Harrison Ford zamijenjen u većem dijelu Indiane Jonesa 5 – potvrđeno

Kako su na piratesandprincesses.net ekskluzivno objavili prošlog mjeseca, ozljeda Harrisona Forda tijekom scene borbe u vlaku bila je ozbiljnija nego što je Disney to u početku naveo. To je dovelo do toga da Harrison Ford nije bio dostupan za snimanje 6-8 tjedana. Iako su neki tvrdili da su daleko, sada imaju i foto dokaze da je redatelj James Mangold Harrisona Forda zamijenio dvojnikom za novo snimanje. I to ne akcijske sekvence već stojeće dijaloške sekvence. Ford je još uvijek u oporavku nakon operacije ramena, što znači da je nedostupan još barem mjesec dana.

Zahvaljujući Price Reason-u na Twitteru, također smo upoznati s tim da Mangold planira poduzeti proračunski manevar kako bi spasio film. Umjesto da izvede samo trik s kamerama, Mangold će navodno CGI tehnologijom postaviti lice Harrisona Forda preko dvojnika Indyja kojeg su angažirali da glumi Indiana Jonesa u Glasgowu (koji i sam igra New York City 1960-ih). Moramo međutim, reći da je čovjek kojeg su pronašli da zamijeni Harrisona Forda impresivno sličan  samom glumcu – koliko ljudi te dobi može izgledati jednako dobro kao Harrison Ford ?!

Međutim, to znači da Harrison Ford neće glumiti Indiana Jonesa u velikim dijelovima filma. Dvojnik glumac bit će dr. Jones s CGI Harrison Ford maskom preko. To je dodatak drugim značajnim scenama u kojima će Indiana Jonesa glumiti netko tko će nositi masku glave Harrisona Forda.

Indiana Jones 5: The Entire Cast (So Far) - IGN

Naravno, vijest da će novi Indiana Jones biti ispunjen CGI-om – čak i za ovozemaljski dijalog – donosi još više strahova za izgled konačnog filma Indyja 5. Napokon, tko može zaboraviti one računalne grafičke majmune koji se njišu sa Shia LaBeoufom kako bi spasili Indianu Jones-a od pada sa CGI litice? Reći da nije bilo sjajno je podcjenjivanje.

Ali James Mangold želi da svi zadržimo prosudbu dok se film ne završi, pa tako i mi i dalje živimo u nadi da će film biti kvalitetan i uspješan.

Možda će te zanimati

Disney plus +
Moj Zagreb Movie Flow

LIKOVI IZ DISNEYA, STAR WARSA I MARVELA ‘OKUPIRALI’ MIMARU

Uz spektakularni 3D mapping show sinoć obilježen dolazak Disney+ platforme u Hrvatsku Ono što su fanovi u Hrvatskoj dugo priželjkivali, jučer je postalo stvarnost. Disney+ streaming platforma sa preko 900 filmova, 600 serijala te 180 ekskluzivnih originala od jučer je dostupna i kod nas. Tim povodom je na pročelju zagrebačkog Muzeja Mimara održan spektakularni 3D […]

Read More
Marilyn
Life & Style Movie Flow

MARILYN

Marilyn Monroe bila je američka filmska glumica, pjevačica, model i ikona pop kulture. Jedna od najpoznatijih lica Hollywooda i danas 60 godina nakon tragične smrti poznata je diljem svijeta. Iako je bila prepoznatljiva po svojoj ljepoti i nenametljivom sexipilu, te komičarskom talentu, Marilyn se trudila ostvariti i kao “ozbiljna” glumica. U prerano prekinutoj karijeri osvojila […]

Read More
Dolly parton
Life & Style Movie Flow

Dolly Parton ove godine proslavila je 76 rođendan!

Slavna Country pjevačica, spisateljica, glumica, filantrop, i kantautorica Dolly Parton rođena je 19.01.1946. u Tennessee-ju SAD. Karijeru je počela još kao djevojčica. Prvi singl ‘Puppy Love’ napisala je sa samo 11 godina, a veliki hit ‘Jolene’ učinio ju je planetarno poznatom 1974. Obdarena prirodnom ljepotom, i glazbenim talentom ova diva napisala je i jednu od […]

Read More