Jeste li pratili seriju Euphoria?

Serija autora Sama Levinsona prati živote grupe srednjoškolaca u borbi sa životnim iskušenjima.

Euphoria Serija autora Sama Levinsona prati živote grupe srednjoškolaca u borbi sa životnim iskušenjima.

Sirova i eksplicitna ovo nije sladunjava teen serija, već obiluje šokantnim obratima, i scenama, te kompleksnim likovima.

Euphoria Serija

Trenutno se može pogledati spec.epizoda serije na HBO te prva sezona koja ima 10 nastavaka.

Euphoria Serija

Fun Fact : Zendaya je za svoju ulogu Rue osvojila Emmy za najbolju glumicu u seriji 2020.

Euphoria Serija

Teen ekipa predvođena glumicom i pjevačicom Zendayom koja glumi Rue djevojku emotivno osakaćenu zbog smrti oca, koja živi sa majkom i mlađom sestrom. I iako sestra u njoj želi pronaći uzor, to se neće dogoditi jer Rue bijeg od realnosti nalazi u drogama te se nađe na rubu smrti.

Euphoria Serija

Nakon ne sasvim uspješnog odvikavanja, slamku spasa također nalazi i u prijateljstvu sa novom učenicom Jules, koja je transrodna osoba nježne prirode u potrazi za idealnom ljubavi. Ta potraga, naivnu Jules dovesti će u opasne situacije te joj donjeti bolna razočaranja.

Euphoria Serija

I ostali školski kolege ovog glavnog dvojca, njihove osobne priče međusobno su povezane i isprepletene, te nikoga neće ostaviti ravonodušnim.

Euphoria Serija

Serija progovara o raznim problemima mladih poput, pretjerane cyber eksponiranosti, tinejdžerskoj trudnoći, bullyngu, seksualnosti, traženju i prihvaćanju sebe i drugih, i drugim sl.temama.

Euphoria Serija

Nakon prve pogledane epizode (sezone) biti ćete toliko uvučeni u priču Euforije da ćete zasigurno kao i mi sa nestrpljenjem čekati nove nastavke sezone 2 najavljene za 2022.

Euphoria Serija

Glavni likovi :
Zendaya – Rue
Hunter Schafer – Jules
Sidney Sweeney – Cassie
Maude Apatow – Lexi
Barbie Ferreira – Kat
Alexa Demie – Maddy
Jacob Elordie – Nate
Austin Abrams – Ethan
Angus Cloud – Fez

Euphoria Serija

Euphoria Serija

Euphoria SerijaNapisala : Andreja Rezniček Mehun

Photo : Pinterest

www.TheFlow.hr

https://www.instagram.com/theflow.hr/

https://www.facebook.com/theflow.hr/

Možda će te zanimati

Life & Style Movie Flow

Tko je Vaš omiljeni Vodenjak?

Prema horoskopu kojega više manje svi volimo pročitati barem iz zabave, trenutno je vrijeme Vodenjaka, počevši od 20.01 do 19.02. Karakteristike ovog zračnog znaka su duhovita priroda, humanost, umjetnička crta i pozitiva. Galerija donosi theflow.hr popis poznatih i slavnih rođenih u periodu Vodenjaka. Ellen DeGeneres 26.01. Oprah Winfrey 29.01. Christian Bale 30.01. Harry Styles 01.02. […]

Read More
Life & Style Movie Flow

Johnny Depp – novi život nakon pobjede

John Christopher “Johnny” Depp II, rodio se 09.06.1963, u Kentuckyju SAD. Mladog Johnny Deppa kolega Nicolas Cage usmjerio je prema glumi, a neosporna karizma i talent donosi mu brojne filmske prilike. Iako “bezobrazno” zgodan Johnny je htio glumiti nekonvencionalne likove, što mu je kroz karijeru postala specijalnost. Ovaj zgodni glumac i miljenik žena bio je […]

Read More
Zvijezde hollywood godine
Fashion & Beauty Movie Flow

Zvijezde koje dokazuju da prave dame ne kriju svoje godine

Danas se više nego ikad prije radi na promociji prihvaćanja pojedinaca i razbijanja stereotipa. Velike modne kompanije za svoje revije sve više angažiraju modele raznih konfekcijskih brojeva, a plus size modeli su uobičajeni na pisti, kao i na editorijalima i u katalozima. Cilj je da svaka skupina žena bude zastupljena, te da se nedostižni ideali […]

Read More