Influenceri su po prvi put u Hrvatskoj isprobali i odobrili – Beer&Paint

U jednoj ruci hladno Stella Artois pivo, a u drugoj paleta boja i kist. Možda zvuči nespojivo, ali radionica Beer&Paint i službeno je postala najzabavniji način druženja i opuštanja. Prvu takvu u Hrvatskoj, organizirala je Stella Artois i to na najboljoj mogućoj lokaciji za slikarsku inspiraciju. Na svojoj prepoznatljivoj galeriji s pogledom na cijeli Zagreb, u sklopu Baš Naš festivala pozvali su poznate hrvatske influencere i izazvali ih na novu vrstu zabave i umjetničkog izražavanja.

Mile Butorac, Morena Pavić, Vedran Bošković, Sandra Rončević, Lana Biželj, Martina Palić, Mihaela Vargašević, Željka Molnar i Filip Jančik imali su čast prvi iskusiti čari slikanja i ispijanja omiljenog piva, a po njihovim reakcijama čini se da su ovu novu vrstu druženja i odobrili!
Nakon napornog radnog dana ili tjedna svima ponekad treba vrijeme za opuštanje i mjesto gdje možemo jednostavno zaboraviti sve svoje brige, probleme, mobitele. Savršena lokacija na najšarenijem zagrebačkom festivalu, postala je tako prava umjetnička galerija gdje su se svi „influenceri slikari“ zabavili, uz puno smijeha i kreativnosti! Osim toga, Stella Artois podsjetila ih je na ono bitno – da u poslovnom, užurbanom svijetu često zaboravimo uživati te da je važno imati vrijeme je za uživanje u #TheLifeArtois.


Voditelji radionice Martina Nikolova i Stevo Došen influencere su vodili kroz sve slikarske tehnike te im otkrili male tajne velikih umjetnika. Zahvaljujući njihovom stručnom vođenju, nastale su prave male umjetničke kreacije. I iako su svi slikali istu temu, svatko ju je oslikao na neki svoj, jedinstven i poseban način, a prvi polaznici Beer&Paint radionice jednoglasno su se složili da će im ove slike kad tad osvanuti i na zidu u njihovom domu.


Bez ikakvog slikarskog predznanja, naši su se fashion, lifestyle i food blogeri upustili u ovu vrstu kreativne zabave i uživali, što i ne čudi, jer je slikanje dobro poznato kao aktivnost koja rješava stres, a budi ono nešto kreativno i pozitivno u svakom od nas. Ako je tijekom slikanja servirana još i čaša hladnog Stella Artois piva, zabava je zagarantirana.

Možda će te zanimati

Green cakes
Fit Flow Gastro Health Flow

Green cakes

GREEN CAKES se bavi razvojem, proizvodnjom i prodajom zdravih slastica. Naš je cilj podržati zdrav način prehrane i dokazati da zdravo može biti slatko i ukusno i to bez grižnje savjesti. GREEN CAKES slastice prilagođene su i osobama s dijabetesom, osobama s intolerancijom na gluten, osobama s intolerancijom na laktozu i drugim intolerancijama te svim […]

Read More
Recept : Pužići sa okusom pizze
Gastro

Recept : Pužići sa okusom pizze

Tijekom praznika volimo malo duže spavati i biti u pidjami. Praznična jutra su super prilika za pogledati kakav dobar film uz kavu ili čaj? No tada treba i nešto fino za prigristi. Doista nemože jednostavnije od finih pizza pužića, koji će nestati jednako brzo kao što smo ih i spremili. Za pripremu nam treba: Tijesto […]

Read More
Nico's restoran Ban centar
Gastro Moj Zagreb

U ZAGREBU PREDSTAVLJENA NOVA ČAROLIJA PAŠTE KOJOJ JE NEMOGUĆE ODOLJETI

TALIJANSKI CHEF GREGORIO MANNUCCI TVORAC JE NOVOG ZIMSKOG RAJA ZA NEPCE U BISTROU NICOS Pašta je jelo koje je nebrojno puta proglašeno najomiljenijm u cijelom svijetu, a svojim bogatstvom okusa osvaja još od davnina. U moru raznovrsne ponude ove talijanske delicije, na zagrebačke tanjure stigla je zaista posebna ponuda pašti koje će osvojiti vaša nepca. […]

Read More