Anoetty design -jedna sasvim spontana priča o kukičanju

Anoetty design

Anoetty design je jedna sasvim spontana priča o ljubavi prema starom umijeću – kukičanju. Sa željom da ponudimo dodatke za dječju sobicu od prirodnih materijala, krenuli smo u izradu košara za igračke, tepiha i podloga za igranje, te raznih zidnih ukrasa od reciklirane pamučne špage.

S vremenom smo se proširili i na proizvode za sve članove obitelji – mame, tate, tete, bake i djedove.

Toliko smo se zaljubili u kukičanje i ideje su samo navirale, da smo se odlučili okušati i u izradi modnih dodataka, pa smo u ponudu uvrstili i torbe raznih oblika i dizajna.

Naši proizvodi danas namijenjeni su velikima i malenima. Sve se izrađuju ručno i od prirodnih materijala. Pamučna špaga koju koristimo je vrlo otporna i može se jednostavno oprati u perilici rublja.

Za neke je proizvode potrebno i po nekoliko dana izrade, a svaki se čvor plete s puno ljubavi, ne bi li konačan proizvod bio što bolji i originalniji. 

Osim standardne ponude koju stalno obogaćujemo novim sadržajem, nudimo mogućnost izrade proizvoda po želji klijenta. Zavirite u našu stranicu i pronađite nešto za sebe!

Instagram: anoetty.design

Facebook: Anoetty design

Možda će te zanimati

Fashion & Beauty

Uživajte u čarobnom blagdanskom raspoloženju uz NIVEA poklon pakete

Paljenjem prve adventske svijeće ujedno smo službeno proglasili i početak najljepšeg perioda u godini, Božić je pred vratima. Lampice su obasjale parkove, trgovi i kućice na adventu su ukrašeni, omiljene božićne pjesmice mogu se čuti na svakom koraku. Bez obzira na gužve u gradu, obožavamo ovu bajkovitu atmosferu koja ispunjava ulice. No, postoji jedna stvar […]

Read More
NIVEA Q10 proslavila 25 godina ekspertize
Fashion & Beauty

NIVEA Q10 proslavila 25 godina ekspertize

NIVEA Q10 proslavila 25 godina ekspertize

Read More
Hrvatski Telekom i Nenad Sovilj
Fashion & Beauty Tech Flow

Limitiranu seriju medaljona izrađenih od dijelova starih elektroničkih uređaja predstavili Hrvatski Telekom i Nenad Sovilj

Hrvatski Telekom i Nenad Sovilj predstavili limitiranu seriju medaljona izrađenih od dijelova starih elektroničkih uređaja    U sklopu inicijative ‘Poziv koji ne propuštaš’ Hrvatskog Telekoma, Nenad Sovilj, renomirani umjetnik i dizajner nakita, dizajnirao je seriju medaljona, izrađenu od dijelova starih mobitela i elektroničkih uređaja. Limitirana serija sastoji se od 100 ručno izrađenih medaljona koji predstavljaju […]

Read More