FESTIVAL SVJETLA ZAGREB 2022.

FESTIVAL SVJETLA ZAGREB 2022

FESTIVAL SVJETLA
FESTIVAL SVJETLA ZAGREB 2022.

 

Grad reče Svjetlo i bit će Grad u svjetlu. Zasijat će trgovi, dječja igrališta, zgrade i spomenici i to na 31-oj lokaciji na Gornjem i Donjem gradu kao i na zagrebačkoj Zračnoj luci Franjo Tuđman.

FESTIVAL SVJETLA ZAGREB 2022.

Zasjat će magijom i na trenutak pretvoriti svakodnevnu tamu u raskošne svjetleće dijelove našega grada i bljesnuti u oku i duši, na radost malih i velikih, slučajnih i namjernih posjetitelja.

FESTIVAL SVJETLA ZAGREB 2022.

Nakon dvogodišnje stanke zbog pandemije Turistička Zajednica Grada Zagreba organizira ovaj festival i ponovo dovodi u naš grad iskru koja će bljesnuti obojana svim bojama.

FESTIVAL SVJETLA ZAGREB 2022.

Festival će trajati od 16.-20. ožujka od 18h – 22h.

Posebnost ovog festivala je suradnja s umjetnicima iz Berlina i Sarajeva koji će svoje instalacije postaviti na Europskom trgu te na pročelja nekih muzeja grada.

FESTIVAL SVJETLA ZAGREB 2022.

U ovim za sve nas neizvjesnim vremenima prateći događanja u Ukrajini, pokušajmo makar na kratko predati se, osjetiti i uživati u čaroliji svjetla i boja. Neka Zagreb zasvijetli u nama i mi u njemu s vjerom u neko bolje sutra.

Napisala : Danijela Knez

Možda će te zanimati

Artupunktura zagreb
Moj Zagreb

POČINJE ARTUPUNKTURA – TERAPIJA ZAGREBA UMJETNOŠĆU

Drugo izdanje Artupunkture, jedinstvenog projekta Turističke zajednice grada Zagreba (TZGZ) i partnera, počinje u četvrtak, 15. rujna, svečanim otvorenjem kod Meštrovićevog paviljon (Dom HDLU). Tako će se, s početkom u 19:00 sati, istovremeno održati otvorenje Artupunkture i 57. zagrebačkog salona (15.9.-20.11.2022.) prema konceptu istaknute kustosice Leile Topić: „Mi smo se pojavili kao strategija vječnosti.“. Ovom […]

Read More
Marsupia ljetni kampovi
Kids Flow Moj Zagreb

Marsupia ljetni kampovi

Zašto su kampovi dobri za djecu Postoji više razloga zašto omogućiti djetetu boravak u kampu, bilo na otvorenom ili u zatvorenom prostoru. Boravak u kampu odlična je prilika za druženje s vršnjacima i upoznavanje novih prijatelja. U kampu su djeca u sigurnim rukama i pod vodstvom stručnih osoba, te imaju jedinstvenu priliku isprobati razne igre […]

Read More
Disney plus +
Moj Zagreb Movie Flow

LIKOVI IZ DISNEYA, STAR WARSA I MARVELA ‘OKUPIRALI’ MIMARU

Uz spektakularni 3D mapping show sinoć obilježen dolazak Disney+ platforme u Hrvatsku Ono što su fanovi u Hrvatskoj dugo priželjkivali, jučer je postalo stvarnost. Disney+ streaming platforma sa preko 900 filmova, 600 serijala te 180 ekskluzivnih originala od jučer je dostupna i kod nas. Tim povodom je na pročelju zagrebačkog Muzeja Mimara održan spektakularni 3D […]

Read More