Za ovogodišnje izdanje Crnog petka Vivre.hr osigurao je i do 90% popusta na sve kategorije namještaja

Najočekivaniji dani u godini počinju danas te će trajati do 15. studenog, a kupcima je po posebnim cijenama ponuđeno čak 150.000 proizvoda

Vivre, najveći online trgovac namještajem, dekoracijama i predmetima za uređenje doma u središnjoj i istočnoj Europi, predstavlja Crni petak (Black Friday), najiščekivaniju kampanju u godini s popustima i do 90 posto na sve kategorije svog asortimana.

Crni petak na online trgovini Vivre.hr trajat će do nedjelje 15. studenog, a svi posjetitelji osim posebnih cijena za preko 150.000 proizvoda moći će uživati u još boljem iskustvu kupnje uz pomoć najnovije Vivreove aplikacije s funkcionalnošću proširene stvarnosti (AR). Ona svim zainteresiranima omogućuje da prije nego kupe pojedini proizvod vide kako bi se on uklopio u njihov dom.


Procjenjuje se da će vrijednost ukupnih narudžbi unutar svih 9 zemalja u kojima je Vivre prisutan tijekom Crnog petka premašiti 10 milijuna eura, odnosno da će očekivana prodaja biti 80 posto veća u odnosu na isto razdoblje prošle godine.

Tome će uz eksponencijalan rast segmenta e-trgovine u Europi svakako doprinijeti i značajna, prije svega tehnološka, ulaganja Vivrea u svoje poslovanje u posljednjem periodu.

Kako bi zadovoljio potrebe kupaca i isporučio njihove narudžbe u najkraćem mogućem roku, Vivre je u svoju posebnu ponudu uvrstio širu paletu proizvoda nego lani te je istovremeno osigurao dvostruku zalihu na skladištima. Tijekom Crnog petka kupci u Hrvatskoj će tako moći birati između proizvoda iz kategorija namještaja, kućnog tekstila i tepiha, kuhinje i ukrasa, rasvjetnih tijela, kupaonice te kategorije stil života.


“Pripreme za ovogodišnje izdanje Crnog petka započeli smo mjesecima ranije odabirom proizvoda prilagođenih svakog pojedinom tržištu na kojem poslujemo. Kako bismo maksimalno spremni dočekali ove za naše kupce najiščekivanije dane u godini, povećali smo skladišne kapacitete te su oni sada na razini čak 24.000 m2.

Istovremeno smo našu infrastrukturu doveli na tehnološku razinu koja nam omogućuje realizaciju i do tri puta većeg prometa nego je to bio slučaj tijekom rekordnih perioda do sada.

Jednako tako, uložili smo i u novu opremu uz koju smo automatizirali sustav pakiranja i isporuke narudžbi. Zbog svega navedenog uistinu se veselimo povećanoj potražnji te ćemo biti u stanju zadovoljiti sve potrebe naših kupaca, koji kao i prijašnjih godina s velikim zanimanjem dočekuju Crni petak”, izjavila je Monica Cadogan, izvršna direktorica i suosnivačica Vivrea.


Više informacija možete pronaći na https://www.vivre.hr/https://www.vivre.hr/

www.theflow.hr

https://www.instagram.com/theflow.hr/

https://www.facebook.com/theflow.hr/

Možda će te zanimati

Jelusick u petak u Tvornici kulture
Life & Style Moj Zagreb

Jelusick u petak u Tvornici kulture započinje turneju koja stiže i u Južnu Ameriku!

Posljednje ulaznice za spektakl su u prodaji! Jelusick u petak u Tvornici kulture započinje turneju koja stiže i u Južnu Ameriku!   ULAZNICE: https://www.entrio.hr/event/jelusick-u-tvornici-kulture-17232    Čekanju uskoro dolazi kraj! Bend Jelusick, predvođen Dinom Jelusićem, u petak 12. travnja stiže u Tvornicu kulture u kojoj će održati koncert o kojem će Zagreb još dugo pričati! Jelusick u Tvornicu stiže na krilima […]

Read More
Booze & Boobs
Life & Style

Booze & Boobs

Iako živimo u velikom gradu koji nudi mnoge mogućnosti, šušure i moving ponekad se nađemo pred pitanjem tj. više izjavom “ Nema pojma gdje bi izašla van”, Ako ste zakoračili u neke, kao se definiraju, srednje godine ili im se približavate, čini se kao da su neka stara mjesta zamrla, neka nova mjesta, neki novi […]

Read More
Gastro Life & Style Moj Zagreb

Ovu subotu Britanski trg postaje plesni podij, ne propustite RNB Confusion spektakl!

U subotu 16.12. od 18 sati RNB Confusion organizira adventsko druženje i ples na otvorenom – Britanac Block Party Ove godine proslavili su 20 godina postojanja, a samo u ovoj godini s njima je plesalo preko 15 000 mladih i gostovali su na najvećim regionalnim festivalima poput Exit, Weekend Media, LMF-a i Sea Stara. Riječ […]

Read More