Ivana Host: Mind Your Body

Ivana Host

Nikada se nije više govorilo o zdravlju. Zatvaraju se granice, ljudi ostaju bez posla, život staje -sve kako bismo očuvali zdravlje. No, što je s našim mentalnim zdravljem? Upravo je to u fokusu rada Ivane Host, magistre psihologije i trenerice kondicijske pripreme sportaša.

Mind Your Body

Vrijeme karantene i „korona kriza“ potakla ju je na stvaranje svojega YouTube kanala. Odlučila je spojiti svoje dvije ljubavi, psihologiju i sport i pokrenula Ivana Host: Mind Your Body YouTube kanal. Na njezinom kanalu možete pronaći kratke treninge od 10-ak minuta s različitim fokusima: od nježnog pokretanja tijela do izazova za snagu.

Mind Your Body
Mind Your Body

Ivana kroz svoje treninge naglašava povezanost tjelesnog i mentalnog zdravlja. Odvajanjem vremena za sebe, pokretanjem i jačanjem svog tijela vaše tijelo postaje zdravije. S druge strane, na treninzima se naglašava važnost usmjerene svjesnosti ili tzv. ”mindfulnessa”.

Mind Your Body
Mind Your Body

Cilj je da svoje misli usmjerite u trenutak u kojem se nalazite, osjetite svaki pokret i povežete pokret s disanjem. Na taj se način oslobađa napetost, otpušta stres i radi na mentalnome zdravlju. Još jedna zanimljivost njezinih videa je što je svaki snimljen na drugoj lokaciji u Hrvatskoj. Kako ona kaže, želi spojiti ugodno s korisnim, putovati, istraživati lijepe lokacije i promovirati ih kroz videa.

Mind Your Body
Mind Your Body


Iako je cijeli projekt tek u začetcima, osim na YouTube kanalu, Ivana objavljuje inspirativne i edukativne objave i na svom Instagram profilu. Novootvorena Facebook stranica također promovira mentalno i tjelesno zdravlje kroz objave svojih treninga te raznih motivirajućih, inspirativnih objava potkrepljenih znanstvenim istraživanjima. Na ovoj platformi možete kontaktirati Ivanu te ju pitati za bilo koji savjet vezan uz poboljšanje svog života te mogućnosti suradnje.

Mind Your Body
Mind Your Body


U konačnici, Ivana kroz svoj „Mind Your Body“ projekt želi barem malo potaknuti svakog gledatelja/čitatelja na vlastitu promjenu na bolje putem osvješćivanja važnosti mentalnog zdravlja, trenutka u kojem se nalaze i tjelesnom aktivnosti kao važnim elementom cjelokupnog zdravlja. Konstantno nas želi podsjetiti koliko je važna sinergija mentalnog i tjelesnog aspekta kako bismo bili zdraviji, sretniji i ispunjeniji te kako bismo kvalitetnije živjeli.

Mind Your Body

FACEBOOK : https://web.facebook.com/Ivana-Host-Mind-Your-Body-104392611313913

INSTRAGRAM: https://www.instagram.com/ivanahost/?hl=en
YOUTUBE: https://www.youtube.com/channel/UCsOPu4_v51CRJIwphs6tQew

www.theflow.hr

https://www.instagram.com/theflow.hr/

https://www.facebook.com/theflow.hr/

Možda će te zanimati

Jelusick u petak u Tvornici kulture
Life & Style Moj Zagreb

Jelusick u petak u Tvornici kulture započinje turneju koja stiže i u Južnu Ameriku!

Posljednje ulaznice za spektakl su u prodaji! Jelusick u petak u Tvornici kulture započinje turneju koja stiže i u Južnu Ameriku!   ULAZNICE: https://www.entrio.hr/event/jelusick-u-tvornici-kulture-17232    Čekanju uskoro dolazi kraj! Bend Jelusick, predvođen Dinom Jelusićem, u petak 12. travnja stiže u Tvornicu kulture u kojoj će održati koncert o kojem će Zagreb još dugo pričati! Jelusick u Tvornicu stiže na krilima […]

Read More
Booze & Boobs
Life & Style

Booze & Boobs

Iako živimo u velikom gradu koji nudi mnoge mogućnosti, šušure i moving ponekad se nađemo pred pitanjem tj. više izjavom “ Nema pojma gdje bi izašla van”, Ako ste zakoračili u neke, kao se definiraju, srednje godine ili im se približavate, čini se kao da su neka stara mjesta zamrla, neka nova mjesta, neki novi […]

Read More
ben fogle greencajt
Blog Health Flow Moj Zagreb

Ben Fogle dolazi u Hrvatsku!

Globalno poznati istraživač i tv zvijezda, ovogodišnji je govornik na Greencajt festivalu.   Britanski televizijski novinar svjetskog glasa, istraživač i autor, Ben Fogle, prvo je veliko programsko ime koje najavljuje četvrti Greencajt festival u Zagrebu. Festival koji je postao sinonim za promicanje održivosti i zelene budućnosti, ugostit će Foglea kao jednog od ključnih govornika koji […]

Read More