Besplatna aplikacija Meddox: Svi zdravstveni nalazi na jednom mjestu

aplikacija Meddox zdravstveni nalazi

Nova hrvatska besplatna aplikacija Meddox: Svi zdravstveni nalazi sad su na jednom mjestu

Papiri se lako gube. Zato je tu mobilna aplikacija Meddox koja vam omogućuje sigurnu i organiziranu pohranu zdravstvenih nalaza

Aktivna briga o zdravlju neminovno uključuje povremene pretrage i odlaske liječniku, ali i mnoštvo papira, odnosno zdravstvene dokumentacije koju je nužno čuvati. Ipak, papiri se lako gube, a rješenje nudi besplatna mobilna aplikacija Meddox.

Meddox omogućuje pohranu svih zdravstvenih nalaza na jednom mjestu. Dovoljno je da vaše tiskane nalaze uslikate, a aplikacija će prepoznati naziv i datum nalaza te zdravstvenu instituciju liječnika i dijagnozu.

Osim što su pregledni i organizirani, svi nalazi spremljeni u Meddox aplikaciji uvijek su i svugdje dostupni, čak i kad ste na putu, a također se mogu jednostavno i brzo pretraživati.

Uspoređuje laboratorijske rezultate

Aplikacija Meddox omogućuje i analizu te usporedbu pohranjenih laboratorijskih parametara kako bi korisnici mogli pratiti kretanje njihovih vrijednosti kroz vrijeme te jednostavnim uvidom u grafove pravovremeno uočiti snižene ili pak povišene vrijednosti. Praćenje laboratorijskih parametara posebice je važno u kontroli bolesti poput dijabetesa, a pruža se uvid i u djelovanje propisanih terapija.

Digitalno pohranjena zdravstvena dokumentacija u aplikaciji Meddox može se jednostavno podijeliti s liječnikom ili osobom koja brine o bolesniku, a ujedno su informacije sigurne jer su primijenjeni najviši sigurnosni standardi, poput bankovnih.

Sve prednosti osobne digitalne arhive zdravstvene dokumentacije:

  • Svi nalazi su na jednom mjestu što pruža cjelovitu sliku o vašem zdravlju
  • Organiziranost nalaza po kategorijama i datumu omogućava brzo i lako snalaženje
  • Zdravstvenu dokumentaciju uvijek imate uz sebe
  • Nalaze jednostavno možete podijeliti s vašim liječnikom ili osobom koja brine o vama ili bolesniku
  • Laboratorijske pokazatelje možete lako pratiti i uspoređivati
  • Postoji mogućnost podsjetnika za kontrole
  • Ubrzava se postavljanje dijagnoze zbog brzog uvida u vaše zdravstveno stanje.
  • Štedi vaš novac i vrijeme jer su svi nalazi sačuvani

Više informacija potražite na stranici Meddox.com, a aplikacija je dostupna za preuzimanje, zasad samo za Android uređaje, u Google Play trgovini. Aplikacija se i dalje razvija – osim što će biti dostupna i za iPhone uređaje, imat će i neke dodatne funkcionalnosti poput podsjetnika na uzimanje lijekova.

Možda će te zanimati

eva herceg Likovne radionice za mlade i odrasle Zagreb
Health Flow Moj Zagreb

Likovne radionice za mlade i odrasle – “Artistress” – Zagreb

Likovne radionice za odrasle u organizaciji obrta Artistress i umjetnice Eve Herceg održavati će se tijekom cijele godine u obliku mjesečnog tečaja u formi 1 x tjedno po sat i pol vremena na lokaciji CMR Centra “Mladih” Ribnjak u Zagrebu. “Iskustvo nam je pokazalo da je talent samo riječ koja nas plaši – svatko može […]

Read More
6. FMCG Retail Summit
Bizz Flow

Sve je spremno za 6. FMCG Retail Summit

6. FMCG Retail Summit s bogatim programom okupit će u Plaza Event Centru 7. listopada 2021. svjetska i domaća lica FMCG industrije i sudionike željne pravog networkinga, edukacije i inspiracije pod sloganom Uniting the Retail World.Ove godine imat ćete priliku poslušati najbolje među najboljima! U sklopu 4 programska segmenta pomaknut ćemo granice viđenog i predvidjeti […]

Read More
Bizz Flow

FMCG Retail Summit – PRIJAVE U TIJEKU!

Oslobodit dan za inspiraciju i inovaciju u FMCG-u! SAVE THE DATE! 07.10. 2021. Ususret šestom FMCG Retail Summitu koji će biti održan 7. listopada u Plaza Event Centru pod sloganom Uniting the Retail World, a na kojem će se sudionicima kroz četiri programska segmenta ponuditi uvid u razmišljanja i potrebe modernog kupca, kao i strategije […]

Read More