FESTIVAL SVJETLA ZAGREB 2022.

FESTIVAL SVJETLA ZAGREB 2022

FESTIVAL SVJETLA
FESTIVAL SVJETLA ZAGREB 2022.

 

Grad reče Svjetlo i bit će Grad u svjetlu. Zasijat će trgovi, dječja igrališta, zgrade i spomenici i to na 31-oj lokaciji na Gornjem i Donjem gradu kao i na zagrebačkoj Zračnoj luci Franjo Tuđman.

FESTIVAL SVJETLA ZAGREB 2022.

Zasjat će magijom i na trenutak pretvoriti svakodnevnu tamu u raskošne svjetleće dijelove našega grada i bljesnuti u oku i duši, na radost malih i velikih, slučajnih i namjernih posjetitelja.

FESTIVAL SVJETLA ZAGREB 2022.

Nakon dvogodišnje stanke zbog pandemije Turistička Zajednica Grada Zagreba organizira ovaj festival i ponovo dovodi u naš grad iskru koja će bljesnuti obojana svim bojama.

FESTIVAL SVJETLA ZAGREB 2022.

Festival će trajati od 16.-20. ožujka od 18h – 22h.

Posebnost ovog festivala je suradnja s umjetnicima iz Berlina i Sarajeva koji će svoje instalacije postaviti na Europskom trgu te na pročelja nekih muzeja grada.

FESTIVAL SVJETLA ZAGREB 2022.

U ovim za sve nas neizvjesnim vremenima prateći događanja u Ukrajini, pokušajmo makar na kratko predati se, osjetiti i uživati u čaroliji svjetla i boja. Neka Zagreb zasvijetli u nama i mi u njemu s vjerom u neko bolje sutra.

Napisala : Danijela Knez

Možda će te zanimati

Moj Zagreb

Metaklapa i Zagrebačka filharmonija – Glazbeni doživljaj za sve obožavatelje Iron Maidena

Kako zvuče klasici Iron Maidena u izvedbi orkestra Zagrebačke filharmonije i Metaklape možete poslušati 3. svibnja 2024. u 19.30 sati u koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog u Zagrebu. Zagrebačka filharmonija i Metaklapa održat će koncert na kojem će na jedinstven način uvezati tradicionalnu dalmatinsku, heavy metal i klasičnu glazbu. Pjesme najvećeg heavy metal sastava svih vremena […]

Read More
Greencajt festival
Moj Zagreb

3 dana trajanja, više od 50 govornika, 45 održivih tema: za mjesec dana počinje četvrti Greencajt festival

Za točno mjesec dana počinje četvrti Greencajt festival koji okupiti neke od najpoznatijih  svjetskih  i domaćih  stručnjaka  iz domene održivosti koji svakodnevno podižu svijest o važnosti očuvanja okoliša i ESG-a generalno. Konferencija će ponuditi nezaboravno trodnevno iskustvo uz brojna predavanja, panele i radionice, a istaknut će se osobna iskustva, uspješne prakse te komentirati nadolazeće trendove […]

Read More
Jelusick u petak u Tvornici kulture
Life & Style Moj Zagreb

Jelusick u petak u Tvornici kulture započinje turneju koja stiže i u Južnu Ameriku!

Posljednje ulaznice za spektakl su u prodaji! Jelusick u petak u Tvornici kulture započinje turneju koja stiže i u Južnu Ameriku!   ULAZNICE: https://www.entrio.hr/event/jelusick-u-tvornici-kulture-17232    Čekanju uskoro dolazi kraj! Bend Jelusick, predvođen Dinom Jelusićem, u petak 12. travnja stiže u Tvornicu kulture u kojoj će održati koncert o kojem će Zagreb još dugo pričati! Jelusick u Tvornicu stiže na krilima […]

Read More