravne uloge i stvorio likove poput Edvarda Škarorukog, Kapetana Jacka Sparrowa, Ludog Klobučara, Sweeny Tooda, ili Willy Woonke, uz snimanje filmova bavio se slikanjem i glazbom, a kako je istaknuo tijekom spora želio je “nov početak” i radi svoje dvoje djece.

Zasigurno će mu upravo ova godina biti posebno sretna, jer prvi korak prema tom cilju je ostvario, a ne krijemo da nas iznimno zanima saznati više o novom projektu kojeg je sam Johhny nakon suđenja najavio.

Za TheFlow.hr @andy remeh @boxy.digital

Možda će te zanimati

INFOBIP WORLDWIDE HOODIE
Fashion & Beauty Life & Style Tech Flow

PREDSTAVLJENI PRVI MODNI KOMAD IZ STREET STYLE KOLEKCIJE – INFOBIP WORLDWIDE HOODIE

Mate Rimac, Marko Bucić – Vanillaz, Nevena Rendeli među prvima istražili o čemu je riječ Infobip, vodeća regionalna IT kompanija u suradnji s mladim kanadskim dizajnerom hrvatskih korijena, Joshuom Čirjakom, osnivačem IUTD Studiosa, napravila je iskorak u street fashion segment te predstavila prvu Infobip Worldwide hoodicu. Limitirana serija inovativnih NFT hoodica proizvedena je u svega […]

Read More
Zvijezde hollywood godine
Fashion & Beauty Movie Flow

Zvijezde koje dokazuju da prave dame ne kriju svoje godine

Danas se više nego ikad prije radi na promociji prihvaćanja pojedinaca i razbijanja stereotipa. Velike modne kompanije za svoje revije sve više angažiraju modele raznih konfekcijskih brojeva, a plus size modeli su uobičajeni na pisti, kao i na editorijalima i u katalozima. Cilj je da svaka skupina žena bude zastupljena, te da se nedostižni ideali […]

Read More
Disney plus +
Moj Zagreb Movie Flow

LIKOVI IZ DISNEYA, STAR WARSA I MARVELA ‘OKUPIRALI’ MIMARU

Uz spektakularni 3D mapping show sinoć obilježen dolazak Disney+ platforme u Hrvatsku Ono što su fanovi u Hrvatskoj dugo priželjkivali, jučer je postalo stvarnost. Disney+ streaming platforma sa preko 900 filmova, 600 serijala te 180 ekskluzivnih originala od jučer je dostupna i kod nas. Tim povodom je na pročelju zagrebačkog Muzeja Mimara održan spektakularni 3D […]

Read More