Anoetty design -jedna sasvim spontana priča o kukičanju

Anoetty design

Anoetty design je jedna sasvim spontana priča o ljubavi prema starom umijeću – kukičanju. Sa željom da ponudimo dodatke za dječju sobicu od prirodnih materijala, krenuli smo u izradu košara za igračke, tepiha i podloga za igranje, te raznih zidnih ukrasa od reciklirane pamučne špage.

S vremenom smo se proširili i na proizvode za sve članove obitelji – mame, tate, tete, bake i djedove.

Toliko smo se zaljubili u kukičanje i ideje su samo navirale, da smo se odlučili okušati i u izradi modnih dodataka, pa smo u ponudu uvrstili i torbe raznih oblika i dizajna.

Naši proizvodi danas namijenjeni su velikima i malenima. Sve se izrađuju ručno i od prirodnih materijala. Pamučna špaga koju koristimo je vrlo otporna i može se jednostavno oprati u perilici rublja.

Za neke je proizvode potrebno i po nekoliko dana izrade, a svaki se čvor plete s puno ljubavi, ne bi li konačan proizvod bio što bolji i originalniji. 

Osim standardne ponude koju stalno obogaćujemo novim sadržajem, nudimo mogućnost izrade proizvoda po želji klijenta. Zavirite u našu stranicu i pronađite nešto za sebe!

Instagram: anoetty.design

Facebook: Anoetty design

Možda će te zanimati

afrodita X LIFTING SHOT
Fashion & Beauty

Euforija oko Afroditinog X lifting shota širi se regijom! X shot – sretan ti 1. rođendan!

Euforija oko Afroditinog X lifting shota širi se regijom! X shot – sretan ti 1. rođendan! Afroditin serum s učinkom botoksa je potpuno zaludio cijelu Adria regiju! Gotovo da i nema osobe koja nije čula za Afroditin X LIFTING SHOT Afrodita Professional. Revolucionarni serum, koji upravo slavi svoj 1. rođendan, zbog iznimne potražnje već više […]

Read More
Više od UV zaštite uz Eucerin SUN njegu za lice
Fashion & Beauty Health Flow

Više od UV zaštite uz Eucerin SUN njegu za lice

Većina nas razmišlja o zaštiti kože od sunca samo tijekom ljeta. No, UV zrake mogu oštetiti kožu tijekom cijele godine, čak i za oblačnih dana. Stoga je važno osigurati zaštitu ne samo ljeti, već svakodnevno. Lice, ruke i dekolte najviše su izloženi suncu, pa dugotrajna izloženost može imati negativne posljedice. Eucerin Sun zaštita kože lica […]

Read More
bipa
Fashion & Beauty

BIPA predstavila brandove vlastite marke na proljetnom brunchu

Nove robne marke napokon su dostupne u Hrvatskoj Na jučerašnjem proljetnom brunchu BIPA je predstavila 14 brendova vlastite marke s kojima pokrivaju široke svakodnevne potrebe kupaca. Predstavljanje asortimana BIPA vlastitih marki održano je jučer, na prvi dan proljeća, u Cogito Uraniji uz prisustvo brojnih medija, influencera i poslovnih partnera koji su imali priliku iz prve ruke isprobati neke […]

Read More