Jeste li pratili seriju Euphoria?

Serija autora Sama Levinsona prati živote grupe srednjoškolaca u borbi sa životnim iskušenjima.

Euphoria Serija autora Sama Levinsona prati živote grupe srednjoškolaca u borbi sa životnim iskušenjima.

Sirova i eksplicitna ovo nije sladunjava teen serija, već obiluje šokantnim obratima, i scenama, te kompleksnim likovima.

Euphoria Serija

Trenutno se može pogledati spec.epizoda serije na HBO te prva sezona koja ima 10 nastavaka.

Euphoria Serija

Fun Fact : Zendaya je za svoju ulogu Rue osvojila Emmy za najbolju glumicu u seriji 2020.

Euphoria Serija

Teen ekipa predvođena glumicom i pjevačicom Zendayom koja glumi Rue djevojku emotivno osakaćenu zbog smrti oca, koja živi sa majkom i mlađom sestrom. I iako sestra u njoj želi pronaći uzor, to se neće dogoditi jer Rue bijeg od realnosti nalazi u drogama te se nađe na rubu smrti.

Euphoria Serija

Nakon ne sasvim uspješnog odvikavanja, slamku spasa također nalazi i u prijateljstvu sa novom učenicom Jules, koja je transrodna osoba nježne prirode u potrazi za idealnom ljubavi. Ta potraga, naivnu Jules dovesti će u opasne situacije te joj donjeti bolna razočaranja.

Euphoria Serija

I ostali školski kolege ovog glavnog dvojca, njihove osobne priče međusobno su povezane i isprepletene, te nikoga neće ostaviti ravonodušnim.

Euphoria Serija

Serija progovara o raznim problemima mladih poput, pretjerane cyber eksponiranosti, tinejdžerskoj trudnoći, bullyngu, seksualnosti, traženju i prihvaćanju sebe i drugih, i drugim sl.temama.

Euphoria Serija

Nakon prve pogledane epizode (sezone) biti ćete toliko uvučeni u priču Euforije da ćete zasigurno kao i mi sa nestrpljenjem čekati nove nastavke sezone 2 najavljene za 2022.

Euphoria Serija

Glavni likovi :
Zendaya – Rue
Hunter Schafer – Jules
Sidney Sweeney – Cassie
Maude Apatow – Lexi
Barbie Ferreira – Kat
Alexa Demie – Maddy
Jacob Elordie – Nate
Austin Abrams – Ethan
Angus Cloud – Fez

Euphoria Serija

Euphoria Serija

Euphoria SerijaNapisala : Andreja Rezniček Mehun

Photo : Pinterest

www.TheFlow.hr

https://www.instagram.com/theflow.hr/

https://www.facebook.com/theflow.hr/

Možda će te zanimati

Life & Style Movie Flow

Johnny Depp – novi život nakon pobjede

John Christopher “Johnny” Depp II, rodio se 09.06.1963, u Kentuckyju SAD. Mladog Johnny Deppa kolega Nicolas Cage usmjerio je prema glumi, a neosporna karizma i talent donosi mu brojne filmske prilike. Iako “bezobrazno” zgodan Johnny je htio glumiti nekonvencionalne likove, što mu je kroz karijeru postala specijalnost. Ovaj zgodni glumac i miljenik žena bio je […]

Read More
Zvijezde hollywood godine
Fashion & Beauty Movie Flow

Zvijezde koje dokazuju da prave dame ne kriju svoje godine

Danas se više nego ikad prije radi na promociji prihvaćanja pojedinaca i razbijanja stereotipa. Velike modne kompanije za svoje revije sve više angažiraju modele raznih konfekcijskih brojeva, a plus size modeli su uobičajeni na pisti, kao i na editorijalima i u katalozima. Cilj je da svaka skupina žena bude zastupljena, te da se nedostižni ideali […]

Read More
Disney plus +
Moj Zagreb Movie Flow

LIKOVI IZ DISNEYA, STAR WARSA I MARVELA ‘OKUPIRALI’ MIMARU

Uz spektakularni 3D mapping show sinoć obilježen dolazak Disney+ platforme u Hrvatsku Ono što su fanovi u Hrvatskoj dugo priželjkivali, jučer je postalo stvarnost. Disney+ streaming platforma sa preko 900 filmova, 600 serijala te 180 ekskluzivnih originala od jučer je dostupna i kod nas. Tim povodom je na pročelju zagrebačkog Muzeja Mimara održan spektakularni 3D […]

Read More