Ivana Host: Mind Your Body

Ivana Host

Nikada se nije više govorilo o zdravlju. Zatvaraju se granice, ljudi ostaju bez posla, život staje -sve kako bismo očuvali zdravlje. No, što je s našim mentalnim zdravljem? Upravo je to u fokusu rada Ivane Host, magistre psihologije i trenerice kondicijske pripreme sportaša.

Mind Your Body

Vrijeme karantene i „korona kriza“ potakla ju je na stvaranje svojega YouTube kanala. Odlučila je spojiti svoje dvije ljubavi, psihologiju i sport i pokrenula Ivana Host: Mind Your Body YouTube kanal. Na njezinom kanalu možete pronaći kratke treninge od 10-ak minuta s različitim fokusima: od nježnog pokretanja tijela do izazova za snagu.

Mind Your Body
Mind Your Body

Ivana kroz svoje treninge naglašava povezanost tjelesnog i mentalnog zdravlja. Odvajanjem vremena za sebe, pokretanjem i jačanjem svog tijela vaše tijelo postaje zdravije. S druge strane, na treninzima se naglašava važnost usmjerene svjesnosti ili tzv. ”mindfulnessa”.

Mind Your Body
Mind Your Body

Cilj je da svoje misli usmjerite u trenutak u kojem se nalazite, osjetite svaki pokret i povežete pokret s disanjem. Na taj se način oslobađa napetost, otpušta stres i radi na mentalnome zdravlju. Još jedna zanimljivost njezinih videa je što je svaki snimljen na drugoj lokaciji u Hrvatskoj. Kako ona kaže, želi spojiti ugodno s korisnim, putovati, istraživati lijepe lokacije i promovirati ih kroz videa.

Mind Your Body
Mind Your Body


Iako je cijeli projekt tek u začetcima, osim na YouTube kanalu, Ivana objavljuje inspirativne i edukativne objave i na svom Instagram profilu. Novootvorena Facebook stranica također promovira mentalno i tjelesno zdravlje kroz objave svojih treninga te raznih motivirajućih, inspirativnih objava potkrepljenih znanstvenim istraživanjima. Na ovoj platformi možete kontaktirati Ivanu te ju pitati za bilo koji savjet vezan uz poboljšanje svog života te mogućnosti suradnje.

Mind Your Body
Mind Your Body


U konačnici, Ivana kroz svoj „Mind Your Body“ projekt želi barem malo potaknuti svakog gledatelja/čitatelja na vlastitu promjenu na bolje putem osvješćivanja važnosti mentalnog zdravlja, trenutka u kojem se nalaze i tjelesnom aktivnosti kao važnim elementom cjelokupnog zdravlja. Konstantno nas želi podsjetiti koliko je važna sinergija mentalnog i tjelesnog aspekta kako bismo bili zdraviji, sretniji i ispunjeniji te kako bismo kvalitetnije živjeli.

Mind Your Body

FACEBOOK : https://web.facebook.com/Ivana-Host-Mind-Your-Body-104392611313913

INSTRAGRAM: https://www.instagram.com/ivanahost/?hl=en
YOUTUBE: https://www.youtube.com/channel/UCsOPu4_v51CRJIwphs6tQew

www.theflow.hr

https://www.instagram.com/theflow.hr/

https://www.facebook.com/theflow.hr/

Možda će te zanimati

Green cakes
Fit Flow Gastro Health Flow

Green cakes

GREEN CAKES se bavi razvojem, proizvodnjom i prodajom zdravih slastica. Naš je cilj podržati zdrav način prehrane i dokazati da zdravo može biti slatko i ukusno i to bez grižnje savjesti. GREEN CAKES slastice prilagođene su i osobama s dijabetesom, osobama s intolerancijom na gluten, osobama s intolerancijom na laktozu i drugim intolerancijama te svim […]

Read More
Life & Style Movie Flow

Johnny Depp – novi život nakon pobjede

John Christopher “Johnny” Depp II, rodio se 09.06.1963, u Kentuckyju SAD. Mladog Johnny Deppa kolega Nicolas Cage usmjerio je prema glumi, a neosporna karizma i talent donosi mu brojne filmske prilike. Iako “bezobrazno” zgodan Johnny je htio glumiti nekonvencionalne likove, što mu je kroz karijeru postala specijalnost. Ovaj zgodni glumac i miljenik žena bio je […]

Read More
INFOBIP WORLDWIDE HOODIE
Fashion & Beauty Life & Style Tech Flow

PREDSTAVLJENI PRVI MODNI KOMAD IZ STREET STYLE KOLEKCIJE – INFOBIP WORLDWIDE HOODIE

Mate Rimac, Marko Bucić – Vanillaz, Nevena Rendeli među prvima istražili o čemu je riječ Infobip, vodeća regionalna IT kompanija u suradnji s mladim kanadskim dizajnerom hrvatskih korijena, Joshuom Čirjakom, osnivačem IUTD Studiosa, napravila je iskorak u street fashion segment te predstavila prvu Infobip Worldwide hoodicu. Limitirana serija inovativnih NFT hoodica proizvedena je u svega […]

Read More