Besplatna aplikacija Meddox: Svi zdravstveni nalazi na jednom mjestu

aplikacija Meddox zdravstveni nalazi

Nova hrvatska besplatna aplikacija Meddox: Svi zdravstveni nalazi sad su na jednom mjestu

Papiri se lako gube. Zato je tu mobilna aplikacija Meddox koja vam omogućuje sigurnu i organiziranu pohranu zdravstvenih nalaza

Aktivna briga o zdravlju neminovno uključuje povremene pretrage i odlaske liječniku, ali i mnoštvo papira, odnosno zdravstvene dokumentacije koju je nužno čuvati. Ipak, papiri se lako gube, a rješenje nudi besplatna mobilna aplikacija Meddox.

Meddox omogućuje pohranu svih zdravstvenih nalaza na jednom mjestu. Dovoljno je da vaše tiskane nalaze uslikate, a aplikacija će prepoznati naziv i datum nalaza te zdravstvenu instituciju liječnika i dijagnozu.

Osim što su pregledni i organizirani, svi nalazi spremljeni u Meddox aplikaciji uvijek su i svugdje dostupni, čak i kad ste na putu, a također se mogu jednostavno i brzo pretraživati.

Uspoređuje laboratorijske rezultate

Aplikacija Meddox omogućuje i analizu te usporedbu pohranjenih laboratorijskih parametara kako bi korisnici mogli pratiti kretanje njihovih vrijednosti kroz vrijeme te jednostavnim uvidom u grafove pravovremeno uočiti snižene ili pak povišene vrijednosti. Praćenje laboratorijskih parametara posebice je važno u kontroli bolesti poput dijabetesa, a pruža se uvid i u djelovanje propisanih terapija.

Digitalno pohranjena zdravstvena dokumentacija u aplikaciji Meddox može se jednostavno podijeliti s liječnikom ili osobom koja brine o bolesniku, a ujedno su informacije sigurne jer su primijenjeni najviši sigurnosni standardi, poput bankovnih.

Sve prednosti osobne digitalne arhive zdravstvene dokumentacije:

  • Svi nalazi su na jednom mjestu što pruža cjelovitu sliku o vašem zdravlju
  • Organiziranost nalaza po kategorijama i datumu omogućava brzo i lako snalaženje
  • Zdravstvenu dokumentaciju uvijek imate uz sebe
  • Nalaze jednostavno možete podijeliti s vašim liječnikom ili osobom koja brine o vama ili bolesniku
  • Laboratorijske pokazatelje možete lako pratiti i uspoređivati
  • Postoji mogućnost podsjetnika za kontrole
  • Ubrzava se postavljanje dijagnoze zbog brzog uvida u vaše zdravstveno stanje.
  • Štedi vaš novac i vrijeme jer su svi nalazi sačuvani

Više informacija potražite na stranici Meddox.com, a aplikacija je dostupna za preuzimanje, zasad samo za Android uređaje, u Google Play trgovini. Aplikacija se i dalje razvija – osim što će biti dostupna i za iPhone uređaje, imat će i neke dodatne funkcionalnosti poput podsjetnika na uzimanje lijekova.

Možda će te zanimati

Green cakes
Fit Flow Gastro Health Flow

Green cakes

GREEN CAKES se bavi razvojem, proizvodnjom i prodajom zdravih slastica. Naš je cilj podržati zdrav način prehrane i dokazati da zdravo može biti slatko i ukusno i to bez grižnje savjesti. GREEN CAKES slastice prilagođene su i osobama s dijabetesom, osobama s intolerancijom na gluten, osobama s intolerancijom na laktozu i drugim intolerancijama te svim […]

Read More
Zepter
Health Flow

Zepter Hrvatska donirala pročišćivač zraka Therapy air KBC Sestre Milosrdnice u Zagrebu

Tvrtka Zepter Hrvatska danas je donirala pročišćivač zraka hitnoj ambulanti Klinike za pedijatriju, KBC Sestre Milosrdnice, a koji će svakako biti od pomoći u svakodnevnom radu sa najmlađim pacijentima Tvrtka Zepter Hrvatska danas je donirala KBC Sestre Milosrdnice u Zagrebu vrijedan uređaj Therapy Air ION, koji će biti od pomoći u svakodnevnom radu sa najmlađim […]

Read More
Jako horvat sobočan
Bizz Flow

Inetrvju Jako Horvat – Sobočan

U novom članku rubrike Bizz Flow, The Flow je odlučio porazgovarati sa gosp. Jakom Horvatom, voditeljem strateških projekata tvrtke Sobočan d.o.o. kojoj je ljubav prema planeti Zemlji kroz obnovljive izvore energije bila inspiracija za novi poslovni projekt održivog poslovanja. Za sve zaljubljenike u našu predivnu planetu Zemlju već neko vrijeme na hrvatskom tržištu imamo i […]

Read More