FESTIVAL SVJETLA ZAGREB 2022.

FESTIVAL SVJETLA ZAGREB 2022

FESTIVAL SVJETLA
FESTIVAL SVJETLA ZAGREB 2022.

 

Grad reče Svjetlo i bit će Grad u svjetlu. Zasijat će trgovi, dječja igrališta, zgrade i spomenici i to na 31-oj lokaciji na Gornjem i Donjem gradu kao i na zagrebačkoj Zračnoj luci Franjo Tuđman.

FESTIVAL SVJETLA ZAGREB 2022.

Zasjat će magijom i na trenutak pretvoriti svakodnevnu tamu u raskošne svjetleće dijelove našega grada i bljesnuti u oku i duši, na radost malih i velikih, slučajnih i namjernih posjetitelja.

FESTIVAL SVJETLA ZAGREB 2022.

Nakon dvogodišnje stanke zbog pandemije Turistička Zajednica Grada Zagreba organizira ovaj festival i ponovo dovodi u naš grad iskru koja će bljesnuti obojana svim bojama.

FESTIVAL SVJETLA ZAGREB 2022.

Festival će trajati od 16.-20. ožujka od 18h – 22h.

Posebnost ovog festivala je suradnja s umjetnicima iz Berlina i Sarajeva koji će svoje instalacije postaviti na Europskom trgu te na pročelja nekih muzeja grada.

FESTIVAL SVJETLA ZAGREB 2022.

U ovim za sve nas neizvjesnim vremenima prateći događanja u Ukrajini, pokušajmo makar na kratko predati se, osjetiti i uživati u čaroliji svjetla i boja. Neka Zagreb zasvijetli u nama i mi u njemu s vjerom u neko bolje sutra.

Napisala : Danijela Knez

Možda će te zanimati

Baš Naš Advent u Klovicevim dvorima
Moj Zagreb

Otkrivamo što vas sve čeka na dosad najvećem izdanju omiljenog BAŠ NAŠ Adventa

BAŠ NAŠ Advent na najčarobnijoj lokaciji Gornjeg grada s najljepšim pogledom na Zagreb se vraća! Kao manifestacija koja već pet godina nudi nezaboravno iskustvo i predivnu atmosferu tijekom cijelog adventskog razdoblja, omiljeni zagrebački advent priprema svoje najbolje izdanje. Pomno osmišljena gastro ponuda, najbolji koncerti, live nastupi omiljenih bendova i božićno uređenje popularne gornjogradske kulise, zasigurno […]

Read More
advent zAGREB 2022
Moj Zagreb

ADVENT ZAGREB 2022.

U organizaciji Grada Zagreba, Turističke zajednice grada Zagreba (TZGZ) te institucionalnih i privatnih partnera, višestruko nagrađivani Advent Zagreb ove godine će se održati u periodu od 26. studenog i trajat će, zajedno s novogodišnjim događanjima, do 7. siječnja 2023. Tako se, nakon dvije godine koje su bile obilježene ograničenjima zbog pandemije, Advent Zagreb vraća u […]

Read More
Nico's restoran Ban centar
Gastro Moj Zagreb

U ZAGREBU PREDSTAVLJENA NOVA ČAROLIJA PAŠTE KOJOJ JE NEMOGUĆE ODOLJETI

TALIJANSKI CHEF GREGORIO MANNUCCI TVORAC JE NOVOG ZIMSKOG RAJA ZA NEPCE U BISTROU NICOS Pašta je jelo koje je nebrojno puta proglašeno najomiljenijm u cijelom svijetu, a svojim bogatstvom okusa osvaja još od davnina. U moru raznovrsne ponude ove talijanske delicije, na zagrebačke tanjure stigla je zaista posebna ponuda pašti koje će osvojiti vaša nepca. […]

Read More