H&M – odijela za razgovore za posao od sada možete unajmiti besplatno

Širom svijeta poznati Švedski modni div H&M omogućio je kupcima da iznajmljuju njegova odijela besplatno na 24 sata.

H&m najam odijela iznajmljivanje

Kompanija je svoju uslugu najma odjeće prvi put pokrenula u Velikoj Britaniji prošle nedjelje, ali planira da istu uslugu ponudi i u SAD-u počev od 13. maja, saopštio je H&M.

Potez je navodno deo većeg cilja koji je fokusiran na održivost odevnog giganta, koji je pokrenuo „conscious collection“ 2012. godine. Ta kolekcija sadrži predmete koji su napravljeni od najmanje 50% održivih materijala.

H&m najam odijela iznajmljivanje
H&M najam odijela iznajmljivanje

Ovaj modni gigant planira da od 2030. godine koristi isključivo reciklirane ili druge materijale održivog izvora.

H&m najam odijela iznajmljivanje
H&M najam odijela iznajmljivanje

H&M je za rekao da usluga iznajmljivanja odjeće takođe omogućava svima koji dolaze na razgovor za posao „da ostave moćan prvi utisak“.

H&m najam odijela iznajmljivanje

Kupci imaju cijeli dan da iskoriste najam i moraće da vrate odijela u unaprijed plaćenoj vrećici za povrat jednom od partnera za čišćenje H&M-a.

Iako kupci kompanije H&M nisu odgovorni za bilo kakve manje štete poput mrlja, moraće da plate punu maloprodajnu cijenu odijela ukoliko dođe do bilo kakve „veće štete“.

 

Www.TheFlow.hr

https://www.instagram.com/theflow.hr/

https://www.facebook.com/theflow.hr/

Možda će te zanimati

Jako horvat sobočan
Bizz Flow

Inetrvju Jako Horvat – Sobočan

U novom članku rubrike Bizz Flow, The Flow je odlučio porazgovarati sa gosp. Jakom Horvatom, voditeljem strateških projekata tvrtke Sobočan d.o.o. kojoj je ljubav prema planeti Zemlji kroz obnovljive izvore energije bila inspiracija za novi poslovni projekt održivog poslovanja. Za sve zaljubljenike u našu predivnu planetu Zemlju već neko vrijeme na hrvatskom tržištu imamo i […]

Read More
Bizz Flow

Projekt jednako razvoj predstavio jedinstvenu sveobuhvatnu aplikaciju za praćenje prilika u javnoj nabavi

Projekt jednako razvoj lansirao je inovativnu aplikaciju za javnu nabavu koja: • po prvi puta pruža pregled i analitiku aktualnih, proteklih i planiranih postupaka javne nabave, uz mogućnost personalizacije pregleda • pruža pregled svih objavljenih planova nabava, sve na jednom mjestu • pruža uvid u napredno praćenje statistika uspješnosti na tržištu javne nabave kroz prizmu […]

Read More
marketing summit
Bizz Flow

Marketinški vrtlog koji donosi rezultate!
Autentičnost. Storytelling. Content.

Ovogodišnji govornici spadaju među najvećim ekspertima u području marketinga, tako će nam se ove godine pridružiti Ana McMahon (L’Oréal Adria-Balkan), Tomasz Stec (Simon-Kucher & Partners), Lazar Džamić (Xoogler, Content & Storytelling Trainer, University Lecturer).   Dana 11.5.2022. održava se 4. Marketing Summit na imanju Marincel. Ovogodišnji Marketing Summit okuplja stručnjake iz područja marketinga, te će […]

Read More