FESTIVAL SVJETLA ZAGREB 2022.

FESTIVAL SVJETLA ZAGREB 2022

FESTIVAL SVJETLA
FESTIVAL SVJETLA ZAGREB 2022.

 

Grad reče Svjetlo i bit će Grad u svjetlu. Zasijat će trgovi, dječja igrališta, zgrade i spomenici i to na 31-oj lokaciji na Gornjem i Donjem gradu kao i na zagrebačkoj Zračnoj luci Franjo Tuđman.

FESTIVAL SVJETLA ZAGREB 2022.

Zasjat će magijom i na trenutak pretvoriti svakodnevnu tamu u raskošne svjetleće dijelove našega grada i bljesnuti u oku i duši, na radost malih i velikih, slučajnih i namjernih posjetitelja.

FESTIVAL SVJETLA ZAGREB 2022.

Nakon dvogodišnje stanke zbog pandemije Turistička Zajednica Grada Zagreba organizira ovaj festival i ponovo dovodi u naš grad iskru koja će bljesnuti obojana svim bojama.

FESTIVAL SVJETLA ZAGREB 2022.

Festival će trajati od 16.-20. ožujka od 18h – 22h.

Posebnost ovog festivala je suradnja s umjetnicima iz Berlina i Sarajeva koji će svoje instalacije postaviti na Europskom trgu te na pročelja nekih muzeja grada.

FESTIVAL SVJETLA ZAGREB 2022.

U ovim za sve nas neizvjesnim vremenima prateći događanja u Ukrajini, pokušajmo makar na kratko predati se, osjetiti i uživati u čaroliji svjetla i boja. Neka Zagreb zasvijetli u nama i mi u njemu s vjerom u neko bolje sutra.

Napisala : Danijela Knez

Možda će te zanimati

Jelusick u petak u Tvornici kulture
Life & Style Moj Zagreb

Jelusick u petak u Tvornici kulture započinje turneju koja stiže i u Južnu Ameriku!

Posljednje ulaznice za spektakl su u prodaji! Jelusick u petak u Tvornici kulture započinje turneju koja stiže i u Južnu Ameriku!   ULAZNICE: https://www.entrio.hr/event/jelusick-u-tvornici-kulture-17232    Čekanju uskoro dolazi kraj! Bend Jelusick, predvođen Dinom Jelusićem, u petak 12. travnja stiže u Tvornicu kulture u kojoj će održati koncert o kojem će Zagreb još dugo pričati! Jelusick u Tvornicu stiže na krilima […]

Read More
ben fogle greencajt
Blog Health Flow Moj Zagreb

Ben Fogle dolazi u Hrvatsku!

Globalno poznati istraživač i tv zvijezda, ovogodišnji je govornik na Greencajt festivalu.   Britanski televizijski novinar svjetskog glasa, istraživač i autor, Ben Fogle, prvo je veliko programsko ime koje najavljuje četvrti Greencajt festival u Zagrebu. Festival koji je postao sinonim za promicanje održivosti i zelene budućnosti, ugostit će Foglea kao jednog od ključnih govornika koji […]

Read More
Moj Zagreb

Festival svjetla Zagreb 2024.

U organizaciji Turističke zajednice grada Zagreba (TZGZ) i partnera te uz podršku Grada Zagreba, od 20. do 24. ožujka, u glavnom gradu Hrvatske će se po šesti put održati Festival svjetla Zagreb. Tako će svi posjetitelji, tijekom pet dana, moći obići ukupno 29 atrakcija na 24 lokacije koje će najaviti dolazak toplijih i dužih dana […]

Read More