AntiValentinovo 4.3.2022. Let 3, Živo blato & Alejuandro Buendija

AntiValentinovo novi datum: Let 3 uz Živo blato dodaje Alejuandra Buendiju

Datum i vrijeme: petak, 4.3.2022. od 20:00 sati

Mjesto održavanja: Boćarski dom Zagreb

Novi termin u kojem će se oržati sedmo izdanje AntiValentinova je petak, 4.3.2022., a uz Let 3 i Živo blato, tu večer nastupit će i Alejuandro Buendija u pratnji svojih Sinova.

Sve kupljene ulaznice vrijede i za novi termin, a rok povrata novaca za one kojima novi datum ne odgovara je do 11.2.2022.

Antivalentinovo #7 vraća se u Boćarski dom u Zagrebu, gdje će u petak, 4.3., kao headlineri nastupiti domaćini festivala Let 3, a gosti su im Živo Blato. Proteklo izdanje Antivalentinova održano je u nešto kasnijem terminu nego inače, ali usprkos pandemiji, poručuju organizatori, Antivalentinovo #6 proslavilo se na krovu garaže Tuškanac i uz pomoć najvjernije publike pokazalo da se može nositi i s novim uvjetima, a osim Zagreba, trebao bi obuhvatiti još neke gradove.

AntiValentinovo novi datum: Let 3 uz Živo blato dodaje Alejuandra Buendiju

Domaćini i pokretači festivala, Let 3, na nadolazećem izdanju Antivalentinova promovirat će novi album koji donosi potpuno nove verzije najboljih i najpopularnijih pjesama benda – Sam u vodi, Golub Dinko, Izgubljeni, Profesor Jakov, Drama, Ero, a od kojih su nam već predstavili suradnje s Terezom Kesovijom, Vucom i TBF-om na proteklim izdanjima Antivalentinovske fešte.

Uz Let 3, kao headliner sedmog izdanja pridružuje se heavy metal sastav Živo blato, osnivača Siniše Vuce, koje predvodi karizmatični general Vasilije Mitu, iza kojeg, svi znamo, stoji Siniša Vuco, a uz kojeg bend još čine Veseli Sir, Gospodin Mr. Rabbit te vokali Nazifa Gljiva i Trudna Tableta.

Kako do ulaznica za Antivalentinovo #7?


Early bird ulaznice po cijeni od 60 kn (za jednu osobu) i 100 kn (za dvije osobe) u ograničenoj količini dostupne su 14 dana ili do rasprodaje kontigenta, a nakon toga cijena ulaznica raste. Early bird ulaznice u prodaji su dostupne u sustavu Eventim, a dostupne su i u Dirty Old Shopu i u Rockmarku. Dostupna je i limitirana količina muzika.hr fanclub ulaznica uz 20% popusta.

Koncert će se održati uz sve epidemiološke mjere uz predočenje covid potvrde na ulazu te uz testiranje (uz plaćanje) koje će biti omogućeno prije koncerta na ulazu.

Možda će te zanimati

Moj Zagreb

Metaklapa i Zagrebačka filharmonija – Glazbeni doživljaj za sve obožavatelje Iron Maidena

Kako zvuče klasici Iron Maidena u izvedbi orkestra Zagrebačke filharmonije i Metaklape možete poslušati 3. svibnja 2024. u 19.30 sati u koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog u Zagrebu. Zagrebačka filharmonija i Metaklapa održat će koncert na kojem će na jedinstven način uvezati tradicionalnu dalmatinsku, heavy metal i klasičnu glazbu. Pjesme najvećeg heavy metal sastava svih vremena […]

Read More
Greencajt festival
Moj Zagreb

3 dana trajanja, više od 50 govornika, 45 održivih tema: za mjesec dana počinje četvrti Greencajt festival

Za točno mjesec dana počinje četvrti Greencajt festival koji okupiti neke od najpoznatijih  svjetskih  i domaćih  stručnjaka  iz domene održivosti koji svakodnevno podižu svijest o važnosti očuvanja okoliša i ESG-a generalno. Konferencija će ponuditi nezaboravno trodnevno iskustvo uz brojna predavanja, panele i radionice, a istaknut će se osobna iskustva, uspješne prakse te komentirati nadolazeće trendove […]

Read More
Jelusick u petak u Tvornici kulture
Life & Style Moj Zagreb

Jelusick u petak u Tvornici kulture započinje turneju koja stiže i u Južnu Ameriku!

Posljednje ulaznice za spektakl su u prodaji! Jelusick u petak u Tvornici kulture započinje turneju koja stiže i u Južnu Ameriku!   ULAZNICE: https://www.entrio.hr/event/jelusick-u-tvornici-kulture-17232    Čekanju uskoro dolazi kraj! Bend Jelusick, predvođen Dinom Jelusićem, u petak 12. travnja stiže u Tvornicu kulture u kojoj će održati koncert o kojem će Zagreb još dugo pričati! Jelusick u Tvornicu stiže na krilima […]

Read More