Ivana Host: Mind Your Body

Ivana Host

Nikada se nije više govorilo o zdravlju. Zatvaraju se granice, ljudi ostaju bez posla, život staje -sve kako bismo očuvali zdravlje. No, što je s našim mentalnim zdravljem? Upravo je to u fokusu rada Ivane Host, magistre psihologije i trenerice kondicijske pripreme sportaša.

Mind Your Body

Vrijeme karantene i „korona kriza“ potakla ju je na stvaranje svojega YouTube kanala. Odlučila je spojiti svoje dvije ljubavi, psihologiju i sport i pokrenula Ivana Host: Mind Your Body YouTube kanal. Na njezinom kanalu možete pronaći kratke treninge od 10-ak minuta s različitim fokusima: od nježnog pokretanja tijela do izazova za snagu.

Mind Your Body
Mind Your Body

Ivana kroz svoje treninge naglašava povezanost tjelesnog i mentalnog zdravlja. Odvajanjem vremena za sebe, pokretanjem i jačanjem svog tijela vaše tijelo postaje zdravije. S druge strane, na treninzima se naglašava važnost usmjerene svjesnosti ili tzv. ”mindfulnessa”.

Mind Your Body
Mind Your Body

Cilj je da svoje misli usmjerite u trenutak u kojem se nalazite, osjetite svaki pokret i povežete pokret s disanjem. Na taj se način oslobađa napetost, otpušta stres i radi na mentalnome zdravlju. Još jedna zanimljivost njezinih videa je što je svaki snimljen na drugoj lokaciji u Hrvatskoj. Kako ona kaže, želi spojiti ugodno s korisnim, putovati, istraživati lijepe lokacije i promovirati ih kroz videa.

Mind Your Body
Mind Your Body


Iako je cijeli projekt tek u začetcima, osim na YouTube kanalu, Ivana objavljuje inspirativne i edukativne objave i na svom Instagram profilu. Novootvorena Facebook stranica također promovira mentalno i tjelesno zdravlje kroz objave svojih treninga te raznih motivirajućih, inspirativnih objava potkrepljenih znanstvenim istraživanjima. Na ovoj platformi možete kontaktirati Ivanu te ju pitati za bilo koji savjet vezan uz poboljšanje svog života te mogućnosti suradnje.

Mind Your Body
Mind Your Body


U konačnici, Ivana kroz svoj „Mind Your Body“ projekt želi barem malo potaknuti svakog gledatelja/čitatelja na vlastitu promjenu na bolje putem osvješćivanja važnosti mentalnog zdravlja, trenutka u kojem se nalaze i tjelesnom aktivnosti kao važnim elementom cjelokupnog zdravlja. Konstantno nas želi podsjetiti koliko je važna sinergija mentalnog i tjelesnog aspekta kako bismo bili zdraviji, sretniji i ispunjeniji te kako bismo kvalitetnije živjeli.

Mind Your Body

FACEBOOK : https://web.facebook.com/Ivana-Host-Mind-Your-Body-104392611313913

INSTRAGRAM: https://www.instagram.com/ivanahost/?hl=en
YOUTUBE: https://www.youtube.com/channel/UCsOPu4_v51CRJIwphs6tQew

www.theflow.hr

https://www.instagram.com/theflow.hr/

https://www.facebook.com/theflow.hr/

Možda će te zanimati

BIPA Backstage
Fashion & Beauty

Proslavljen peti rođendan jedinstvenog koncepta BIPA Backstage

U zagrebačkom BIPA Backstage studiju održan je rođendanski party povodom pete godišnjice od otvorenja ovog jedinstvenog beauty koncepta Drogerijski lanac BIPA Hrvatska ove godine obilježava petu godišnjicu od otvorenja prvog BIPA Backstage studija u Zagrebu u kojem je, tom prigodom, jučer održan rođendanski party na kojem su prisustvovali brojni mediji, influenceri i poslovni partneri. Prvi […]

Read More
Femme station tvornica kulture
Fit Flow Life & Style Moj Zagreb

FEMME STATION – plesni event godine koji ne želite propustiti

Femme Station je event koji za cilj ima pružanje podrške ženama u području kulture i sporta – a što to dvoje bolje objedinjuje od plesa? Femme već 5. put okuplja ponajbolje plesače sa područja Balkana! Event se sastoji od plesnog natjecanja na kojem se dvadesetak koreografkinja iz raznih plesnih stilova bore za nagradu od 1500 […]

Read More
Fdk omiš 2023
Life & Style

FDK: Poznate klape finalisti omiškog Festivala

Proteklog vikenda 7., 8. i 9. srpnja na Trgu Stjepana Radića, popularnoj maloj pjaci u Omišu, održane su tri izborne večer 57. Festivala dalmatinskih klapa. U njima je nastupilo 17 ženskih i 15 muških klapa koje su se borile za deset mjesta u završnim večerima. Stručno ocjenjivačko povjerenstvo u sastavu: Antonela Burić, mag.mus, klapski tenor Branko […]

Read More