Anoetty design -jedna sasvim spontana priča o kukičanju

Anoetty design

Anoetty design je jedna sasvim spontana priča o ljubavi prema starom umijeću – kukičanju. Sa željom da ponudimo dodatke za dječju sobicu od prirodnih materijala, krenuli smo u izradu košara za igračke, tepiha i podloga za igranje, te raznih zidnih ukrasa od reciklirane pamučne špage.

S vremenom smo se proširili i na proizvode za sve članove obitelji – mame, tate, tete, bake i djedove.

Toliko smo se zaljubili u kukičanje i ideje su samo navirale, da smo se odlučili okušati i u izradi modnih dodataka, pa smo u ponudu uvrstili i torbe raznih oblika i dizajna.

Naši proizvodi danas namijenjeni su velikima i malenima. Sve se izrađuju ručno i od prirodnih materijala. Pamučna špaga koju koristimo je vrlo otporna i može se jednostavno oprati u perilici rublja.

Za neke je proizvode potrebno i po nekoliko dana izrade, a svaki se čvor plete s puno ljubavi, ne bi li konačan proizvod bio što bolji i originalniji. 

Osim standardne ponude koju stalno obogaćujemo novim sadržajem, nudimo mogućnost izrade proizvoda po želji klijenta. Zavirite u našu stranicu i pronađite nešto za sebe!

Instagram: anoetty.design

Facebook: Anoetty design

Možda će te zanimati

Fashion & Beauty

LJETNA PREPORUKA ZA SUHU KOŽU – NOVI LIPIKAR BAUME LIGHT AP+M

Nova brzoupijajuća formula prikladna za kožu sklonu alergijama Lipikar Baume Light AP+M – laganija formulacija poznatog proizvoda Lipikar Baume AP+M s prebioticima, brzo se upija, hladi i trenutno umiruje nadraženu kožu La Roche-Posay predstavlja novi Lipikar Baume Light AP+M balzam za njegu tijela. Nova formula savršena je za vruće ljetne dane zbog svoje lagane teksture […]

Read More
Milla jovovich
Fashion & Beauty Life & Style

Milla Jovovich na dobrotvornom eventu Amfar Gali u Cannesu

Milla Jovovich (46) Glumica i model ukrainskog porijekla pojavila se na dobrotvornom eventu Amfar Gali u Cannesu sa kćerkom Enver Gabo Anderson (14). Plava haljina predstavljala je simboličnu poruku podrške rodnoj zemlji što je i sama glumica izjavila medijima. U modnom smislu haljina modne kuće Lever Couture (također iz Ukraine) je na Milli izgledala božanstveno, […]

Read More
Deichmann
Fashion & Beauty

Hrvatska influencerica u kampanji za regiju

Fashion influenceri već duže vrijeme postavljaju modne trendove diljem svijeta, a zahvaljujući društvenim mrežama svatko od nas može pronaći inspiraciju za modne kombinacije u bilo kojem trenutku. Influencerica i blogerica Matea Miljan Rafaj poznata je po tome da voli boje i da je upravo ljeto njezino omiljeno godišnje doba. Uz šarene kombinacije nikad joj nije […]

Read More