Influenceri su po prvi put u Hrvatskoj isprobali i odobrili – Beer&Paint

U jednoj ruci hladno Stella Artois pivo, a u drugoj paleta boja i kist. Možda zvuči nespojivo, ali radionica Beer&Paint i službeno je postala najzabavniji način druženja i opuštanja. Prvu takvu u Hrvatskoj, organizirala je Stella Artois i to na najboljoj mogućoj lokaciji za slikarsku inspiraciju. Na svojoj prepoznatljivoj galeriji s pogledom na cijeli Zagreb, u sklopu Baš Naš festivala pozvali su poznate hrvatske influencere i izazvali ih na novu vrstu zabave i umjetničkog izražavanja.

Mile Butorac, Morena Pavić, Vedran Bošković, Sandra Rončević, Lana Biželj, Martina Palić, Mihaela Vargašević, Željka Molnar i Filip Jančik imali su čast prvi iskusiti čari slikanja i ispijanja omiljenog piva, a po njihovim reakcijama čini se da su ovu novu vrstu druženja i odobrili!
Nakon napornog radnog dana ili tjedna svima ponekad treba vrijeme za opuštanje i mjesto gdje možemo jednostavno zaboraviti sve svoje brige, probleme, mobitele. Savršena lokacija na najšarenijem zagrebačkom festivalu, postala je tako prava umjetnička galerija gdje su se svi „influenceri slikari“ zabavili, uz puno smijeha i kreativnosti! Osim toga, Stella Artois podsjetila ih je na ono bitno – da u poslovnom, užurbanom svijetu često zaboravimo uživati te da je važno imati vrijeme je za uživanje u #TheLifeArtois.


Voditelji radionice Martina Nikolova i Stevo Došen influencere su vodili kroz sve slikarske tehnike te im otkrili male tajne velikih umjetnika. Zahvaljujući njihovom stručnom vođenju, nastale su prave male umjetničke kreacije. I iako su svi slikali istu temu, svatko ju je oslikao na neki svoj, jedinstven i poseban način, a prvi polaznici Beer&Paint radionice jednoglasno su se složili da će im ove slike kad tad osvanuti i na zidu u njihovom domu.


Bez ikakvog slikarskog predznanja, naši su se fashion, lifestyle i food blogeri upustili u ovu vrstu kreativne zabave i uživali, što i ne čudi, jer je slikanje dobro poznato kao aktivnost koja rješava stres, a budi ono nešto kreativno i pozitivno u svakom od nas. Ako je tijekom slikanja servirana još i čaša hladnog Stella Artois piva, zabava je zagarantirana.

Možda će te zanimati

Polleo sport kraš čokolada
Fit Flow Gastro

Stigla je najjača čokolada na tržištu

Lideri u svojim industrijama, Kraš i Polleo Sport kreirali su recepturu za prvu proteinsku čokoladu u Europskoj uniji – Kraš Polleo Protein Iz jedinstvene kombinacije – čokoladne tradicije Kraša te fitness suvremenosti Polleo Sporta, proizašla je čokolada Kraš Polleo Protein– inovativna poslastica za sve čokoljupce! Razvoj nove čokolade nije nimalo lak posao. A ako je […]

Read More
Stropramen piknik
Gastro Moj Zagreb

Staropramen Piknik zove na druženje na novu lokaciju

Proljetna sezona druženja u prirodi i službeno počinje – otvorenjem dobro poznatog piknika na kojem se uvijek najbolje druži, pleše i uživa uz pivo i gastro novitete. Staropramen Piknik svoja vrata otvara 12. svibnja i to na najpopularnijoj zagrebačkoj lokaciji, u Rougemarin parku! Do 25. svibnja svi će posjetitelji moći uživati u hladnom Staropramen pivu, […]

Read More
Franck Korak u život
Gastro

Franck i „Korak u život“ pokrenuli nacionalnu humanitarnu priču za podršku mladima bez odgovarajuće roditeljske skrbi

Mali rituali ostvaruju velike snove Franck donira 50 lipa od svake prodane Ciglice akciji „Korak u život“ Franck Jubilarna, u suradnji humanitarnom akcijom „Korak u život“ provodi društveno odgovorni projekt u sklopu kojeg donira 50 lipa od prodaje popularne Ciglice, odnosno vakuumiranog pakiranja Jubilarne kave od 250 grama. Akcija prikupljanja sredstava traje do 8. svibnja […]

Read More