Dodjela nagrada SAG (Nagrada udruženja glumaca)

Prestižna nagrada SAG imala je svoju večer dodjela 27 Veljače 2022 god., u Santa Monica (Kalifonija), te je tako ponovno okupila filmske i TV zvijezde na crvenom tepihu.

Dodjela nagrada SAG

Trenutak karijere prema vlastitim riječima imao je Will Smith koji je nagrađen kao najbolji glumac za ulogu u filmu “King Richard”.

Will Smith utjelovio je oca tenisačkih ikona Serene i Venus Williams, a upravo starija sestra podržala ga je i na dodjeli.

Dodjela nagrada SAG

Nominiranoj Lady Gaga ovaj put izmaknula je nagrada koja je otišla u ruke kolegice Jessice Chastain za njezino ostvarenje u filmu “The Eyes of Tammy Faye”

Slavili su i tvorci Squid Game, zbog pobjeda u kategorijama akcijskog ansambla, te gl.glumca (Lee Jung-jae) i glumice (HoYeon Yung) u dramskoj seriji.

Veteranka Helen Mirren (76) odnjela je kući SAG nagradu za životno dijelo, a na crvenom tepihu izgledala je divno u rozoj opravi dizajnerskog dvojca Dolce & Gabbana.

Među nagrađenima su još i Michael Keaton, Kate Winslet, Jason Sudeikis, Jean Smart i drugi.

Photo credits PageSix Style
Napisala : Andreja Rezniček Mehun

Možda će te zanimati

Life & Style Movie Flow

Tko je Vaš omiljeni Vodenjak?

Prema horoskopu kojega više manje svi volimo pročitati barem iz zabave, trenutno je vrijeme Vodenjaka, počevši od 20.01 do 19.02. Karakteristike ovog zračnog znaka su duhovita priroda, humanost, umjetnička crta i pozitiva. Galerija donosi theflow.hr popis poznatih i slavnih rođenih u periodu Vodenjaka. Ellen DeGeneres 26.01. Oprah Winfrey 29.01. Christian Bale 30.01. Harry Styles 01.02. […]

Read More
Life & Style Movie Flow

Johnny Depp – novi život nakon pobjede

John Christopher “Johnny” Depp II, rodio se 09.06.1963, u Kentuckyju SAD. Mladog Johnny Deppa kolega Nicolas Cage usmjerio je prema glumi, a neosporna karizma i talent donosi mu brojne filmske prilike. Iako “bezobrazno” zgodan Johnny je htio glumiti nekonvencionalne likove, što mu je kroz karijeru postala specijalnost. Ovaj zgodni glumac i miljenik žena bio je […]

Read More
Zvijezde hollywood godine
Fashion & Beauty Movie Flow

Zvijezde koje dokazuju da prave dame ne kriju svoje godine

Danas se više nego ikad prije radi na promociji prihvaćanja pojedinaca i razbijanja stereotipa. Velike modne kompanije za svoje revije sve više angažiraju modele raznih konfekcijskih brojeva, a plus size modeli su uobičajeni na pisti, kao i na editorijalima i u katalozima. Cilj je da svaka skupina žena bude zastupljena, te da se nedostižni ideali […]

Read More