H&M – odijela za razgovore za posao od sada možete unajmiti besplatno

Širom svijeta poznati Švedski modni div H&M omogućio je kupcima da iznajmljuju njegova odijela besplatno na 24 sata.

H&m najam odijela iznajmljivanje

Kompanija je svoju uslugu najma odjeće prvi put pokrenula u Velikoj Britaniji prošle nedjelje, ali planira da istu uslugu ponudi i u SAD-u počev od 13. maja, saopštio je H&M.

Potez je navodno deo većeg cilja koji je fokusiran na održivost odevnog giganta, koji je pokrenuo „conscious collection“ 2012. godine. Ta kolekcija sadrži predmete koji su napravljeni od najmanje 50% održivih materijala.

H&m najam odijela iznajmljivanje
H&M najam odijela iznajmljivanje

Ovaj modni gigant planira da od 2030. godine koristi isključivo reciklirane ili druge materijale održivog izvora.

H&m najam odijela iznajmljivanje
H&M najam odijela iznajmljivanje

H&M je za rekao da usluga iznajmljivanja odjeće takođe omogućava svima koji dolaze na razgovor za posao „da ostave moćan prvi utisak“.

H&m najam odijela iznajmljivanje

Kupci imaju cijeli dan da iskoriste najam i moraće da vrate odijela u unaprijed plaćenoj vrećici za povrat jednom od partnera za čišćenje H&M-a.

Iako kupci kompanije H&M nisu odgovorni za bilo kakve manje štete poput mrlja, moraće da plate punu maloprodajnu cijenu odijela ukoliko dođe do bilo kakve „veće štete“.

 

Www.TheFlow.hr

https://www.instagram.com/theflow.hr/

https://www.facebook.com/theflow.hr/

Možda će te zanimati

Bizz Flow

Projekt jednako razvoj predstavio jedinstvenu sveobuhvatnu aplikaciju za praćenje prilika u javnoj nabavi

Projekt jednako razvoj lansirao je inovativnu aplikaciju za javnu nabavu koja: • po prvi puta pruža pregled i analitiku aktualnih, proteklih i planiranih postupaka javne nabave, uz mogućnost personalizacije pregleda • pruža pregled svih objavljenih planova nabava, sve na jednom mjestu • pruža uvid u napredno praćenje statistika uspješnosti na tržištu javne nabave kroz prizmu […]

Read More
marketing summit
Bizz Flow

Marketinški vrtlog koji donosi rezultate!
Autentičnost. Storytelling. Content.

Ovogodišnji govornici spadaju među najvećim ekspertima u području marketinga, tako će nam se ove godine pridružiti Ana McMahon (L’Oréal Adria-Balkan), Tomasz Stec (Simon-Kucher & Partners), Lazar Džamić (Xoogler, Content & Storytelling Trainer, University Lecturer).   Dana 11.5.2022. održava se 4. Marketing Summit na imanju Marincel. Ovogodišnji Marketing Summit okuplja stručnjake iz područja marketinga, te će […]

Read More
Razgovori o odrzivom poslovanju_sudionici NESTLE
Bizz Flow

Nestlé pokrenuo međuindustrijsku diskusiju

„Razgovori o održivom poslovanju“          Predstavnici pet industrija – MIRET, Greyp Bikes, Imago Ogilvy, Raiffeisenbank Austria i Nestlé, poručili kako održivost nema alternativu, a ekonomija i ekologija mogu ići zajedno   Nestlé u Hrvatskoj pokrenuo je svoju prvu međuindustrijsku diskusiju o održivom poslovanju i s predstavnicima pet industrija otvorio dijalog o utjecajima […]

Read More