Anoetty design -jedna sasvim spontana priča o kukičanju

Anoetty design

Anoetty design je jedna sasvim spontana priča o ljubavi prema starom umijeću – kukičanju. Sa željom da ponudimo dodatke za dječju sobicu od prirodnih materijala, krenuli smo u izradu košara za igračke, tepiha i podloga za igranje, te raznih zidnih ukrasa od reciklirane pamučne špage.

S vremenom smo se proširili i na proizvode za sve članove obitelji – mame, tate, tete, bake i djedove.

Toliko smo se zaljubili u kukičanje i ideje su samo navirale, da smo se odlučili okušati i u izradi modnih dodataka, pa smo u ponudu uvrstili i torbe raznih oblika i dizajna.

Naši proizvodi danas namijenjeni su velikima i malenima. Sve se izrađuju ručno i od prirodnih materijala. Pamučna špaga koju koristimo je vrlo otporna i može se jednostavno oprati u perilici rublja.

Za neke je proizvode potrebno i po nekoliko dana izrade, a svaki se čvor plete s puno ljubavi, ne bi li konačan proizvod bio što bolji i originalniji. 

Osim standardne ponude koju stalno obogaćujemo novim sadržajem, nudimo mogućnost izrade proizvoda po želji klijenta. Zavirite u našu stranicu i pronađite nešto za sebe!

Instagram: anoetty.design

Facebook: Anoetty design

Možda će te zanimati

deichmann Brunch nova kolekcija
Fashion & Beauty

Vrijeme je da pokažemo boje uz proljetnu kolekciju obuće

Nova Deichmann kolekcija proljeće/ljeto priziva sunčane dane Nova Deichmann kolekcija proljeće/ljeto 2023. donosi pregršt boja u kišno sivilo koje nas posljednjih dana okružuje. U modernom ambijentu zagrebačkog Boing bara uz nove modele obuće i modnih dodataka govorilo se i o trendovima koji nas čekaju u nadolazećoj sezoni. Ljetnom kolekcijom Deichmann ponovno nudi veliki izbor trendi […]

Read More
NIVEA DERMA Skin Clear
Fashion & Beauty

Dosta ti je borbe s nečistom kožom?
Probaj surađivati s njom uz novu NIVEA DERMA Skin Clear liniju

Koliko ste puta čuli da muškarci, iako ne njeguju svoju kožu, imaju manje problema s njom? Upravo smo se ovim i sličnim mitovima pozabavili jučer na prvom regionalnom NIVEA eventu u Zagrebu na predstavljanju NIVEA DERMA Skin Clear linije u Cogitu i Uraniji. Na zanimljivoj i dinamičnoj panel diskusiji otkrili smo koliko je briga izvana […]

Read More
INFOBIP WORLDWIDE HOODIE
Fashion & Beauty Life & Style Tech Flow

PREDSTAVLJENI PRVI MODNI KOMAD IZ STREET STYLE KOLEKCIJE – INFOBIP WORLDWIDE HOODIE

Mate Rimac, Marko Bucić – Vanillaz, Nevena Rendeli među prvima istražili o čemu je riječ Infobip, vodeća regionalna IT kompanija u suradnji s mladim kanadskim dizajnerom hrvatskih korijena, Joshuom Čirjakom, osnivačem IUTD Studiosa, napravila je iskorak u street fashion segment te predstavila prvu Infobip Worldwide hoodicu. Limitirana serija inovativnih NFT hoodica proizvedena je u svega […]

Read More