H&M – odijela za razgovore za posao od sada možete unajmiti besplatno

Širom svijeta poznati Švedski modni div H&M omogućio je kupcima da iznajmljuju njegova odijela besplatno na 24 sata.

H&m najam odijela iznajmljivanje

Kompanija je svoju uslugu najma odjeće prvi put pokrenula u Velikoj Britaniji prošle nedjelje, ali planira da istu uslugu ponudi i u SAD-u počev od 13. maja, saopštio je H&M.

Potez je navodno deo većeg cilja koji je fokusiran na održivost odevnog giganta, koji je pokrenuo „conscious collection“ 2012. godine. Ta kolekcija sadrži predmete koji su napravljeni od najmanje 50% održivih materijala.

H&m najam odijela iznajmljivanje
H&M najam odijela iznajmljivanje

Ovaj modni gigant planira da od 2030. godine koristi isključivo reciklirane ili druge materijale održivog izvora.

H&m najam odijela iznajmljivanje
H&M najam odijela iznajmljivanje

H&M je za rekao da usluga iznajmljivanja odjeće takođe omogućava svima koji dolaze na razgovor za posao „da ostave moćan prvi utisak“.

H&m najam odijela iznajmljivanje

Kupci imaju cijeli dan da iskoriste najam i moraće da vrate odijela u unaprijed plaćenoj vrećici za povrat jednom od partnera za čišćenje H&M-a.

Iako kupci kompanije H&M nisu odgovorni za bilo kakve manje štete poput mrlja, moraće da plate punu maloprodajnu cijenu odijela ukoliko dođe do bilo kakve „veće štete“.

 

Www.TheFlow.hr

https://www.instagram.com/theflow.hr/

https://www.facebook.com/theflow.hr/

Možda će te zanimati

Womens weekend Rijeka
Bizz Flow

Prvi regionalni Weekend sa ženskim predznakom

Women’s Weekend u Rijeku dovodi Maju Göpel, Renatu Salecl i Milenu Radulović Regionalna konferencija Women’s Weekend ove će godine po prvi puta okupiti istaknuta imena regionalne i svjetske scene s ciljem poticanja procesa povezivanja i osnaživanja žena, kao i davanja doprinosa ostvarivanju stvarnih pomaka u pronalaženju odgovora na otvorena pitanja. Kroz brojna predavanja, panele, radionice […]

Read More
Inspiracije vecera kaptol frida restoran
Bizz Flow Life & Style

Poduzetničke priče osvojile publiku Inspiracija!

Inspirativan spoj digitalnog marketinga, poduzetništva i zdravlja tijela! Kako zvuče i nadahnjuju sjajne poduzetničke priče, svjedočili su uzvanici popularnog društveno-kulturnog događanja “Inspiracije”, koje su se ovoga puta održale u zagrebačkom Restoran&baru Frida, smještenom u lifestyle & shopping Centru Kaptol u samom središtu grada. Vlasnika Igora Nikšića nadahnula je kultna pjesma Davora Gopca za samo ime […]

Read More
Jako horvat sobočan
Bizz Flow

Inetrvju Jako Horvat – Sobočan

U novom članku rubrike Bizz Flow, The Flow je odlučio porazgovarati sa gosp. Jakom Horvatom, voditeljem strateških projekata tvrtke Sobočan d.o.o. kojoj je ljubav prema planeti Zemlji kroz obnovljive izvore energije bila inspiracija za novi poslovni projekt održivog poslovanja. Za sve zaljubljenike u našu predivnu planetu Zemlju već neko vrijeme na hrvatskom tržištu imamo i […]

Read More