Johnny Depp – novi život nakon pobjede

John Christopher “Johnny” Depp II, rodio se 09.06.1963, u Kentuckyju SAD.

Mladog Johnny Deppa kolega Nicolas Cage usmjerio je prema glumi, a neosporna karizma i talent donosi mu brojne filmske prilike.

Iako “bezobrazno” zgodan Johnny je htio glumiti nekonvencionalne likove, što mu je kroz karijeru postala specijalnost.

Johnny Depp

Ovaj zgodni glumac i miljenik žena bio je u vezama sa slavnim damama poput Jennyfer Grey, Winone Ryder, Sherilyn Fenn, Kate Moss, Vanese Paradis (sa kojom ima dvoje djece), no najviše “prašine” podigla je fatalna Amber Heard od koje se glumac razveo 2016 nakon nekoliko godina zajedničkog života.

Johnny Depp

Johnny Depp već godinama je među najpraćenijim u Holywoodu , no do prije nekoliko dana ovaj glumac bio je protagonist jednog od napraćenijih suđenja u novije vrijeme. Johnny ( i njegov odvjetnički tim) osvojio je naklonost publike, ali i porote koja je u većini točki slučaja prednost dala njemu pred bivšom suprugom Amber, koju je tužio navodeći da mu je narušila ugled, te ga oklevetala.

Johnny Depp

Iako je mučno suđenje pokazalo ne tako “zvjezdan” dio života ovog bivšeg para, Johnny se okrenuo životu sa nadom u bolju budućnost i oporavak posrnule karijere.

Podsjetimo, burna veza sa glumicom Amber Heard, njihov mučan prekid i optužbe iznesene nakon toga bacile su sjenu na glumca pobudivši sumnje u obiteljsko nasilje.

Zbog tih navoda glumac je izgubio mnoge poslove, te se odlučio na sudu još jednom suočiti sa bivšom suprugom, uz trvdnju da je zapravo on bio njezina žrtva.

Pritom Johnny nije krio da je čovjek sa puno mana, priznajući svoje pogreške, čak i pijanstvo, ukratko da ima svoje demone, ali ne i da je nasilan. Amber Heard međutim nije pokazala pred sudom kajanje, niti naznaku žaljenja zbog svojih pogrešaka, odbacujući odgovornost, pa je Johnny naišao na veću podršku u sudnici i izvan nje.

Uspio je izboriti pobjedu a dio javnosti u velikoj mjeri stao je na njegovu stranu.

Glumac koji je ostvario nezaboravne uloge i stvorio likove poput Edvarda Škarorukog, Kapetana Jacka Sparrowa, Ludog Klobučara, Sweeny Tooda, ili Willy Woonke, uz snimanje filmova bavio se slikanjem i glazbom, a kako je istaknuo tijekom spora želio je “nov početak” i radi svoje dvoje djece.

Zasigurno će mu upravo ova godina biti posebno sretna, jer prvi korak prema tom cilju je ostvario, a ne krijemo da nas iznimno zanima saznati više o novom projektu kojeg je sam Johhny nakon suđenja najavio.

Za TheFlow.hr @andy remeh @boxy.digital

Možda će te zanimati

Gastro Life & Style Moj Zagreb

Ovu subotu Britanski trg postaje plesni podij, ne propustite RNB Confusion spektakl!

U subotu 16.12. od 18 sati RNB Confusion organizira adventsko druženje i ples na otvorenom – Britanac Block Party Ove godine proslavili su 20 godina postojanja, a samo u ovoj godini s njima je plesalo preko 15 000 mladih i gostovali su na najvećim regionalnim festivalima poput Exit, Weekend Media, LMF-a i Sea Stara. Riječ […]

Read More
Teuta Boutique Salon Nova Ves 17, 10000, Zagreb 01 4667 195 teuta-salon.hr @teutasalon
Fashion & Beauty Life & Style Moj Zagreb

Otvorenje Teuta Boutique Salona u Zagrebu

Na ekskluzivnom partyju u centru grada okupile su se brojne poznate dame U Centru Kaptol obilježeno je svečano otvorenje Teuta Boutique Salona čija je vlasnica Teuta Mesaroš, jedna od najpoznatijih hrvatskih stilistica i koloristica za kosu. Novi salon smjestio se na adresi Nova Ves 17, prostire se na 300 metara kvadratnih. Iza ovog luksuznog i nesvakidašnjeg uređenja koji ostavlja […]

Read More
Femme station tvornica kulture
Fit Flow Life & Style Moj Zagreb

FEMME STATION – plesni event godine koji ne želite propustiti

Femme Station je event koji za cilj ima pružanje podrške ženama u području kulture i sporta – a što to dvoje bolje objedinjuje od plesa? Femme već 5. put okuplja ponajbolje plesače sa područja Balkana! Event se sastoji od plesnog natjecanja na kojem se dvadesetak koreografkinja iz raznih plesnih stilova bore za nagradu od 1500 […]

Read More