H&M – odijela za razgovore za posao od sada možete unajmiti besplatno

Širom svijeta poznati Švedski modni div H&M omogućio je kupcima da iznajmljuju njegova odijela besplatno na 24 sata.

H&m najam odijela iznajmljivanje

Kompanija je svoju uslugu najma odjeće prvi put pokrenula u Velikoj Britaniji prošle nedjelje, ali planira da istu uslugu ponudi i u SAD-u počev od 13. maja, saopštio je H&M.

Potez je navodno deo većeg cilja koji je fokusiran na održivost odevnog giganta, koji je pokrenuo „conscious collection“ 2012. godine. Ta kolekcija sadrži predmete koji su napravljeni od najmanje 50% održivih materijala.

H&m najam odijela iznajmljivanje
H&M najam odijela iznajmljivanje

Ovaj modni gigant planira da od 2030. godine koristi isključivo reciklirane ili druge materijale održivog izvora.

H&m najam odijela iznajmljivanje
H&M najam odijela iznajmljivanje

H&M je za rekao da usluga iznajmljivanja odjeće takođe omogućava svima koji dolaze na razgovor za posao „da ostave moćan prvi utisak“.

H&m najam odijela iznajmljivanje

Kupci imaju cijeli dan da iskoriste najam i moraće da vrate odijela u unaprijed plaćenoj vrećici za povrat jednom od partnera za čišćenje H&M-a.

Iako kupci kompanije H&M nisu odgovorni za bilo kakve manje štete poput mrlja, moraće da plate punu maloprodajnu cijenu odijela ukoliko dođe do bilo kakve „veće štete“.

 

Www.TheFlow.hr

https://www.instagram.com/theflow.hr/

https://www.facebook.com/theflow.hr/

Možda će te zanimati

Bizz Flow Gastro Moj Zagreb

Gin Gourmet 2021 – Festival gina, rakija i likera

Zadovoljstvo nam je najaviti 3. po redu Festival gina, rakija i likera „Gin Gourmet 2021“. Od 06.do 08. svibnja 2021. u srcu Zagreba, unutar AvantGarden Event Square, održava se 3. Festival gina, rakija i likera „Gin Gourmet 2021“. Domaćin Festivala, AvantGarden Event Square, u Magazinskoj 16, postaje oaza vrhunskog pića. AvantGarden je zamišljen kao Event […]

Read More
IMPACT 2021
Bizz Flow

IMPACT 2021 nagradio inovativne ideje mladih poduzetnika iz Hrvatske

Projekt Tridero.com, revolucionarna platforma u segmentu aditivne proizvodnje iza koje stoji tvrtka Tridero Tech, osvojio je drugo mjesto u kategoriji Najboljeg tržišnog potencijala Zagreb, 28. travnja 2021. – Gordan Razumić, direktor firme Tridero Tech, na konferenciji Impact 2021 predstavio je platformu Tridero.com, koja na globalnoj razini povezuje partnere, dobavljače i kupce u aditivnoj industriji te […]

Read More
Bizz Flow Home Design Life & Style

Arhitektura “Knez” – za ostvarenje Vaših snova

Planirate  izgradnju kuće na moru, poslovnog objekta ili adaptaciju okoliša već postojeće?  Već prije nego započnete s potragom za arhitektom/projektantom, važno je da dobro definirate svoje želje. Napišite Vaš popis prostorija i kako želite da budu povezane te svoje hobije. Za ostvarenje Vaših želja i snova trebate stručnjaka, koji će vam tu ideju nacrtati, izraditi […]

Read More