FESTIVAL SVJETLA ZAGREB 2022.

FESTIVAL SVJETLA ZAGREB 2022

FESTIVAL SVJETLA
FESTIVAL SVJETLA ZAGREB 2022.

 

Grad reče Svjetlo i bit će Grad u svjetlu. Zasijat će trgovi, dječja igrališta, zgrade i spomenici i to na 31-oj lokaciji na Gornjem i Donjem gradu kao i na zagrebačkoj Zračnoj luci Franjo Tuđman.

FESTIVAL SVJETLA ZAGREB 2022.

Zasjat će magijom i na trenutak pretvoriti svakodnevnu tamu u raskošne svjetleće dijelove našega grada i bljesnuti u oku i duši, na radost malih i velikih, slučajnih i namjernih posjetitelja.

FESTIVAL SVJETLA ZAGREB 2022.

Nakon dvogodišnje stanke zbog pandemije Turistička Zajednica Grada Zagreba organizira ovaj festival i ponovo dovodi u naš grad iskru koja će bljesnuti obojana svim bojama.

FESTIVAL SVJETLA ZAGREB 2022.

Festival će trajati od 16.-20. ožujka od 18h – 22h.

Posebnost ovog festivala je suradnja s umjetnicima iz Berlina i Sarajeva koji će svoje instalacije postaviti na Europskom trgu te na pročelja nekih muzeja grada.

FESTIVAL SVJETLA ZAGREB 2022.

U ovim za sve nas neizvjesnim vremenima prateći događanja u Ukrajini, pokušajmo makar na kratko predati se, osjetiti i uživati u čaroliji svjetla i boja. Neka Zagreb zasvijetli u nama i mi u njemu s vjerom u neko bolje sutra.

Napisala : Danijela Knez

Možda će te zanimati

Baš Naš 2022
Moj Zagreb

Vraća se omiljeni proljetni zagrebački festival!

Od 26. svibnja do 25. lipnja na Platou Gradec vladat će samo sjajni koncerti, ukusna streefood hrana, šarena pića i „photo zone“ koje će osvajati Instagram. Jasno je, u grad se vraća Baš Naš festival! Najpoznatija lokacija za rasplesane proljetne i ljetne noći u Zagrebu ove sezone ruši svoje rekorde – trajanjem od čak 31 […]

Read More
Stropramen piknik
Gastro Moj Zagreb

Staropramen Piknik zove na druženje na novu lokaciju

Proljetna sezona druženja u prirodi i službeno počinje – otvorenjem dobro poznatog piknika na kojem se uvijek najbolje druži, pleše i uživa uz pivo i gastro novitete. Staropramen Piknik svoja vrata otvara 12. svibnja i to na najpopularnijoj zagrebačkoj lokaciji, u Rougemarin parku! Do 25. svibnja svi će posjetitelji moći uživati u hladnom Staropramen pivu, […]

Read More
Greencajt festival
Blog Health Flow Moj Zagreb

Poznati svjetski govornici dolaze na pozornicu Greencajt festivala

Bivši savjetnik predsjednika Billa Clintona za klimatske promjene, sustainability managerica L’Oreala za cijelu Europu te najmlađa avanturistica koja je osvojila Mount Everest i Sjeverni pol neki su od protagonisti ovogodišnje Greencajt konferencije Najveći zeleni festival u regiji, od 2. do 5. lipnja u prostorima stare Tvornice električnih žarulja i Rougemarin Parka u Zagrebu, ugostit će […]

Read More