Za ovogodišnje izdanje Crnog petka Vivre.hr osigurao je i do 90% popusta na sve kategorije namještaja

Najočekivaniji dani u godini počinju danas te će trajati do 15. studenog, a kupcima je po posebnim cijenama ponuđeno čak 150.000 proizvoda

Vivre, najveći online trgovac namještajem, dekoracijama i predmetima za uređenje doma u središnjoj i istočnoj Europi, predstavlja Crni petak (Black Friday), najiščekivaniju kampanju u godini s popustima i do 90 posto na sve kategorije svog asortimana.

Crni petak na online trgovini Vivre.hr trajat će do nedjelje 15. studenog, a svi posjetitelji osim posebnih cijena za preko 150.000 proizvoda moći će uživati u još boljem iskustvu kupnje uz pomoć najnovije Vivreove aplikacije s funkcionalnošću proširene stvarnosti (AR). Ona svim zainteresiranima omogućuje da prije nego kupe pojedini proizvod vide kako bi se on uklopio u njihov dom.


Procjenjuje se da će vrijednost ukupnih narudžbi unutar svih 9 zemalja u kojima je Vivre prisutan tijekom Crnog petka premašiti 10 milijuna eura, odnosno da će očekivana prodaja biti 80 posto veća u odnosu na isto razdoblje prošle godine.

Tome će uz eksponencijalan rast segmenta e-trgovine u Europi svakako doprinijeti i značajna, prije svega tehnološka, ulaganja Vivrea u svoje poslovanje u posljednjem periodu.

Kako bi zadovoljio potrebe kupaca i isporučio njihove narudžbe u najkraćem mogućem roku, Vivre je u svoju posebnu ponudu uvrstio širu paletu proizvoda nego lani te je istovremeno osigurao dvostruku zalihu na skladištima. Tijekom Crnog petka kupci u Hrvatskoj će tako moći birati između proizvoda iz kategorija namještaja, kućnog tekstila i tepiha, kuhinje i ukrasa, rasvjetnih tijela, kupaonice te kategorije stil života.


“Pripreme za ovogodišnje izdanje Crnog petka započeli smo mjesecima ranije odabirom proizvoda prilagođenih svakog pojedinom tržištu na kojem poslujemo. Kako bismo maksimalno spremni dočekali ove za naše kupce najiščekivanije dane u godini, povećali smo skladišne kapacitete te su oni sada na razini čak 24.000 m2.

Istovremeno smo našu infrastrukturu doveli na tehnološku razinu koja nam omogućuje realizaciju i do tri puta većeg prometa nego je to bio slučaj tijekom rekordnih perioda do sada.

Jednako tako, uložili smo i u novu opremu uz koju smo automatizirali sustav pakiranja i isporuke narudžbi. Zbog svega navedenog uistinu se veselimo povećanoj potražnji te ćemo biti u stanju zadovoljiti sve potrebe naših kupaca, koji kao i prijašnjih godina s velikim zanimanjem dočekuju Crni petak”, izjavila je Monica Cadogan, izvršna direktorica i suosnivačica Vivrea.


Više informacija možete pronaći na https://www.vivre.hr/https://www.vivre.hr/

www.theflow.hr

https://www.instagram.com/theflow.hr/

https://www.facebook.com/theflow.hr/

Možda će te zanimati

Life & Style Movie Flow

Johnny Depp – novi život nakon pobjede

John Christopher “Johnny” Depp II, rodio se 09.06.1963, u Kentuckyju SAD. Mladog Johnny Deppa kolega Nicolas Cage usmjerio je prema glumi, a neosporna karizma i talent donosi mu brojne filmske prilike. Iako “bezobrazno” zgodan Johnny je htio glumiti nekonvencionalne likove, što mu je kroz karijeru postala specijalnost. Ovaj zgodni glumac i miljenik žena bio je […]

Read More
bundeva ukras diy
Home Design

BUNDEVA – KRALJICA JESENI

Bundeva je zasigurno neokrunjena kraljica jeseni. Kada pronađe svoj put od tržnice do kuhinje u sigurnim rukama pretvorit će se u mirisnu pitu ili finu krepku juhu. Međutim u jesensko vrijeme bundeva je neiscrpno vrelo inspiracija kod uređenja okućnice ili interijera. Pregledavajući brojne editorijale pronašli smo pregršt ideja kako bundeve mogu ukrasiti naša dvorišta i […]

Read More
INFOBIP WORLDWIDE HOODIE
Fashion & Beauty Life & Style Tech Flow

PREDSTAVLJENI PRVI MODNI KOMAD IZ STREET STYLE KOLEKCIJE – INFOBIP WORLDWIDE HOODIE

Mate Rimac, Marko Bucić – Vanillaz, Nevena Rendeli među prvima istražili o čemu je riječ Infobip, vodeća regionalna IT kompanija u suradnji s mladim kanadskim dizajnerom hrvatskih korijena, Joshuom Čirjakom, osnivačem IUTD Studiosa, napravila je iskorak u street fashion segment te predstavila prvu Infobip Worldwide hoodicu. Limitirana serija inovativnih NFT hoodica proizvedena je u svega […]

Read More