Dodjela nagrada SAG (Nagrada udruženja glumaca)

Prestižna nagrada SAG imala je svoju večer dodjela 27 Veljače 2022 god., u Santa Monica (Kalifonija), te je tako ponovno okupila filmske i TV zvijezde na crvenom tepihu.

Dodjela nagrada SAG

Trenutak karijere prema vlastitim riječima imao je Will Smith koji je nagrađen kao najbolji glumac za ulogu u filmu “King Richard”.

Will Smith utjelovio je oca tenisačkih ikona Serene i Venus Williams, a upravo starija sestra podržala ga je i na dodjeli.

Dodjela nagrada SAG

Nominiranoj Lady Gaga ovaj put izmaknula je nagrada koja je otišla u ruke kolegice Jessice Chastain za njezino ostvarenje u filmu “The Eyes of Tammy Faye”

Slavili su i tvorci Squid Game, zbog pobjeda u kategorijama akcijskog ansambla, te gl.glumca (Lee Jung-jae) i glumice (HoYeon Yung) u dramskoj seriji.

Veteranka Helen Mirren (76) odnjela je kući SAG nagradu za životno dijelo, a na crvenom tepihu izgledala je divno u rozoj opravi dizajnerskog dvojca Dolce & Gabbana.

Među nagrađenima su još i Michael Keaton, Kate Winslet, Jason Sudeikis, Jean Smart i drugi.

Photo credits PageSix Style
Napisala : Andreja Rezniček Mehun

Možda će te zanimati

Life & Style Movie Flow

Johnny Depp – novi život nakon pobjede

John Christopher “Johnny” Depp II, rodio se 09.06.1963, u Kentuckyju SAD. Mladog Johnny Deppa kolega Nicolas Cage usmjerio je prema glumi, a neosporna karizma i talent donosi mu brojne filmske prilike. Iako “bezobrazno” zgodan Johnny je htio glumiti nekonvencionalne likove, što mu je kroz karijeru postala specijalnost. Ovaj zgodni glumac i miljenik žena bio je […]

Read More
Zvijezde hollywood godine
Fashion & Beauty Movie Flow

Zvijezde koje dokazuju da prave dame ne kriju svoje godine

Danas se više nego ikad prije radi na promociji prihvaćanja pojedinaca i razbijanja stereotipa. Velike modne kompanije za svoje revije sve više angažiraju modele raznih konfekcijskih brojeva, a plus size modeli su uobičajeni na pisti, kao i na editorijalima i u katalozima. Cilj je da svaka skupina žena bude zastupljena, te da se nedostižni ideali […]

Read More
Disney plus +
Moj Zagreb Movie Flow

LIKOVI IZ DISNEYA, STAR WARSA I MARVELA ‘OKUPIRALI’ MIMARU

Uz spektakularni 3D mapping show sinoć obilježen dolazak Disney+ platforme u Hrvatsku Ono što su fanovi u Hrvatskoj dugo priželjkivali, jučer je postalo stvarnost. Disney+ streaming platforma sa preko 900 filmova, 600 serijala te 180 ekskluzivnih originala od jučer je dostupna i kod nas. Tim povodom je na pročelju zagrebačkog Muzeja Mimara održan spektakularni 3D […]

Read More