Besplatna aplikacija Meddox: Svi zdravstveni nalazi na jednom mjestu

aplikacija Meddox zdravstveni nalazi

Nova hrvatska besplatna aplikacija Meddox: Svi zdravstveni nalazi sad su na jednom mjestu

Papiri se lako gube. Zato je tu mobilna aplikacija Meddox koja vam omogućuje sigurnu i organiziranu pohranu zdravstvenih nalaza

Aktivna briga o zdravlju neminovno uključuje povremene pretrage i odlaske liječniku, ali i mnoštvo papira, odnosno zdravstvene dokumentacije koju je nužno čuvati. Ipak, papiri se lako gube, a rješenje nudi besplatna mobilna aplikacija Meddox.

Meddox omogućuje pohranu svih zdravstvenih nalaza na jednom mjestu. Dovoljno je da vaše tiskane nalaze uslikate, a aplikacija će prepoznati naziv i datum nalaza te zdravstvenu instituciju liječnika i dijagnozu.

Osim što su pregledni i organizirani, svi nalazi spremljeni u Meddox aplikaciji uvijek su i svugdje dostupni, čak i kad ste na putu, a također se mogu jednostavno i brzo pretraživati.

Uspoređuje laboratorijske rezultate

Aplikacija Meddox omogućuje i analizu te usporedbu pohranjenih laboratorijskih parametara kako bi korisnici mogli pratiti kretanje njihovih vrijednosti kroz vrijeme te jednostavnim uvidom u grafove pravovremeno uočiti snižene ili pak povišene vrijednosti. Praćenje laboratorijskih parametara posebice je važno u kontroli bolesti poput dijabetesa, a pruža se uvid i u djelovanje propisanih terapija.

Digitalno pohranjena zdravstvena dokumentacija u aplikaciji Meddox može se jednostavno podijeliti s liječnikom ili osobom koja brine o bolesniku, a ujedno su informacije sigurne jer su primijenjeni najviši sigurnosni standardi, poput bankovnih.

Sve prednosti osobne digitalne arhive zdravstvene dokumentacije:

  • Svi nalazi su na jednom mjestu što pruža cjelovitu sliku o vašem zdravlju
  • Organiziranost nalaza po kategorijama i datumu omogućava brzo i lako snalaženje
  • Zdravstvenu dokumentaciju uvijek imate uz sebe
  • Nalaze jednostavno možete podijeliti s vašim liječnikom ili osobom koja brine o vama ili bolesniku
  • Laboratorijske pokazatelje možete lako pratiti i uspoređivati
  • Postoji mogućnost podsjetnika za kontrole
  • Ubrzava se postavljanje dijagnoze zbog brzog uvida u vaše zdravstveno stanje.
  • Štedi vaš novac i vrijeme jer su svi nalazi sačuvani

Više informacija potražite na stranici Meddox.com, a aplikacija je dostupna za preuzimanje, zasad samo za Android uređaje, u Google Play trgovini. Aplikacija se i dalje razvija – osim što će biti dostupna i za iPhone uređaje, imat će i neke dodatne funkcionalnosti poput podsjetnika na uzimanje lijekova.

Možda će te zanimati

marketing summit
Bizz Flow

Marketinški vrtlog koji donosi rezultate!
Autentičnost. Storytelling. Content.

Ovogodišnji govornici spadaju među najvećim ekspertima u području marketinga, tako će nam se ove godine pridružiti Ana McMahon (L’Oréal Adria-Balkan), Tomasz Stec (Simon-Kucher & Partners), Lazar Džamić (Xoogler, Content & Storytelling Trainer, University Lecturer).   Dana 11.5.2022. održava se 4. Marketing Summit na imanju Marincel. Ovogodišnji Marketing Summit okuplja stručnjake iz područja marketinga, te će […]

Read More
Klimatska dijeta
Blog Health Flow

Znate li što je Klimatska dijeta?

Donosimo pojašnjenje ekološki prihvatljivog pristupa prehrani Život danas sve je više (opravdano) usmjeren prema spoznaji da ekologija nije ”nešto što treba doći na red”, nego hitna potreba. Ekologija nas mora zaokupiti, i usmjeriti prema problemima o kojima se još kao društvo nismo dovoljno osvijestili. Sve glasnije su poruke ekologa, i znanstvenika, te upozorenja da već […]

Read More
Greencajt festival
Blog Health Flow Moj Zagreb

Poznati svjetski govornici dolaze na pozornicu Greencajt festivala

Bivši savjetnik predsjednika Billa Clintona za klimatske promjene, sustainability managerica L’Oreala za cijelu Europu te najmlađa avanturistica koja je osvojila Mount Everest i Sjeverni pol neki su od protagonisti ovogodišnje Greencajt konferencije Najveći zeleni festival u regiji, od 2. do 5. lipnja u prostorima stare Tvornice električnih žarulja i Rougemarin Parka u Zagrebu, ugostit će […]

Read More