AntiValentinovo 4.3.2022. Let 3, Živo blato & Alejuandro Buendija

AntiValentinovo novi datum: Let 3 uz Živo blato dodaje Alejuandra Buendiju

Datum i vrijeme: petak, 4.3.2022. od 20:00 sati

Mjesto održavanja: Boćarski dom Zagreb

Novi termin u kojem će se oržati sedmo izdanje AntiValentinova je petak, 4.3.2022., a uz Let 3 i Živo blato, tu večer nastupit će i Alejuandro Buendija u pratnji svojih Sinova.

Sve kupljene ulaznice vrijede i za novi termin, a rok povrata novaca za one kojima novi datum ne odgovara je do 11.2.2022.

Antivalentinovo #7 vraća se u Boćarski dom u Zagrebu, gdje će u petak, 4.3., kao headlineri nastupiti domaćini festivala Let 3, a gosti su im Živo Blato. Proteklo izdanje Antivalentinova održano je u nešto kasnijem terminu nego inače, ali usprkos pandemiji, poručuju organizatori, Antivalentinovo #6 proslavilo se na krovu garaže Tuškanac i uz pomoć najvjernije publike pokazalo da se može nositi i s novim uvjetima, a osim Zagreba, trebao bi obuhvatiti još neke gradove.

AntiValentinovo novi datum: Let 3 uz Živo blato dodaje Alejuandra Buendiju

Domaćini i pokretači festivala, Let 3, na nadolazećem izdanju Antivalentinova promovirat će novi album koji donosi potpuno nove verzije najboljih i najpopularnijih pjesama benda – Sam u vodi, Golub Dinko, Izgubljeni, Profesor Jakov, Drama, Ero, a od kojih su nam već predstavili suradnje s Terezom Kesovijom, Vucom i TBF-om na proteklim izdanjima Antivalentinovske fešte.

Uz Let 3, kao headliner sedmog izdanja pridružuje se heavy metal sastav Živo blato, osnivača Siniše Vuce, koje predvodi karizmatični general Vasilije Mitu, iza kojeg, svi znamo, stoji Siniša Vuco, a uz kojeg bend još čine Veseli Sir, Gospodin Mr. Rabbit te vokali Nazifa Gljiva i Trudna Tableta.

Kako do ulaznica za Antivalentinovo #7?


Early bird ulaznice po cijeni od 60 kn (za jednu osobu) i 100 kn (za dvije osobe) u ograničenoj količini dostupne su 14 dana ili do rasprodaje kontigenta, a nakon toga cijena ulaznica raste. Early bird ulaznice u prodaji su dostupne u sustavu Eventim, a dostupne su i u Dirty Old Shopu i u Rockmarku. Dostupna je i limitirana količina muzika.hr fanclub ulaznica uz 20% popusta.

Koncert će se održati uz sve epidemiološke mjere uz predočenje covid potvrde na ulazu te uz testiranje (uz plaćanje) koje će biti omogućeno prije koncerta na ulazu.

Možda će te zanimati

Marsupia ljetni kampovi
Kids Flow Moj Zagreb

Marsupia ljetni kampovi

Zašto su kampovi dobri za djecu Postoji više razloga zašto omogućiti djetetu boravak u kampu, bilo na otvorenom ili u zatvorenom prostoru. Boravak u kampu odlična je prilika za druženje s vršnjacima i upoznavanje novih prijatelja. U kampu su djeca u sigurnim rukama i pod vodstvom stručnih osoba, te imaju jedinstvenu priliku isprobati razne igre […]

Read More
Disney plus +
Moj Zagreb Movie Flow

LIKOVI IZ DISNEYA, STAR WARSA I MARVELA ‘OKUPIRALI’ MIMARU

Uz spektakularni 3D mapping show sinoć obilježen dolazak Disney+ platforme u Hrvatsku Ono što su fanovi u Hrvatskoj dugo priželjkivali, jučer je postalo stvarnost. Disney+ streaming platforma sa preko 900 filmova, 600 serijala te 180 ekskluzivnih originala od jučer je dostupna i kod nas. Tim povodom je na pročelju zagrebačkog Muzeja Mimara održan spektakularni 3D […]

Read More
Kids Flow Moj Zagreb

Sve više i više zaposlenih roditelja suočava se s istim pitanjem tijekom školskih praznika – kuda s djetetom? MI IMAMO ODGOVOR!

ZAŠTO BAŠ PLES? Dokazano je da ples i pokret potiču: motorički razvoj zdravi razvoj tijela nevjerojatno razvijanje novih sinapsi pri kretanju razvoj inteligencije, kreativnosti, samosvjesnosti i samopouzdanja toleranciju u društvu i prihvaćanje smanjenje inertnosti i nasilja otvaranje prostora za izražavanje osjećaja koje su djeca u dobi kad odrastaju i sazrijevaju u nemogućnosti izraziti riječima Prednosti […]

Read More