Besplatna aplikacija Meddox: Svi zdravstveni nalazi na jednom mjestu

aplikacija Meddox zdravstveni nalazi

Nova hrvatska besplatna aplikacija Meddox: Svi zdravstveni nalazi sad su na jednom mjestu

Papiri se lako gube. Zato je tu mobilna aplikacija Meddox koja vam omogućuje sigurnu i organiziranu pohranu zdravstvenih nalaza

Aktivna briga o zdravlju neminovno uključuje povremene pretrage i odlaske liječniku, ali i mnoštvo papira, odnosno zdravstvene dokumentacije koju je nužno čuvati. Ipak, papiri se lako gube, a rješenje nudi besplatna mobilna aplikacija Meddox.

Meddox omogućuje pohranu svih zdravstvenih nalaza na jednom mjestu. Dovoljno je da vaše tiskane nalaze uslikate, a aplikacija će prepoznati naziv i datum nalaza te zdravstvenu instituciju liječnika i dijagnozu.

Osim što su pregledni i organizirani, svi nalazi spremljeni u Meddox aplikaciji uvijek su i svugdje dostupni, čak i kad ste na putu, a također se mogu jednostavno i brzo pretraživati.

Uspoređuje laboratorijske rezultate

Aplikacija Meddox omogućuje i analizu te usporedbu pohranjenih laboratorijskih parametara kako bi korisnici mogli pratiti kretanje njihovih vrijednosti kroz vrijeme te jednostavnim uvidom u grafove pravovremeno uočiti snižene ili pak povišene vrijednosti. Praćenje laboratorijskih parametara posebice je važno u kontroli bolesti poput dijabetesa, a pruža se uvid i u djelovanje propisanih terapija.

Digitalno pohranjena zdravstvena dokumentacija u aplikaciji Meddox može se jednostavno podijeliti s liječnikom ili osobom koja brine o bolesniku, a ujedno su informacije sigurne jer su primijenjeni najviši sigurnosni standardi, poput bankovnih.

Sve prednosti osobne digitalne arhive zdravstvene dokumentacije:

  • Svi nalazi su na jednom mjestu što pruža cjelovitu sliku o vašem zdravlju
  • Organiziranost nalaza po kategorijama i datumu omogućava brzo i lako snalaženje
  • Zdravstvenu dokumentaciju uvijek imate uz sebe
  • Nalaze jednostavno možete podijeliti s vašim liječnikom ili osobom koja brine o vama ili bolesniku
  • Laboratorijske pokazatelje možete lako pratiti i uspoređivati
  • Postoji mogućnost podsjetnika za kontrole
  • Ubrzava se postavljanje dijagnoze zbog brzog uvida u vaše zdravstveno stanje.
  • Štedi vaš novac i vrijeme jer su svi nalazi sačuvani

Više informacija potražite na stranici Meddox.com, a aplikacija je dostupna za preuzimanje, zasad samo za Android uređaje, u Google Play trgovini. Aplikacija se i dalje razvija – osim što će biti dostupna i za iPhone uređaje, imat će i neke dodatne funkcionalnosti poput podsjetnika na uzimanje lijekova.

Možda će te zanimati

Bizz Flow

Projekt jednako razvoj predstavio jedinstvenu sveobuhvatnu aplikaciju za praćenje prilika u javnoj nabavi

Projekt jednako razvoj lansirao je inovativnu aplikaciju za javnu nabavu koja: • po prvi puta pruža pregled i analitiku aktualnih, proteklih i planiranih postupaka javne nabave, uz mogućnost personalizacije pregleda • pruža pregled svih objavljenih planova nabava, sve na jednom mjestu • pruža uvid u napredno praćenje statistika uspješnosti na tržištu javne nabave kroz prizmu […]

Read More
Festival zdravlja
Health Flow Moj Zagreb

Zagrepčani uživali na trećem Festivala zdravlja uz poruku #uspori

Brojni posjetitelji protekli su vikend u Maksimiru iskoristili priliku da uz brojne radionice, panel-diskusije, savjetovanja s liječnicima i druženje na prekrasnoj livadi ispred Vidikovca provjere ili poboljšaju svoje zdravstveno stanje na trećem Festivalu zdravlja. Program je otvoren u petak zanimljivim panelom Ljepota u službi zdravlja, a otvorenju i koktel zabavi s prekrasnim pogledom na maksimirsku […]

Read More
marketing summit
Bizz Flow

Marketinški vrtlog koji donosi rezultate!
Autentičnost. Storytelling. Content.

Ovogodišnji govornici spadaju među najvećim ekspertima u području marketinga, tako će nam se ove godine pridružiti Ana McMahon (L’Oréal Adria-Balkan), Tomasz Stec (Simon-Kucher & Partners), Lazar Džamić (Xoogler, Content & Storytelling Trainer, University Lecturer).   Dana 11.5.2022. održava se 4. Marketing Summit na imanju Marincel. Ovogodišnji Marketing Summit okuplja stručnjake iz područja marketinga, te će […]

Read More