Ivana Host: Mind Your Body

Ivana Host

Nikada se nije više govorilo o zdravlju. Zatvaraju se granice, ljudi ostaju bez posla, život staje -sve kako bismo očuvali zdravlje. No, što je s našim mentalnim zdravljem? Upravo je to u fokusu rada Ivane Host, magistre psihologije i trenerice kondicijske pripreme sportaša.

Mind Your Body

Vrijeme karantene i „korona kriza“ potakla ju je na stvaranje svojega YouTube kanala. Odlučila je spojiti svoje dvije ljubavi, psihologiju i sport i pokrenula Ivana Host: Mind Your Body YouTube kanal. Na njezinom kanalu možete pronaći kratke treninge od 10-ak minuta s različitim fokusima: od nježnog pokretanja tijela do izazova za snagu.

Mind Your Body
Mind Your Body

Ivana kroz svoje treninge naglašava povezanost tjelesnog i mentalnog zdravlja. Odvajanjem vremena za sebe, pokretanjem i jačanjem svog tijela vaše tijelo postaje zdravije. S druge strane, na treninzima se naglašava važnost usmjerene svjesnosti ili tzv. ”mindfulnessa”.

Mind Your Body
Mind Your Body

Cilj je da svoje misli usmjerite u trenutak u kojem se nalazite, osjetite svaki pokret i povežete pokret s disanjem. Na taj se način oslobađa napetost, otpušta stres i radi na mentalnome zdravlju. Još jedna zanimljivost njezinih videa je što je svaki snimljen na drugoj lokaciji u Hrvatskoj. Kako ona kaže, želi spojiti ugodno s korisnim, putovati, istraživati lijepe lokacije i promovirati ih kroz videa.

Mind Your Body
Mind Your Body


Iako je cijeli projekt tek u začetcima, osim na YouTube kanalu, Ivana objavljuje inspirativne i edukativne objave i na svom Instagram profilu. Novootvorena Facebook stranica također promovira mentalno i tjelesno zdravlje kroz objave svojih treninga te raznih motivirajućih, inspirativnih objava potkrepljenih znanstvenim istraživanjima. Na ovoj platformi možete kontaktirati Ivanu te ju pitati za bilo koji savjet vezan uz poboljšanje svog života te mogućnosti suradnje.

Mind Your Body
Mind Your Body


U konačnici, Ivana kroz svoj „Mind Your Body“ projekt želi barem malo potaknuti svakog gledatelja/čitatelja na vlastitu promjenu na bolje putem osvješćivanja važnosti mentalnog zdravlja, trenutka u kojem se nalaze i tjelesnom aktivnosti kao važnim elementom cjelokupnog zdravlja. Konstantno nas želi podsjetiti koliko je važna sinergija mentalnog i tjelesnog aspekta kako bismo bili zdraviji, sretniji i ispunjeniji te kako bismo kvalitetnije živjeli.

Mind Your Body

FACEBOOK : https://web.facebook.com/Ivana-Host-Mind-Your-Body-104392611313913

INSTRAGRAM: https://www.instagram.com/ivanahost/?hl=en
YOUTUBE: https://www.youtube.com/channel/UCsOPu4_v51CRJIwphs6tQew

www.theflow.hr

https://www.instagram.com/theflow.hr/

https://www.facebook.com/theflow.hr/

Možda će te zanimati

Fashion & Beauty

LJETNA PREPORUKA ZA SUHU KOŽU – NOVI LIPIKAR BAUME LIGHT AP+M

Nova brzoupijajuća formula prikladna za kožu sklonu alergijama Lipikar Baume Light AP+M – laganija formulacija poznatog proizvoda Lipikar Baume AP+M s prebioticima, brzo se upija, hladi i trenutno umiruje nadraženu kožu La Roche-Posay predstavlja novi Lipikar Baume Light AP+M balzam za njegu tijela. Nova formula savršena je za vruće ljetne dane zbog svoje lagane teksture […]

Read More
To smo Mi

Božidar Savi – Ljubitelj dobrog zvuka koji je strast i posao spojio u jedno

Posjetili smo gospodina Božidara Savija u njegovoj slušaonici i izložbeno- prodajnom prostoru Rotary Audio na adresi Lavoslava Ružičke 2, u Zagrebu. Božidar Savi cijenjen je i poznat u audiofilskoj zajednici koja okuplja strastvene obožavatelje multimedije i kvalitetne high-end opreme koju se na spomenutoj lokaciji može vidjeti, ali i čuti. Prostor je to gdje s poštovanjem […]

Read More
Milla jovovich
Fashion & Beauty Life & Style

Milla Jovovich na dobrotvornom eventu Amfar Gali u Cannesu

Milla Jovovich (46) Glumica i model ukrainskog porijekla pojavila se na dobrotvornom eventu Amfar Gali u Cannesu sa kćerkom Enver Gabo Anderson (14). Plava haljina predstavljala je simboličnu poruku podrške rodnoj zemlji što je i sama glumica izjavila medijima. U modnom smislu haljina modne kuće Lever Couture (također iz Ukraine) je na Milli izgledala božanstveno, […]

Read More