Harrison Ford zamijenjen u većem dijelu Indiane Jonesa 5 – potvrđeno

Kako su na piratesandprincesses.net ekskluzivno objavili prošlog mjeseca, ozljeda Harrisona Forda tijekom scene borbe u vlaku bila je ozbiljnija nego što je Disney to u početku naveo. To je dovelo do toga da Harrison Ford nije bio dostupan za snimanje 6-8 tjedana. Iako su neki tvrdili da su daleko, sada imaju i foto dokaze da je redatelj James Mangold Harrisona Forda zamijenio dvojnikom za novo snimanje. I to ne akcijske sekvence već stojeće dijaloške sekvence. Ford je još uvijek u oporavku nakon operacije ramena, što znači da je nedostupan još barem mjesec dana.

Zahvaljujući Price Reason-u na Twitteru, također smo upoznati s tim da Mangold planira poduzeti proračunski manevar kako bi spasio film. Umjesto da izvede samo trik s kamerama, Mangold će navodno CGI tehnologijom postaviti lice Harrisona Forda preko dvojnika Indyja kojeg su angažirali da glumi Indiana Jonesa u Glasgowu (koji i sam igra New York City 1960-ih). Moramo međutim, reći da je čovjek kojeg su pronašli da zamijeni Harrisona Forda impresivno sličan  samom glumcu – koliko ljudi te dobi može izgledati jednako dobro kao Harrison Ford ?!

Međutim, to znači da Harrison Ford neće glumiti Indiana Jonesa u velikim dijelovima filma. Dvojnik glumac bit će dr. Jones s CGI Harrison Ford maskom preko. To je dodatak drugim značajnim scenama u kojima će Indiana Jonesa glumiti netko tko će nositi masku glave Harrisona Forda.

Indiana Jones 5: The Entire Cast (So Far) - IGN

Naravno, vijest da će novi Indiana Jones biti ispunjen CGI-om – čak i za ovozemaljski dijalog – donosi još više strahova za izgled konačnog filma Indyja 5. Napokon, tko može zaboraviti one računalne grafičke majmune koji se njišu sa Shia LaBeoufom kako bi spasili Indianu Jones-a od pada sa CGI litice? Reći da nije bilo sjajno je podcjenjivanje.

Ali James Mangold želi da svi zadržimo prosudbu dok se film ne završi, pa tako i mi i dalje živimo u nadi da će film biti kvalitetan i uspješan.

Možda će te zanimati

Life & Style Movie Flow

Tko je Vaš omiljeni Vodenjak?

Prema horoskopu kojega više manje svi volimo pročitati barem iz zabave, trenutno je vrijeme Vodenjaka, počevši od 20.01 do 19.02. Karakteristike ovog zračnog znaka su duhovita priroda, humanost, umjetnička crta i pozitiva. Galerija donosi theflow.hr popis poznatih i slavnih rođenih u periodu Vodenjaka. Ellen DeGeneres 26.01. Oprah Winfrey 29.01. Christian Bale 30.01. Harry Styles 01.02. […]

Read More
Life & Style Movie Flow

Johnny Depp – novi život nakon pobjede

John Christopher “Johnny” Depp II, rodio se 09.06.1963, u Kentuckyju SAD. Mladog Johnny Deppa kolega Nicolas Cage usmjerio je prema glumi, a neosporna karizma i talent donosi mu brojne filmske prilike. Iako “bezobrazno” zgodan Johnny je htio glumiti nekonvencionalne likove, što mu je kroz karijeru postala specijalnost. Ovaj zgodni glumac i miljenik žena bio je […]

Read More
Zvijezde hollywood godine
Fashion & Beauty Movie Flow

Zvijezde koje dokazuju da prave dame ne kriju svoje godine

Danas se više nego ikad prije radi na promociji prihvaćanja pojedinaca i razbijanja stereotipa. Velike modne kompanije za svoje revije sve više angažiraju modele raznih konfekcijskih brojeva, a plus size modeli su uobičajeni na pisti, kao i na editorijalima i u katalozima. Cilj je da svaka skupina žena bude zastupljena, te da se nedostižni ideali […]

Read More