Jeste li pratili seriju Euphoria?

Serija autora Sama Levinsona prati živote grupe srednjoškolaca u borbi sa životnim iskušenjima.

Euphoria Serija autora Sama Levinsona prati živote grupe srednjoškolaca u borbi sa životnim iskušenjima.

Sirova i eksplicitna ovo nije sladunjava teen serija, već obiluje šokantnim obratima, i scenama, te kompleksnim likovima.

Euphoria Serija

Trenutno se može pogledati spec.epizoda serije na HBO te prva sezona koja ima 10 nastavaka.

Euphoria Serija

Fun Fact : Zendaya je za svoju ulogu Rue osvojila Emmy za najbolju glumicu u seriji 2020.

Euphoria Serija

Teen ekipa predvođena glumicom i pjevačicom Zendayom koja glumi Rue djevojku emotivno osakaćenu zbog smrti oca, koja živi sa majkom i mlađom sestrom. I iako sestra u njoj želi pronaći uzor, to se neće dogoditi jer Rue bijeg od realnosti nalazi u drogama te se nađe na rubu smrti.

Euphoria Serija

Nakon ne sasvim uspješnog odvikavanja, slamku spasa također nalazi i u prijateljstvu sa novom učenicom Jules, koja je transrodna osoba nježne prirode u potrazi za idealnom ljubavi. Ta potraga, naivnu Jules dovesti će u opasne situacije te joj donjeti bolna razočaranja.

Euphoria Serija

I ostali školski kolege ovog glavnog dvojca, njihove osobne priče međusobno su povezane i isprepletene, te nikoga neće ostaviti ravonodušnim.

Euphoria Serija

Serija progovara o raznim problemima mladih poput, pretjerane cyber eksponiranosti, tinejdžerskoj trudnoći, bullyngu, seksualnosti, traženju i prihvaćanju sebe i drugih, i drugim sl.temama.

Euphoria Serija

Nakon prve pogledane epizode (sezone) biti ćete toliko uvučeni u priču Euforije da ćete zasigurno kao i mi sa nestrpljenjem čekati nove nastavke sezone 2 najavljene za 2022.

Euphoria Serija

Glavni likovi :
Zendaya – Rue
Hunter Schafer – Jules
Sidney Sweeney – Cassie
Maude Apatow – Lexi
Barbie Ferreira – Kat
Alexa Demie – Maddy
Jacob Elordie – Nate
Austin Abrams – Ethan
Angus Cloud – Fez

Euphoria Serija

Euphoria Serija

Euphoria SerijaNapisala : Andreja Rezniček Mehun

Photo : Pinterest

www.TheFlow.hr

https://www.instagram.com/theflow.hr/

https://www.facebook.com/theflow.hr/

Možda će te zanimati

Movie Flow

Top 10 muških likova povijesnih dramskih serija

Povijesne dramske serije sa glavnim junacima zbog kojih bi rado putovali kroz vrijeme Povijesne drame (Period drama) filmovi ili serije koje pričaju priču iz nekih davnih prošlih vremena, uvijek su zanimale publiku. Popularnost im niti danas ne opada, pa velike produkcijske kuće upravo na povijesnim serijama i filmovima stječu vojske poklonika. Protagonisti glavnih likova pak […]

Read More
animafest Zagreb
Moj Zagreb Movie Flow

31. SVJETSKI FESTIVAL ANIMIRANOG FILMA – ANIMAFEST ZAGREB 2021

U Swanky Monkey Gardenu održana je konferencija za medije uoči početka 31. Svjetskog festivala animiranog filma – Animafesta Zagreb 2021 koji se od 7. do 12. lipnja odvija u Kinu SC, Kinu Tuškanac, Teatru &TD, na Ljetnoj pozornici Tuškanac te na drugim gradskim lokacijama. Filmski program čini gotovo 350 filmova, gostuje više od 150 stranih […]

Read More
Movie Flow

Važno je zvati se Kate ili Cate?

Jedna je rođena prije 45 god. u Readingu Engleska, zove se Kate Winslet, supruga je i majka troje djece. Također je i Oskarom nagrađena glumica. (pored Bafte, nagrade Empire, Zlatnog globusa, Grammy-ja itd.) Nezaboravna je njezina uloga u bezvremenskom Titanicu, Ponosu i predrasudama, zatim filmovima poput, Put osolobođenja, Nebeska stvorenja, Steve Jobs, Krojačica, Sveti dim, […]

Read More