Anoetty design -jedna sasvim spontana priča o kukičanju

Anoetty design

Anoetty design je jedna sasvim spontana priča o ljubavi prema starom umijeću – kukičanju. Sa željom da ponudimo dodatke za dječju sobicu od prirodnih materijala, krenuli smo u izradu košara za igračke, tepiha i podloga za igranje, te raznih zidnih ukrasa od reciklirane pamučne špage.

S vremenom smo se proširili i na proizvode za sve članove obitelji – mame, tate, tete, bake i djedove.

Toliko smo se zaljubili u kukičanje i ideje su samo navirale, da smo se odlučili okušati i u izradi modnih dodataka, pa smo u ponudu uvrstili i torbe raznih oblika i dizajna.

Naši proizvodi danas namijenjeni su velikima i malenima. Sve se izrađuju ručno i od prirodnih materijala. Pamučna špaga koju koristimo je vrlo otporna i može se jednostavno oprati u perilici rublja.

Za neke je proizvode potrebno i po nekoliko dana izrade, a svaki se čvor plete s puno ljubavi, ne bi li konačan proizvod bio što bolji i originalniji. 

Osim standardne ponude koju stalno obogaćujemo novim sadržajem, nudimo mogućnost izrade proizvoda po želji klijenta. Zavirite u našu stranicu i pronađite nešto za sebe!

Instagram: anoetty.design

Facebook: Anoetty design

Možda će te zanimati

INFOBIP WORLDWIDE HOODIE
Fashion & Beauty Life & Style Tech Flow

PREDSTAVLJENI PRVI MODNI KOMAD IZ STREET STYLE KOLEKCIJE – INFOBIP WORLDWIDE HOODIE

Mate Rimac, Marko Bucić – Vanillaz, Nevena Rendeli među prvima istražili o čemu je riječ Infobip, vodeća regionalna IT kompanija u suradnji s mladim kanadskim dizajnerom hrvatskih korijena, Joshuom Čirjakom, osnivačem IUTD Studiosa, napravila je iskorak u street fashion segment te predstavila prvu Infobip Worldwide hoodicu. Limitirana serija inovativnih NFT hoodica proizvedena je u svega […]

Read More
Zvijezde hollywood godine
Fashion & Beauty Movie Flow

Zvijezde koje dokazuju da prave dame ne kriju svoje godine

Danas se više nego ikad prije radi na promociji prihvaćanja pojedinaca i razbijanja stereotipa. Velike modne kompanije za svoje revije sve više angažiraju modele raznih konfekcijskih brojeva, a plus size modeli su uobičajeni na pisti, kao i na editorijalima i u katalozima. Cilj je da svaka skupina žena bude zastupljena, te da se nedostižni ideali […]

Read More
Jesenski Högl party u NAMA-i
Fashion & Beauty

Jesenski Högl party u NAMA-i obilježio je više od 20 godina uspješne suradnje

Robna kuća Nama i poznati austrijski brend cipela Högl organizirali su event kojim su obilježili više od dva desetljeća suradnje Prijelazne jakne, toplija obuća i žuto lišće na ulicama Zagreba već su nam odavno najavili jesen, pa je njene tonove kultna zagrebačka robna kuća NAMA odlučila pretočiti u tematiku još jednog eventa. Ovoga puta riječ […]

Read More